A témák testreszabása és telepítése a Windows 7 rendszerre - oktatóvideó

Testreszabása az eszközöket, hogy valami úgy néz ki, szeretnénk testreszabásával a dolog, vagy miért nem is egy operációs rendszer az emberek tükrözik a személyiségét, megszokott dolog az, hogy szeretnénk, hogy képviseljen bennünket vagy beszélni is amik vagyunk.

Ebben a leckében úgy döntöttem, hogy beszélni, hogyan lehet testre és telepíti az új témákat a Windows 7. Ha a verzió a Windows XP vagy Vista, ami nem mindenki számára elérhető, és ez volt a fájdalom, a kezdők számára, mert az operációs rendszer nem jön sok lehetőséget, hogy testre a Windows 7 itt kissé átalakították. Most az új Windows 7 jön egy csomó lehetőséget, hogy képes legyen testre nem is beszélve a rengeteg téma és a modulokat, amelyek letölthetők a http://windows.microsoft.com/en-US/windows/downloads / Egyedi

Milyen testreszabási lehetőségünk a Windows 7?

Nos, egyszerűen a jobb egérgombbal kattintva az Asztalon, majd a „Testreszabás” menüben megnyílik egy 7 témát tartalmazó ablak, amelyhez a Windows 7 tartozik
Van egy „További témák on-line letöltése” gomb, amelyre egy egyszerű kattintással letölthet számos témát a Windows 7 számára. A Windows XP-hez tudomásunk szerint csak 3 nagy és széles témát (ezüst, zöld, kék) adtak, anélkül, hogy más témák letöltéséhez.
A "Személyre szabás" ablakban a "Windows Color" -re kattintva választhatunk 16 szín közül, amelyeket alkalmazhatunk az ablakok szélére.
Az „Enalbe átlátszóság” négyzet bejelölésével vagy törlésével beállíthatjuk az ablakok széleit átlátszóvá vagy sem
Ha szeretnénk, beállíthatjuk vagy beállíthatjuk a szín intenzitását úgy, hogy balra vagy jobbra húzzuk a "Színintenzitás" csúszkát
A „Színes keverő megjelenítése” gombra kattintva lehetőséget kapunk az ablakok színeinek „keverésére” és a játékra, vagy miért ne hozzuk létre a saját színeinket.

Most, hogy tisztáztam, hogy milyen testreszabási lehetőségeket kínálunk a Windows 7 rendszerben, szeretnék hozzátenni, hogy telepíthetünk olyan témákat is, amelyeket nem "fejlesztettek ki" vagy a Microsoft készített. Ha harmadik fél által készített témát akarunk telepíteni, akkor a dolgok kissé bonyolultak, mert javítani kell néhány fájlt, pontosabban néhány .dll-t (rendszerkönyvtárakat) egy Universal Theme Patcher nevű segédprogram segítségével. Ez a segédprogram lehetővé teszi a Windows XP és a Vista vagy a Windows 7 javítását is, és nagyon hasznos, ha a letöltött témák egyedi shell32.dll fájlokat tartalmaznak. A Shell32.dll fájl egy olyan fájl, amely többek között az operációs rendszer jelzéseit és ikonjait tartalmazza. Ha helyettesítjük ezt a .dll-t egy módosítottal, akkor hasznos lehet az új ikonok a merevlemezre, a Sajátgépre és így tovább. Az is nagyon valószínű, hogy az új témák olyan betűkészletekkel érkeznek, amelyeket nagyon egyszerűen telepítünk, egyszerűen lemásolva és beillesztve a C: \ Windows \ Fonts mappába. Ennek ellenére hagyom, hogy megnézze ezt az oktatóprogramot.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Töltse le a Windows témák csomag 7

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (98)

  • Szeretnék egy bemutatókat a SiSoftware Sandra 2010-ről is? Nagyszerű bemutató, amit megtehetsz az ikonokról: D

  • Erős voltál a "káromkodásnál" :)). Különben is, egy jól elkészített bemutató, személyesen nem igazán szeretem ezt a testreszabást abban az értelemben, hogy nem használom, vannak olyan emberek, akik valóban "őrültek" rajta.

  • Adrian xp mindent, ha igen? .. és értelme, hogy egy kis félelem, ha PC gyengébb .. Azt lassítja a rendszert?

    • Adrian xp mindent, ha igen? .. és értelme, hogy egy kis félelem, ha PC gyengébb .. Azt lassítja a rendszert?  

