A számítógép távoli indítása Android telefon segítségével - oktatóvideó

Hi barátok, ma egy tutorial, hogy megtanulják, hogyan tudjuk bekapcsolni / felébredni távoli számítógép a mi okostelefon Android operációs rendszerrel. Ehhez használjuk PcAutoWaker alkalmazás akkor kell telepíteni az okostelefonra, egy ingyenes app az Android Market.
Miért akarnánk felébresztheti a számítógépet távolról?
Nos, azt javaslom, egy kis script. Mint mindenki alszik a fej vagy az éjjeliszekrényre az ágy mellett, hogy a legközelebb áll hozzánk (aludni a telefont a párna alá) praktikus telefon mindig, amikor felébred reggel. Néhányan közülünk kijózanodott keményebb, maradni néhány percet az ágyban, mielőtt rájött, hogy fel kell ébrednie, hogy menjen dolgozni, és szeretne ebben az időben, ahol van a ruha, hogy a reggeli rutin számítógépes munkát kell végezni, ha van valami, hogy vezessenek be, vagy töltse le valamit, amikor jönnek dolgozni. Nos, ahogy állunk a ruha, mi mossuk tudjuk elindítani a számítógépet egy kis kijelző smartphone Android, és amikor készen állunk, a számítógép csak a jó munka mind, mind szoftver fog futni, akkor nem kell ülni várni, hogy töltse fel nem tudom, hogy milyen szoftver vagy szolgáltatás fut a Windows. Rátérve az ideje, hogy kész a munka, ha szükséges. Ha úgy gondoljuk, kevés talál több száz egyéb okok és előnyök szeretnénk elindítani a számítógépet távolról Android telefon.
Az utolsó figyelmet arra, hogy meg kellett volna aktiválni BIOS WOL (Wake On Lan) Meg más névvel attól függően, hogyan döntött, hogy hívja a minden gyártó alaplapok. Is van, hogy menjen be a tulajdonságait a hálózati kártyát a számítógép Power Management lapra, és ellenőrizze, hogy aktiválta a 3 lehetőségek:
- Hagyja, hogy a számítógép kikapcsolja ezt az eszközt, hogy energiát takarítson meg (lehetővé teszi a számítógépnek, hogy energiát takarítson meg, ezt az eszközt kapcsolja ki)
- Hagyja, hogy ez az eszköz felébreszti a számítógépet (hagyja, hogy ez az eszköz felébresztje a számítógépet)
- Csak mágikus csomagok engedjék a számítógépet felébreszteni (csak a speciális csomagok engedélyezhetik a számítógép felébresztését)
Is tudnunk kell, hogy az SSID a router (a név adtam neki, amikor azt állítva) és a MAC-cím (Media Access Control cím) a hálózati kártya használata számítógépünkön
Ennek ellenére arra hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan hogyan tudjuk felébreszteni a számítógépet távolról egy Android telefont, és alkalmazás PcAutoWaker érte.

........................

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 600 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (54)

  • kíváncsiságból megpróbáltam mobil parancsnokon elküldeni a parancsot, és ez nem működött (nincs útválasztóm} A BIOS-ok pontosan olyanok, mint a video oktatóprogramban ... Várakozom más hasonló megjegyzésekkel.

    • bossmaster:
      kíváncsiságból próbáltam továbbítja a rendelést telefonon és interneten nem működik (I router BIOS} Csak mintha ... várjon videotutorial és más véleménye a maga nemében.

      Az alkalmazás csak akkor működik, ha a PC vezeték nélküli útválasztóhoz van csatlakoztatva, és ha az okostelefonnak van hálózata ugyanazon vezeték nélküli útválasztón, amelyhez a számítógép csatlakozik. Nem működött érted, mert az összes mezőt ki kell tölteni ... mi történt az SSID-en? Mint ilyen, vezeték nélküli útválasztóra lesz szüksége.

      Ezen alkalmazás van a lehetőséget, hogy állítsa az ébredés PC Auto jelenti, hogy amikor hazaér, ahogy belépett az ajtón, és a telefon csatlakoztatva van a vezeték nélküli ház felébred automatikusan PC vagy PC-ha Annál is inkább, hogy készen állnak, hogy mikor ül előttük.

  • Van egy rendszerem, amelyet magam szereltem fel, az alaplap egy ASUS P8H67-V (B3), és nem találom ezt a lehetőséget a BIOS-ban. Ha van ötleted ...
    köszönöm

    • Mihai:
      Felmentem a rendszerem, alaplap az ASUS P8H67-V (B3), és nem találom, hogy az opció a BIOS-ban. Ha van egy ötlete ...
      köszönöm

      Kollégám Cristi egy alap UEFI BIOS által peplaca segíthet neki, és elmondja, hogy ez az úgynevezett opciót. Említettem a bemutató, mint a neve változik gyártónként. Ez a legvalószínűbb, hogy az alapszintű ellátás felér ez a funkció alapértelmezés szerint engedélyezett. Ön megpróbálta felébreszteni PC BIOS nélkül járni, és ez nem működik?

      • AdrianGudus: Kollégám Cristi egy alap UEFI BIOS által peplaca segíthet neki, és elmondja, hogy ez az úgynevezett opciót. Említettem a bemutató, mint a neve változik gyártónként. Ez a legvalószínűbb, hogy az alapszintű ellátás felér ez a funkció alapértelmezés szerint engedélyezett. Ön megpróbálta felébreszteni PC BIOS nélkül járni, és ez nem működik?


        Igen próbáltam, és nem működött. Van, hogy a dokumentumot, és azt, de amikor van egy kis time'm elég elfoglalt most, és ha van, hogy megtalálják a megoldást itt említeni.

  • Szia! Nem tudom, működik-e android, vagy sem, de a Symbian-ban minden bizonnyal működik, egyfajta alkalmazás, amely megnyithatja a számítógépet, és ha nem csatlakozik ugyanabból az útválasztóból, például Bukarestben nyitottam meg a számítógépemet, Vasluiban élek! ;)

  • Én egy másik alkalmazás elindításához a számítógépet, de ez az alkalmazás nem csak a be- és kikapcsolni calculatoru és beállítható a számítógép teleon. Ha azt szeretnénk, hogy a tudnivalókat az alkalmazás, és azok számára, akik nem tudják, a létezéséről jó lenne. Az alkalmazás neve GRemotePro-multi távoli PC és megtalálja a piacon!

  • Adrian, győződjön meg arról, hogy ha nem tudja, hogy tévedt, amikor a vezeték nélküli nevet gépelte a TP-LiNK_FE7EC8 helyett, akkor az FE7C8 írta. De azt hiszem, már rájöttél :)

  • Találtam egy alkalmazás az Android piacon, mint a Wake On Lan Wan Wol dolgozott probléma nélkül az interneten keresztül mobil.setarile asemantoare árokba a NIC Mac és PC ip.

  • Ady és van egy erős számítógép, Win XP, és volt valami nem ment adik hagyja a nyitott rendelések hacsak TaskMeneger.Am megtörölte Win Win Xp és tettem 7 ugyanaz a probléma, én formázott C partíciót a telepítés előtt, hogy mit kell tennem? formázni minden Hardu
    Nem azt mondtam, hogy mielőtt a probléma kezdett néhány nappal manapság oly 10
    Hogyan tovább?

    Koszonom

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.