Hogyan találhatom meg a jelszót RAR vagy ZIP jelszavakhoz?

Hogyan találhatom meg a jelszót RAR vagy ZIP jelszavakhoz?
4.6 (11) 92.73%

Hogyan találja meg a jelszót a RAR vagy ZIP jelszavakhoz?

A jelszavak azok a karakterkombinációk, amelyeket választunk vagy elfelejtünk. Hogyan találja meg a jelszót a RAR vagy ZIP jelszavakhoz?

Jelszó archívum.

Azoknak a tudatában, archívumok ZIP, RAR, ZIP-7 lehet jelszóval védett, de ez a jelszó nem a legbiztonságosabb módja annak, hogy megvédje a tartalmát az archívum, amely valószínűleg egy kényes, mert jelszóval védett.

A jelszó archiválása nem a legbiztonságosabb megoldás.

Szerencsére azok számára, akik elfelejtették a jelszavukat, vagy egyszerűen csak talál egy archív akarnak nyitni, hogy mikor jön archívumok jelszavakat, van olyan megoldás, amely nagyon jól működik, és úgy találta, viszonylag gyorsan jelszavát RAR archívumokat vagy ZIP.

A legjobb "Password Finder"

A szoftver neve zseni iSunshare RAR jelszót jelszóval védett RAR archívumokat, és iSunshare zseni ZIP jelszót ZIP archívum jelszavakat.

Ezen kívül azt kell mondanom, hogy az előállítás során a bemutató Megpróbáltam még 7 hasonló szoftver, és a vizsgálatok után arra a következtetésre jutottak, hogy a iSunshare van egy nagyon egyszerű felület és könnyen használható, és az eredmények nagyon jók.

ISunshare próbaverzió szoftver RAR / ZIP jelszó zseni korlátozza az a tény, hogy a jelszavakat nem talál több mint 3 karakter. Kereskedelmi változat, amely USD áron 19 nincs határa.

A biztonságosabb megoldás.

In utolsó bemutató Megmutattam neked, hogyan kell egy titkosított tartályt létrehozni, amelyet felhasználhatunk a kíváncsi szemek fontos adatainak elrejtésére.

Ez a megoldás sokkal nagyobb biztonságot nyújt, mint egy jelszóval védett archívum, amely - amint látja - rendkívül könnyű törni.

Letöltés iSunshare RAR / ZIP Jelszó Genius

Kapcsolódó oktatóanyagok:

USB stick jelszó hordozható biztonság

A Wi-Fi jelszó megtalálása

Hogyan adhatja át a Windows jelszavát?

Hogyan találhatom meg a jelszót a RAR vagy ZIP jelszavakhoz - videó bemutató

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Comments

 1. constantin - mondta

  Szia Cristi, ha romantikus hostesseket szeretne ajánlani, vagy ha használhatja azt, amit használ, mert látom, hogy a webhely tökéletes, ahol most vagy. Köszönöm.

 2. zame77 - mondta

  Boldog születésnapot!

 3. Laura S - mondta

  Hello!
  Cristi, érdekes bemutatót készíthet a hamis kártyákról, és hogyan tesztelhetjük az igazi tárolási kapacitást.
  Tele van OLX-tel. Csak egy kaptam, szerencsét, hogy az operációs rendszer nem látta. Véletlenszerűen keresi a problémát, amit találtam hamisnak.

 4. Adrian - mondta

  Van egy .exe és jelszóval titkosított fájlom, lehetséges-e visszaállítani a jelszót egy ilyen fájlba?
  Nem találom az exe kiterjesztést a webhelyükön.

  • luciangl - mondta

   nincs .exe archivált fájl, az exe olyan végrehajtható fájl, mint amilyet a telepített Windows-számítógépbe kíván telepíteni, vagy valaki megváltoztathatja a kiterjesztést, majd megadhat egy nevet és átnevezheti a zip helyett vagy ritkán

   • Adrian - mondta

    Készítettem a végrehajtható fájlt, és elhelyeztem a jelszót, nem tudom, hogy .exe-t csináltam winrar vagy más program segítségével.
    Ez az alkalmazás telepítve van, de az archívum telepítésre kerül, és már nem ismerem a jelszót. Egy "SFX" opciót hívtak winrar-ban, hogy telepíthessünk.

    https://imgur.com/JFiQt5B

   • Adrian - mondta

    Készítettem a végrehajtható fájlt, és elhelyeztem a jelszót, nem tudom, hogy .exe-t csináltam winrar vagy más program segítségével.
    Telepíti ezt az alkalmazást, de az archívumot telepíteni kell, és már nem ismerem a jelszót. Egy "SFX" opciót hívtak winrar-ban, hogy telepíthessünk.
    Annyira jól biztosítom, hogy már nem ismerem a jelszavamat.

 5. Luciangl - mondta

  Ha azt mondjuk, hogy valaki csak 9 karakteres karaktert hozott létre, az 362,880 kombinációknak meg kell találniuk, hogy ez a jelszó 10 karakterektől számokkal és betűkkel, valamint nagy és kis betűkkel és néhány karakterrel van-e. vagy. vagy, akkor annak a lehetősége, hogy a jelszó végtelen. Azt kellett volna mondani, hogy még a legújabb NVIDIA videokártyákkal is hetek, hónapok vagy akár évek is eltarthatnának.

 6. Luciangl - mondta

  Egy nagyon fontos dolog, hogy nem került szóba, hogy a CUDA technológia nem fog működni, ha két videokártya, például i7 processzor és egy nVidia kártya, ahol mind szerepet játszhatnak a videokártyák. Lehetséges lenne, hanem az, hogy egy másik bemutató.

nézőpont

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.