      Igen, csak Windows XP alatt nem ugyanaz, akik témák a Windows XP nem a Windows 7. A rendszer nem akadályozza héj témákat. Akadályozza témák azok, témák, telepíti át valamilyen WindowsBlind szoftver, vagy műfaj jön készlet formájában vagy vista vista mizer ihlette ezeket a témákat mellett telepíti a témák, ikonok és szolgáltatásokat, amelyek futnak a háttérben, hogy fenntartsák témát, vagy aktiválja az átláthatóság ablakok például különböző dokkok és modulokat. Én nagyon ajánlom témák shell amikor testreszabás a fény, és nem telepíti szolgáltatások fenntartása a témát.

    • nagyon ez a bemutató, annál jobban szeretem témák a Windows 7, akkor is, ha a Windows XP.  

      Tudod, hogy a Windows XP néz a Windows 7 egyszerűen csak írni ott deviantART a keresési mezőbe (Search) 7 Theme for Windows XP

      • Tudod, hogy a Windows XP néz a Windows 7 egyszerűen csak írni ott deviantART a keresési mezőbe (Search) 7 Theme for Windows XP  

        Köszönöm.

  • Adrian egy jó xp, de hogyan tudnám csinálni, hogy a Windows 7 tudod, ha tegye a kurzort egy ikon jelenik meg juru cava neki, hogyan tudnám csinálni ezt is?

    • Adrian egy jó xp, de hogyan tudnám csinálni, hogy a Windows 7 tudod, ha tegye a kurzort egy ikon jelenik meg juru cava neki, hogyan tudnám csinálni ezt is?  

      Amennyire tudom, hogy a kiválasztott ikonok körül szomszédos "dolog" nem lehet XP-ben. Ülök és kíváncsi vagyok, hogyan érkeznek ezek az ötletek és honnan? Mi történt veled abban a „szegélyben a kiválasztott ikonok körül” ??? valóban olyan fontos? Őszintén szólva, egyáltalán nem tetszik, egyáltalán nem tetszik. Gyere, értem ... akarsz egy Windows 7 témát XP-hez, egy kurzort, ikonokat, vagy nem tudom mást ... de olyan MARGIN-t akarsz, amely semmilyen módon nem segít, és egyáltalán nem számít? Lehet, hogy testreszabás, de nem igazán ... Az XP XP és 7 a 7, tehetjük ugyanolyannak, de soha nem azonosnak, tehetjük megjelenésbe, de nem tudjuk azonosítani, mert különben nem lenne vannak különböző operációs rendszerek ... ez lenne egy többszörös testreszabási konfigurációval, és ennyi.

    • Hello! Akarod látni egy hirdetést tett engem videotutorial.ro hangos?
      Tekintse meg itt: http://www.youtube.com/watch?v=huLAAUZ4pf0Ha admin Cristi akar részleteket, küldök egy e-mail címre.
      Köszönöm, viszlát.  

      Romeu ez egy nagy reklám a bravo.Chiar iesit.As és szeretném tudni, hogyan csinálta.

      • Romeo ez egy nagy reklám a bravo.Chiar iesit.As és szeretném tudni, hogyan csinálta.  

        Ez nem ilyen egyszerű, de azt lehet mondani, én egy professzionális videoszerkesztő szoftver, amely megköveteli a sok tudás használni.

  • Kívánom, hogy a rock romeo bravo, gratulálok! és meg tudod csinálni a videotutorial, ki tudja .. Köszönjük, hogy Adrian ez a bemutató, akkor próbáld ki az új témákat.

  • nagyon szép bemutató, bemutató várják a változást ikonra. Adrian Kérjük Lenne egy kérdésem, hogyan módosítsa az alsó sáv, hogy fel?

    • nagyon szép bemutató, bemutató várják a változást ikonra. Adrian Kérjük Lenne egy kérdésem, hogyan módosítsa az alsó sáv, hogy fel?  

      Kattintson a jobb gombbal a sávra, és látja, hogy a "Zárolja a tálcát" nincs bejelölve, majd húzza és dobja fel, és vegye fel, vagy bárhová akarja. XP-ben legalább így történik.

      • Kattintson a jobb gombbal a sávra, és jelölje be a "Tálca zárolása" jelölőnégyzetet, majd húzza és dobja fel, és vegye fel bárhová. XP-ben legalább így történik.  

        köszi

    • nagyon szép bemutató, bemutató várják a változást ikonra. Adrian Kérjük Lenne egy kérdésem, hogyan módosítsa az alsó sáv, hogy fel?  

      jobb gombbal kattintson a sáv üres területére-> tulajdonságok-> Tasbar helye a képernyőn: -> Alul módosít-> Fel

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.