Hogyan lehet az asztalt áthelyezni a C: \ partícióról egy másik partícióra a biztonság és a helytakarékosság érdekében - oktatóvideó

Szia barátok, ez a videó bemutató látni fogja, hogyan lehet mozgatni az asztalon helye partíció C: \ másik partíciót vagy merevlemezt másik ideális.
Azok számára, akik nem tudják, az Asztal valójában egy C: \ felhasználók "felhasználónév" -ben található mappa, a helyét C: \ -ről egy másik partícióra cseréljük, ideális esetben egy másik merevlemezen lenne. (IOPS teljesítmény).
Ennek a lépésnek csak előnyei vannak, mindenekelőtt sokkal jobb biztonságot nyújtunk, mindannyian tudjuk, hogy a világ szinte mindent az asztalra helyez, az ablakok újratelepítése esetén minden a „copca” -ra megy, az asztal egy másik partíció nem fáj a fejünket, az adatok 200 újratelepítés után is megmaradnak.
Másik nagy előnye (ha a költözés merevlemez) nyereség IOPS (műveletek bemenet / kimenet második), ez a nyereség fordítja jobb válaszidő és nagyobb rakodási sebességet a Windows és a szoftver.
Rendkívül fontos előnye a helymegtakarítás, kisebb merevlemezek vagy SSD-k esetén a hely nagyon értékes, a Windows 7 majdnem néhány héten belül 32 GB-os SSD-t képes feltölteni a frissítésekkel, ha telepítjük és egy újabb játékot (4 GB és 10 GB között) a C: \… partíción, sorozatban már fel kell készülnünk a BSoD-kre.
Mozgó maga nagyon egyszerű, csak kell egy kis óvatos, mielőtt az összes erősen javasoljuk, hogy egy biztonsági másolatot, vagy akár egy visszaállítási pontot (visszaállítási pontot).
Mozgott léphet fontosabb mappa partíció C: \, nem csak az asztali, de fogunk beszélni egy másik alkalommal.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Cristian Cismaru

 

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (100)

  • Cristi, ahogy te is, elmentél az oktatóeszközre htc telefonnal, gps-vel, anélkül, hogy rajta lenne az autó, mert nem sikerült semmi az olvasott SD-kártyával, sd-kártya mentésével a nyers térképekből, így állandó helyre mentem, és működött otthontól kezdve, hogy vezeték nélküli hálózatom volt, de amikor letettelek és elmentem valakihez a kocsihoz, hogy megnézem, ha elmegy egy barátommal, mindig azt mondta, hogy kívánatos a hely, és hogy forog, vagy útmutatást kap, ugyanaz forog, és egyáltalán nem tűnik el. Tesztettem otthon is a tesztet, de ez nem működik kívül, látom, hogy a hálózat nélkül működött. Talán volt neked a Vodafone és a Daia hálózata, de nincs hálóm, vezeték nélküli kapcsolatom van közvetlenül a házból, de ez nem működik, bejuttam az autóba és adtam. hogy kiderüljön, működik-e, nem működik, akkor is aktiváltam a GPS-t, de hiába vágytam a helymeghatározásra és a vezetésre, nem tudom, mást mondott még, mi az ördög az, hogy ma szükségem volt rám, és eltaláltam a sávot, kérem, segítsen szépen, mert htc és Megnézem őt, mert nem tudom, mi történt vele, mert nem sikerült, csak neked működött nem én, a HTC Wildfire nekem van A3333. Segíts kérlek :( !!

    • HiPnOz3: Az én opció mozgok mi win xp hogyan némítani?  
      ................................................
      Azok számára, akik át szeretnék helyezni az Asztalot egy másik partícióba, és Windows XP felhasználók, használhat egy kicsi ingyenes szoftvert, a TweakUI 2.10 ...kattintson ide...
      Hogy hogyan tudod használni ...kattintson ide...
      Mindössze annyit kell tennie, hogy hozzon létre egy mappát egy másik partícióra denumitea Desktop (kívánt) .A segítségével TweakUI 2.10 mozgó asztal lesz egy nagyon egyszerű.
      ................................................

