A Metro UI alkalmazások indítása a Windows 8 asztali felületéről - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató fogunk beszélni a Windows 8, azaz látni fogjuk, egy kis trükk, amely lehetővé teszi számunkra, hogy indítsanak alkalmazások a felület Metro UI asztalon. Mint azt valószínűleg már tudod, ha telepíti a Metro app, nem hoz létre egy parancsikont a pozíció a Desktop felületen. Még nem tudjuk manuálisan létre egy parancsikont az asztalon, hogy a Metro app.
Paradox módon, akár nem, akkor keresse meg a Metro vagy a Modern UI felület ikonjai desktop alkalmazásokat, de nem fordítva. Más szóval, akkor megtudja, a Metro felület, és parancsikonokat desktop alkalmazások és hivatkozások Metro alkalmazások desktop felület, de lehet, hogy csak parancsikonokat asztali alkalmazásokat.
Azonban a megoldás létezik, tudjuk indítani bármely alkalmazás a felület Metro Desktop egy kis trükk. Alapvetően létrehozunk egy parancsikont, amely tartalmazni fogja az utat, hogy a mappát, ahol a mindent a Metro felületen. Ha elérhető mappa indíthat minden app Metro. Ne értsd félre, csak a Metro apps indít az asztali környezetet, de fut a Metro felület.

Command használt bemutató:% windir% \ explorer.exe shell ::: {4234d49b-0245-4df3-b780-3893943456e1}

Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan hogyan tudjuk indítani alkalmazásokat a Metro felület, a Windows Asztalán 8

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 900 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

 

Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (26)

  • Hogyan lehet kikapcsolni a Windows-Metro UI felületet 8, de úgy értem, hogy nem játszani, mint én Adapter erőforrásokat akkor is, ha az érték a reg egyik 0. Szeretném, ha tudod, hogy ez letiltani (és tudom, hogy erőforrásokat) lehetséges? Ha meg tudná csinálni a bemutató Adrian. Azt akarom, hogy távolítsa el azt!. Úgy értem, miután a változó értéke a reg srác.

  • Casamaks:
    Hogyan lehet kikapcsolni a Windows-Metro UI felületet 8, de úgy értem, hogy nem játszani, mint én Adapter erőforrásokat akkor is, ha az érték a reg egyik 0. Szeretném, ha tudod, hogy ez letiltani (és tudom, hogy erőforrásokat) lehetséges? Ha meg tudná csinálni a bemutató Adrian. Azt akarom, hogy távolítsa el azt!. Úgy értem, miután a változó értéke a reg srác.

    Nos, ez a fellebbezés a Windows 8, hogy Metro felület. Metro, ha nem értem, miért nem telepíti a Windows 7?

  • Mert van ez a furcsa és csúnya felület a Windows 8 már nem asztali pc tabletta tabletta akkor, ha hagyja, amit tudsz, és LED-es és LCD monitorok érintőképernyő segítségével tegye a kezét a képernyőn. Szóval szeretné kapcsolni ezt a Metro UI felületet, hogy ezt? Akarok lenni, mint a Windows 7. Megismétlem, hogy a Windows tabletta Metro UI 8 nem ezt a kérdést. Azt hiszem, minden az interneten utálni intearfata furcsa amit olvastam. Hogyan tudom kikapcsolni?

  • Tudom, hogy nincs megfelelő hely ehhez a fiókhoz, amelyet itt hagyok! Megkérdezném tőled, ha lehetséges .. a jövőben készíthetsz egy bemutatót a Bitdefender Internet Security 2013-ról. Csináljon nagyon jó munkát az ezen útmutatókkal ezen a webhelyen. Sokat tanultam: D

  • Én egy Szeretem a Metro felületet Kár, hogy nem minden szoftver támogatja metróval. Én is észrevettem, hogy mozog egy kicsit jobb a Windows, mint a Windows 8 7 talán csak nekem, de azt látom, az ablakok is 8. Próbáltam Windows XP, de nem tudom, miért, de ez mozog rosszabb, mint a Windows, hogy a Windows 7 8 marad.

  • Helló, nem mondom azt a mappát ......, amíg nem duplán kattint a mappára, és nem választja ki az alkalmazást .... Sokkal gyorsabban nyomja meg a win gombot, és kattintson a kívánt elemre ..... sokkal tágasabb metró felület ... mint a mappák, amivel ilyenek halmozódtak fel ... és még akkor sem néznek ki jól, amiben van obs ... véleményem :), ms bemutató, adrian, bye

  • Casamaks:
    Szóval hogyan tudom kikapcsolni ezt a furcsa felület?

    Melyik részét nem érted? Szeretné a Windows Metro UI nélkül? Telepítse a Windows 7.
    A Windows 8 nélkül Metro UI semmi ahhoz képest, hogy a Windows 7 felett. Összes funkciója 8 7 van, és így nem értem, miért akarod verni a fejét, így telepíteni a Windows, amikor megszökött 7 és a metrótól.

  • Corleone: De még tudod lusta kötni a kezét, és nézd. Lustaság Big Momma. Itt Kerestem és találtam: https://www.videotutorial.ro/?p=7041 .

    Én nem vagyok lusta ember, láttam, hogy a bemutató ala 5 alkalommal szeretnék eltávolítani véglegesen letilthatja a Metro UI, hogy ne csak megváltoztatni a reg srác, láttam a bemutató ala 5 alkalommal, mások úgy vélik, hogy lusta, az egyik láttam szinte minden útmutatók ezen az oldalon az adatait Corleone. Mi történik a megbénít Windows játékok nekem nem emlékszik, mit eszem, és a Metro UI.

    • Adrian tudta 2 válaszidő:

      Adrian Gudus: Nos, ez a fellebbezés a Windows 8, hogy Metro felület. Metro, ha nem értem, miért nem telepíti a Windows 7?


Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.