Hogyan állítsuk vagy indítsa újra a számítógépet távolról

Szia barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogy csukjuk be (távoli leállt), indítsa újra (távoli újraindítás), vagy tedd alvó üzemmódban (alvás távoli) otthon számítógépe még akkor is volt egy másik helyre. Sokszor elhagyják haza elhagyja a számítógépet, amíg befejezi letölteni egy filmet, vagy egy fényképalbum és elvégzi a különböző feladatokat. Akkor is, ha hagyja a számítógép be van kapcsolva a mi hiányában, akkor valószínűleg az energiatakarékosság és a lehetőséget, hogy közel számítógépre, ahol vagyunk.
E feladata használtunk bemutató ma felszólította Airytec softulet Off kapcsoló Service D-Link DDNS
Airytec Ki kapcsoló segít telepíteni a webes felület a számítógép, hogy azt akarjuk állítani, újraindítani vagy tedd alvó üzemmódban, a távoli és a D-Link DDNS szolgáltatás segít, hogy elrejtse a dinamikus IP-cím, hogy egy kicsit Memória és mindig ugyanaz, akkor is, ha az IP mindig más, ha visszaállítja az internet-kapcsolat.
A lépések rendkívül egyszerűek, de figyelni kell a konfigurációra, és meg kell értenie a videó oktatóanyagban bemutatott "elrendezés" működését.
Az Airytec Kikapcsolás alkalmazás letöltését és telepítését követően el kell érnie annak felületét, mennie kell a Távoli fülre, és be kell jelölnie az "Engedélyezze a webes felületet" négyzetet, majd a "Jelszó" mezőbe be kell írnia egy olyan jelszót, amelyet nem kell megadnia. tedd fel senkinek.
Most, hogy már megtette ezt, azok, akik a router és több számítógép csatlakozik hozzá, a router kell lefoglalni egy IP-címet a számítógépen, amelyen le szeretné állítani a távolból, és azt is meg kell tenni, és a port forwarding 8000 port (port által használt softuletul Airytec 8000 kikapcsolás).
Továbbá, ha van egy dinamikus IP (egy-egy internet-kapcsolat), vagy egy statikus (mindig ugyanaz), és szeretne egy egyszerű és könnyű hozzáférést cím memorizált, lesz ennek egy ingyenes fiókot, és válassza ki a nevet otthoni IP-cím D-Link DDNS szolgáltatás eléréséhez az alábbi címen http://dlinkddns.com. A D-Link DDNS szolgáltatás segít, hogy elrejtse az IP-címét a számítógép szeretné a távolságot, és elérheti, hogy még akkor is, ha az IP-címét az otthoni mindig más és ugyanaz. Szintén nagyon fontos, hogy miután nem a D-Link DDNS fiók le és a kliens Din Updater és telepítse jelenteni, hogy minden alkalommal, amikor új IP szolgáltatás is maschiaza otthoni IP-címet, és könnyen megjegyezhető.
Amit tettünk itt? Telepítettem a webes felületet Airytec Off swtich lehetővé teszi számunkra, hogy hozzáférjen a számítógéphez, hogy szeretnénk állítani, újraindítani a távoli I lefoglalt a router IP-címét a számítógép, hogy szeretnénk állítani / újra a távoli, én 8000 nyitott portot a számítógépen, amelyen le kívánja állítani / újra a távoli, így ha szükségünk van egy kapcsolat a számítógéphez, amikor már egy másik helyre, a router, hogy melyik számítógép küldeni a kérelmet igényes üzleti, álarcos IP-cím otthon, és könnyebbé tette, hogy emlékezzen létrehozásával egy fiókot a D-Link DDNS Dyn Updater kliens telepítettem, hogy automatikusan hozzá új IP (ha van egy dinamikus IP) a név Úgy döntöttem, hogy elrejtse az IP, ha tettem a D-Link DDNS fiók.
Most, hogy mindent beállítottunk, leállíthatjuk vagy újraindíthatjuk a számítógépet otthonról, függetlenül attól, hogy hol vagyunk a világon. Egyszerűen nyissunk meg egy böngészőt a táblagépünkben, telefonunkban vagy laptopunkban, és hozzáférjünk (az én esetemben): adriangudus.dlinkddns.com:8000, ahol az "adriangudus.dlinkddns.com" az az IP-címre választott név, a D-Link DDNS fiók létrehozása és a ": 8000" az az port, amelyet az Airytec Switch Off szoftver használ.
Mit tegyek, ha több számítógépet, hogy szeretnék távolról hozzáférni?
A válasz nagyon egyszerű:
- az útválasztóban IP-címet kell fenntartani minden olyan számítógéphez, amelyhez távoli hozzáférést kíván biztosítani.
- változtassa meg az egyes számítógépekre telepített Airytec Switch Off alkalmazások portját
- portok továbbítását végezze az Airytec Kikapcsolás beállított portokon és az útválasztóban fenntartott minden IP-n.
- telepítse a Dyn Updater klienst minden elérhető számítógépre
- Ha bezárni kívánja az egyik számítógépet, akkor a hozzáférési cím minden számítógépnél azonos lesz, kivéve a portot. Például az első számítógéphez az adriangudus.dlinkddns.com:8000 címet kell elérni, a másodikhoz az adriangudus.dlinkddns.com:2 címet és így tovább.
Hogyan kell újraindítani a számítógépet, vagy távolról, ha nem használja a router?
A válasz is egyszerű, a teljes minden lépést említett bemutató videó csak lefoglalni egy IP címet a router és a nyitott port router 8000.
VIGYÁZAT: Függetlenül attól, hogy egy router, győződjön meg arról, hogy a Windows-tűzfal vagy biztonsági programcsomag által használt, hogy ne blokkolja a kliens alkalmazás Airytec kapcsolja ki és Dyn Updater.
Azok számára, akik szeretnék elindítani a távoli számítógép a múltban tettem egy tutorial about: Amint elkezdjük a számítógép távolról az Android telefont
Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan hogyan hagyja abba, vagy indítsa újra a számítógépet távolról segítségével Airytec Off Switch D-Link DDNS szolgáltatás és a vevői Din Updater egy mobiltelefon, egy tabletta vagy egy laptop.


Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (58)

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.