A Windows operációs rendszer áthelyezése a merevlemezről egy másik merevlemezre vagy SSD-re - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató videót fogunk beszélni mozgó operációs rendszer és a telepített szoftvert egy másik merevlemezre vagy a merevlemez SSD áram.
Ha a kezünkbe veszünk egy új merevlemezt vagy SSD, szeretnénk használni, hogy a számítógép egy új élet, jobb sebességet, a hozzáférési időt általában az alacsonyabb PC szeretné mozgatni a jobb.
A Windows újratelepítése egy nagy munka, de sajnos tart, főleg amelyben minden alkalmazás pontosan mi volt korábban. Minden részletet eszünk ebben az időben, akkor nem igazán van.
A leggyorsabb módja, ha az operációs rendszer alkalmazásokon keresztül, hogy lehet mozgatni a teljes tartalmát a merevlemez egy másik tárolóeszköz, HDD vagy SSD meghajtót.
Ma használni Acronis áttelepítése Easy, egy olyan alkalmazás, úgy találjuk, hogy számos gyártó (márkanevet), például az Intel, a szoftver, amely lehetővé teszi, hogy mozog az operációs rendszer vagy adatokat a merevlemezről a másikra hívják: Intel® adatáttelepítés szoftver, akkor minden Acronis márkanevet az Intel. Azok akik megvették a Intel SSD számára ingyenes szoftver.
Sok eszköz a piacon oldalakon, hogy lehet mozgatni az adatokat a merevlemez egy másik, azt nyugodtan ajánlom Acronis mert én használtam többször is, és soha nem hagyott cserben, és nem véletlen, hogy az Intel ugyanazt a terméket.

Letöltés Acronis áttelepítése Easy

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru


 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (57)

  • Gyakran tűnődtem, hogy ez a szoftver működik, már nem volt lehetősége eddig én kultura folosesc..Pentru most lamurit.Multumesc.

    • Nem rendelkezik a emag több ásni a neten, amelyek hasonlóak és olcsóbb SSD produse.Nu akkor teszi gyorsabbá, hanem a konfigurációs hogy van, és hogyan optimizezi.Eu pl HDD, csizma (a 2 mp.), és megy a borotva decenta.Placa alap konfiguráció CPU memória és adja meg a vitalitás nem csak egy SSD!

  • Hello! Klónozhatjuk az operációs rendszert a C partícióból, és beírhatjuk a virtuális mezőbe? Ha IGEN, akkor milyen programmal? KÖSZ'!

  • Hello!
    OS mozogni SSD merevlemezre? Azt szeretnénk, hogy a firmware frissítése, és nem tudom, hogyan kell ablakokat 7, ha már telepítve van a HDD és SSD. 100MB említést, amely megjelenik a rendszer partíció a merevlemezen. Köszönjük!

  • Üdvözlégy! Tehetek egy linket bootolható média fájlt, amely általában nem akarja, hogy ez megvalósuljon, mint égni, így enyhíti a felhasználók a szoftver telepítését? Megkért, hogy a soros instalare.Poate nincs szükség, mert amint Adrian ugyanazt az eredményt lehet elérni, a fent említett szoftverek, sorozat Acronis Recovery.

  • Tehetek Windows külső SSD, ha ez?
    Ön törli az oldalt, amely tartalmazta a kódokat tv programok, amelyek segítségével közvetlenül nyissa meg a sopcast szoftver? Már nem találja. Ez volt egészen a közelmúltig a jobb felső sarokban.
    Hol van a bemutató, ahol megtanulta, hogyan kell biztonságossá kukac gmail kapott jelszót SMS-ben a mobiltelefon. Köszönöm. További szép napot.

  • Ha lehet, kérem, segítsen nekem mozgatni két merevlemezt virtuális gépen telepítve egy másik kemény. A két hdd akarok mozgatni az ablakokat, amelyek egy 95 és 98 és a Windows telepítve van egy virtuális gép Windows XP HDD. A Windows régi oldalak a különböző számítógépeken, és nem tudom, milyen programok tudok klónozni nem gondolja dolgozó programok bemutatott útmutatók és rendszerek olyan öreg. Utána szeretnék kapcsolja őket a virtuális rendszerek. A probléma az, hogy szükségünk van a régi rendszerek összes telepített programok nincs jobb lehetőség, hogy töltse le a kész virtuális rendszerek. Köszönettel!
    PS elfogadják más megoldások vezetnek ugyanarra az eredményre, vagyis a működését a régi rendszer 2 a számítógép Win XP.

  • Helló Cristi akkor faciun tutorial arról DBAN programot? Szeretném használni, de nem tudja, hogyan működik.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.