A Flash Player telepítése Android 4.2.1 Jelly Bean operációs rendszerre - oktatóvideó

Hi barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogyan telepítse a Flash Player az Android OS Jelly Bean 4.2.1. Mint azt bizonyára tudják már, kezdve a Jelly Bean Android-verziót 4.2.1 Google már nem nyújt hivatalos támogatást a Flash Player. Más szóval, ha már kész a frissítés Jelly Bean és szeretné telepíteni a Flash Player a Play Store, akkor már nem lesz elérhető.
Azonban tudjuk telepíteni és használni a Flash Player és 4.2.1 Android Jelly Bean, de nincs hivatalos támogatás a Google.
Miután Flash Player telepítve, akkor jól fog működni a következő böngészőkkel:
- Böngésző (Android alapértelmezett böngésző)
- Firefox
Flash Player nem fog működni a következő böngészőkkel:
- Google Chrome
- Opera
- Dolphin böngésző
VIGYÁZAT: Nem lehet telepíteni a Flash Player verzió szerepel a videó bemutató, ahol az okostelefon fut az Android Gingerbread verzió még 2.3.7
Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan hogyan a Flash Player telepítéséhez okostelefonokon futó Android Jelly Bean 4.2.1

Letöltés minden Flash Player for Android alatt ezt a linket megtalálja az elsőtől a legújabb Flash Player az Android.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 900 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

 

Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (71)

  • Jó bemutató, de szeretném kérdezni, hogy miért nem támogatja az Android flash player 4.2? Úgy vélem, hogy buta, láttam őt, mint egy elemi egy okostelefon. Mit gondol?

  • ion:
    Mi van Adrian tel?

    Samsung Galaxy Nexus, egy telefon rajongó. Nem sok blibg-bling telephelyek tiszta Android, ez több az ínyencek.

  • Ionut:
    Jó bemutató, de szeretném kérdezni, hogy miért nem támogatja az Android flash player 4.2? Úgy vélem, hogy buta, láttam őt, mint egy elemi egy okostelefon. Mit gondol?

    Azt hiszem, ez egy politikai kérdés. A hardver erősebb, mint valaha telefonok, sajnos, ha a vállalatok nem értik egymást szenved felhasználók.

  • A Browseru opera nem tudja, mi rendelkezik, de nem akarja működni, és azt írja: "A távoli szerver megtagadja a kérelem végrehajtását. Ez a cím nem érhető el." ezt az összes webhelyen próbálok.

  • Lehet csinálni egy részletes bemutató, hogyan jövőbeli letölthető ebay külföldi oldalak, mint az Amazon vagy Cristi? Hasznos lenne, és sok sikert a további. Ön erős csapat videotutorial.ro

  • Andrew:
    Lehet csinálni egy részletes bemutató, hogyan jövőbeli letölthető ebay külföldi oldalak, mint az Amazon vagy Cristi? Hasznos lenne, és sok sikert a további. Ön erős csapat videotutorial.ro

    "Hogyan töltjük le az eBay-ről?" Mit lehet letölteni az eBay-ről és az Amazon-ról?
    Az Amazon és az eBay online "áruházak", bevásárlóhelyek ... nincs letölthető tartalom ....

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.