Hogyan Android telefon életet menthet


Hogyan Android telefon életet menthet
Amikor eszméletvesztéssel az utcán, vagy egy súlyos baleset és a mentők (Ambulance, SMURD) jön a helyszínen, minden információ fontos. Éppen ezért az Android 7 Nougat tud megjeleníteni bizonyos információkat a zár képernyőn, hogy lehet hozzáférni, ha a jelszó nem vagyunk.

vészhelyzeti Információs

Ez a menü megtalálható Android telefonok (Nugát +) a Beállítások / Users.
A menü neve vészhelyzet esetén információ és megjeleníti még a lezárt képernyőn, az alábbi területeken:
1. név
2. cím
3. vércsoport
4. allergia
5. kezelések
6. szervdonor
7. orvosi jegyzetek
A mezők rendkívül fontos azok számára, akik az orvosi ellátás a helyszínen.

A telefonszám a telefon zárolva

Emellett információkat a nevét, címét és az orvosi információt, akkor válasszon egy vagy több megbízható számokat lehet tárcsázni a lezárási képernyőn, anélkül, hogy a telefon jelszavát.

Hogyan lehet kapcsolatba lépni, aki megtalálta az elveszett telefon?

Gyakran fokozzák biztonsági telefont, és felejtsük el néhány alapvető dolgot.
Például: Ha elveszíti telefonját, ahol átveszi az, aki rátalál, ha a telefon le van zárva egy jelszót?
Az új „sürgősségi információ” menü lehetőséget kínál megbízható számok hívására, még akkor is, ha a telefon zárolva van; Ilyen módon egy becsületes ember visszaküldheti elveszett telefonját, amikor megtalálja.

Mi történik, ha az Android 7 Nougat?

Abban az esetben, vészhelyzet (Crunch)

Hogyan mentheti meg az életét az Android - video bemutató



Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (9)

  • Jó!
    Először nevetés ismét gratulálok a munkát! Ez dicséretes, minden, amit csinál a mi nevünkben!
    Ami ezt az ismertetőt illeti (amit dicsérek), iPhone felhasználóként szeretném megemlíteni, hogy ez az "opció" alapértelmezés szerint létezik az iPhone alkalmazásból származó Health Application alkalmazásban!
    kérés:
    Dícsérve és értékelve, mit csinál, azt fogja követni (talán), és néhány oktató iPhone?
    Tudom, (talán) olyan sok iPhone felhasználók, mint a használók számának Android, de mi (akik almával) szükségünk van a tanácsot!
    Egyébként gratulálok!
    Te vagy a legjobb, és én rettenetesen drága!
    Csak azt tudom, ma is tartozott!
    És csak, hogy csak egy szó: RESPECT!

    • Ez nem csak összezavarja az iPhone népszerűségét oktatóanyagok készítésében, hanem az a tény, hogy zárt (iOS) operációs rendszer, nagyon korlátozott az Android-hoz képest.

  • Jó, hogy valaki felelős egészségügyi és az emberek, és néhány telefon életet menthet omeneşti.Vă köszöntöm tisztelettel és örömmel!

  • Cristi Hello!
    Hagyok egy üzenetet a köszönet és megbecsülés tettél ezen az oldalon. Tőled és Dragos tájékoztatást a 75% -a, amit tudok a PC és smartphonurilor.
    A .... Elmondhatom, hogy "felnöttem" veled :)))
    Minden jót és sok szerencsét!

  • Helló, Cristi. Tudd, hogy hosszú ideje követek téged, és a szívem alján megkérdeztem tőled, hogy tudsz-e csinálni 2 nagyon fontos oktatóprogramot nekem, és nagyon hálás lennék még akkor is, ha külföldön tartózkodom. bemutató a VPN-hez, mert van Smart iptv, és nem szeretném megnézni az IP-címet. A második nagyon fontos, mert a végén a GDrive címével készítettem 8 EUR havi előfizetéssel, de szerettem volna, hogy minden biztonsági másolatom GDrive az iPhone 6s Plus-on. Nagyon hálás vagyok, ha megteheti ezt az erőfeszítést. Nagyon köszönöm.

  • Sall cristi cismaru, van egy kérés, hogy tn, kérlek szépen tud segíteni nekem, és olyan volt, mint egy mini tronsmart mk908 k ps nem találom sehol mentem a weboldalakon és találtam ma köszönhetően nevetett!

    • @Vio ...
      Igen ... talán te ... nem ment meg ... semmit ... de talán te ... az üzenet útján ... a ORGAN DONOR-szal! ...
      ... Más állatokat megmenthetsz! ... Egyébként a jobb kedvéért ... mint a gonoszokhoz és más ironikákhoz ... az ördög még nem is meghalad minket ...

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.