Hogyan lehet megváltoztatni a számítógép hangerejét csak a billentyűzet vagy az egér használatával - videó bemutató

Hi barátok, a mai bemutató együtt tanulnak, hogyan tudjuk irányítani a számítógép hangerejét kizárólag a billentyűzet vagy billentyűzet és egér. Valószínűleg sokan maga a vezeték nélküli billentyűzet (vezeték nélküli), és azt szeretné, hogy ellenőrizzék a PC mennyisége ágyban, miközben zenét hallgat, vagy néz egy filmet anélkül, egér mozog, hogy növelje vagy csökkentse a hangerőt. Néhányan talán csak a vezeték nélküli billentyűzet és egér USB vezetékes vagy ps2 és nem szeretne utazni az ágyból, csak, hogy a hangerőt a számítógép. Az alkalmazás ma beszélni egy nagyon jó hangerőszabályzó utánozzák a Mac OS X operációs rendszer, amely képes a hangerőt speciális gombokat a billentyűzeten Apple. Az alkalmazás megjelenít egy érdekes jelzés a kijelzőn miközben támogatja ezt a mennyiséget módosíthatja egyes témák / felszínek ki, így meg tudjuk változtatni az a jelzés látható. Azt is megváltoztathatja a hozzárendelt alkalmazását, hogy a Hang elnémítása hangosabb vagy lassabb. Az alkalmazás fut a Windows XP és a Windows Vista vagy Windows 7. Abban a reményben, hogy megtalálja az alkalmazás hasznos, kérjük, nézze meg a videót bemutató. Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (29)

  • nagyon klassz, nekem gyárilag volt 2 gomb a hangerő beállítására, csak nem mutat ikont, most miután felraktam a játékodat is mutat egy ikont, köszönöm, sok sikert a munkádhoz... ......nagyon jól csinálod

  • sziasztok! a legjobb oktató oldal Romániában... bravó! Nekem is lenne egy kérésem... jó lenne, ha készítenétek egy oktatóvideót arról, hogyan állíthatnánk be a laptopunkon ébresztőt, ami természetesen az általunk beállított időpontban fog csörögni, akárcsak a telefonon! de akkor is csörögjön, ha a laptop készenléti állapotban van, vagy akár ki is van kapcsolva! Várom a választ, ha lehet, és sok sikert, nagyon jól csinálod!

  • Érdekes, de néhány billentyűzetek speciális gombokat érte {www, email, play/pause, next, PREVIOUS, volume +/ volume-, mute, calculator} ME GO összes gombja UBUNTU
    Ez attól függ, billentyűzet

  • Helló! Van egy kérdésem: Amikor a Samsung GALAXY I5500 lehet 5 2.2 frissítés Android? Sajnos én írt a kérdés itt, de szeretnék vásárolni egy okostelefon.

    • BogdanHi! Van egy kérdésem: Amikor a Samsung GALAXY I5500 lehet 5 2.2 frissítés Android? Sajnos én írt a kérdés itt, de szeretnék vásárolni egy okostelefon.  

      És köszönöm a tutorial.

    • BGDNagyon érdekes bemutató .... Érdekes lenne tudnivalókat Kaspersky Internet Security és 2011!  

      És akkor elkezdődik a zsémbes és hagyjuk ugyanezt a hozzászólást 30.000 alkalommal? Azt hiszem, ha ütni a fejét ugyanezt a hozzászólást egy tutorial, hogy gyorsabb? Nem csak, hogy nekünk mérges!

      • Adrian admin:
        És akkor elkezdődik a zsémbes és hagyjuk ugyanezt a hozzászólást 30.000 alkalommal? Azt hiszem, ha ütni a fejét ugyanezt a hozzászólást egy tutorial, hogy gyorsabb? Nem csak, hogy nekünk mérges!  

        Nos, bocsánat... Azt mondtam, hogy talán elfelejtetted! Ha nem akarod megcsinálni ezt az oktatóprogramot, ne csináld tovább... Nem akarlak az őrületbe kergetni!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.