    • HiPnOz3: Az én opció mozgok mi win xp hogyan némítani?  Idéz nekem

      Nagyon egyszerű, akkor csak lehetősége van arra, hogy nem tudja, hol keresse. Apu Bill Gates hogyan mozgatja egy kicsit a gombokat, amikor készen állnak .... nem tudod többé használni az operációs rendszert, mintha nem tudná jobbra és balra nézni ... van szemed, hogy csak az arcba nézz?

      Azt, hogy ITT (Kattintson a szó itt piros)

  • Ha ülök és gondolok egy új Windows újratelepítésre, ha megtakarítjuk a Windows telepítését a C: / partícióra, akkor két nci nustiu lesz, hogyan lehet őket szinte "asztalnak" hívni ???? Válaszolj erre kérdés.

    • Bulgac: Ha ül és gondolkodik egy új újratelepítése a Windows, akkor mentse a Windows telepítéséhez partíción C: /. Aztán ott van két bank nustiu mint mondják: "desktopoape" Csak válaszoljon ???? ezt a kérdést.  

      Én egy nem értettem semmit a szóban forgó, a tanulás, hogy kifejezzék, és szánjon néhány percet, hogy vizsgálja felül további részleteket szeretne választ kapni, ha kéred a 2 peri és írni úgy, hogy megértsék, te, akkor nem kapnak válasz, senki nem kényszerítette, hogy maradjon veled megfejteni a kifejezések és a rossz kifejezés.

      • AdrianGudus:
        Én egy nem értettem semmit a szóban forgó, a tanulás, hogy kifejezzék, és szánjon néhány percet, hogy vizsgálja felül további részleteket szeretne választ kapni, ha kéred a 2 peri és írni úgy, hogy megértsék, te, akkor nem kapnak válasz, senki nem kényszerítette, hogy maradjon veled megfejteni a kifejezések és a rossz kifejezés.  

        Világosan mondtam, és még egyszer mondom neked: Ha az asztalot áthelyezzük egy másik partícióra, és amikor Windows-ot akarunk telepíteni, akkor azt a C: / partícióra is telepítjük, tehát akkor lesz „két asztali-hét”, amely alapértelmezés szerint jön. és az egyik néhány nappal ezelőtt költöztem egy másik partícióra.

        • Bulgac: Azt mondta tisztán, és mondod odata.Daca asztali mozog egy másik partícióra, és ha azt szeretné telepíteni a Windows összes partíció C: / fogjuk telepíteni, így amikor már "két asztali oape" aki jön alapértelmezett és az egyik, hogy én költözött néhány nappal ezelőtt egy másik partitie.Asta kérdésemre.  Idéz nekem

          Nem lesz 2 asztal, de egy is ... az, amellyel alapértelmezés szerint a Windows jön, ha logikusan veszi fel ... nagyon jól tudja, hogy amikor új ablakokat tesz, nem emlékszik semmire, nem beállítás. így az újratelepítés előtt áthelyezett mappa szokásos mappává válik, mint a többi, csak Asztalnévvel fog rendelkezni, és újra be kell állítania a beállítást, hogy az Asztalot az alapértelmezett helyről az Ön által használt helyre helyezze. már az újratelepítés megkezdése előtt volt (feltételezve, hogy az újratelepítés előtt áthelyezte ...)

        • Bulgac:
          Azt mondta tisztán, és mondod odata.Daca asztali mozog egy másik partícióra, és ha azt szeretné telepíteni a Windows összes partíció C: / fogjuk telepíteni, így amikor már "két asztali oape", hogy jön az alapértelmezett és az egyik, hogy én költözött néhány nappal ezelőtt egy másik partitie.Asta kérdésemre.  

          FORDÍTÁS:
          Véleményem szerint az első megjegyzés óta nagyon világosan kifejeztem magam, de mivel nem értetted meg, akkor újra felteszem a kérdést. Ha követjük ezt az oktatást, és áthelyezzük az asztali mappát egy másik partícióra, akkor a Windows újratelepítésekor az asztali mappa a "C: \" partícióból automatikusan ugyanarra a helyre költözik, ahová az oktatóprogramot követően áthelyeztük, vagy két asztali mappa lesz (asztali számítógép) ) az, amelyet a Windows telepített (alapértelmezett), és azt, amelyet az előző ablakokból áthelyeztünk? Ez az ő kérdése.

  • Üdvözlet. Nekem is van egy problémám. Nemrégiben megtettem a hi5-et. Beírom az e-mail címmel és a jelszóval, és amikor odamegyek "barátokat keresni", megírom az e-mail címet és a jelszót, és amikor barátaimat találom, az azt mondja: hogy a cím nem megfelelő (furcsa, mert megbizonyosodtam arról, hogy többször írtam a bn-t.) többször próbáltam, de hiába. Egy másik furcsa pont az, amikor ellenőriztem egy online hi5 szkennerrel, hogy hogy nincsenek hi5-i. Az első alkalommal azt hittem, hogy nem írok az e-mail címet, de jó. Megpróbáltam elkészíteni egy újabb hi5-et ezzel a címmel, és azt mondta, hogy már megtették, ezért írtam, hogy jó hi- 5) nem rossz e-mail címet tartalmaz.) Tudom, mit tehetek

    • Mircea: Salut.AM és tettem egy problema.Mi nemrég hi5.Intru neki az én e-mail címét és jelszavát, és én hogy a "gasesteti barátok" levelet az e-mail címét és jelszavát, ha adok, hogy megtalálja a barátok mondja rossz a cím (furcsa, mert biztos voltam benne, hogy én scriso milliárd többször is.) próbáltam többször is, de degeaba.Un újabb furcsa lényeg az, hogy adsz nekem ellenőrizze lapolvasó internetes hi5 azt mondják, hogy hi5.Prima ideig azt gondoltam, én nem írni milliárd apoate e-mail címét, de buna.Am próbált másik hi5 azzal a címmel, és azt mondta, hogy már foglalt, ezért írtam, hogy jó hi -5ul) nem rossz e-mail címet) .Nustiu mit tehetnék  

      A "barátok keresése" menüben be kell írnia az e-mailt és a jelszót az e-mailből, nem pedig a HI5 fiók jelszavát.

      • AdrianGudus:
        Ahhoz, hogy "gasesteti barátok" meg kell adnia e-mail és jelszó a jelszó mail fiók nem HI5.  

        így tettem, de én írom a jelszót az e-mail, és még mindig azt mondja, hogy ez rossz :(

  • Nagyon érdekes bemutató, köszönöm. Srácok, tudsz segíteni, gondoskodsz a legjobb játékosokról a HD filmek teljes HD felbontású nézéséről, kiadtam egy 68.5 Gb-os filmet, és VLC lejátszóval 12 fps sebességgel fékeztem, a KMplayerrel nem tudom kinyitni, kérlek, javasoljon egy lejátszót amivel el tudtam feledni, Videó "M2TS" formátumban. Köszönet, amelyet az oktatóanyag kódol.

    • omegaEgy nagyon érdekes bemutató, köszönöm. Srácok, tud nekem segíteni, caeres legjobb játékos a HD felbontású full HD, eltávolítottam a film 68.5 Gb és VLC player lelassul 12 FPS KMPlayer void nyithat, azt javasoljuk, hogy kérjen egy játékos amely néz mas, Videó formátum "M2TS" .Multumesc kódolt tutorial.  Idéz nekem

      Olvasta a bemutató fenti szövegét? Itt van "Utasítás a videotutorial.ro használatához" Használja a jobb felső sarokban található keresőmezőt, és keressen: ArcSoft TotalMedia Theatre, írja be és megtalálja a keresett oktatóanyagot: cyberlink powerdvd

  • Vanessa, nincs szükséged további szoftverre, megmutattam neked egy egyszerűbb módszert :) csak óvatosnak kell lenned, és jobban kell nézni, ahol az egér tart

  • Dap áthelyeztem, és most problémám van :( Amikor valamit az asztalra mentem, ez nem tűnik jól, de dak az áthelyezett mappában van

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.