Hogyan állíthatja be a telefonját a szöveg kiválasztásával és a hallgatással?

Hogyan állíthatja be a telefonját a szöveg kiválasztásával és a hallgatással?
4.8 (21) 96.19%

Hogyan állíthatja be a telefonját a szöveg kiválasztásával és a hallgatással?
Hogyan állíthatja be a telefonját a szöveg kiválasztásával és a hallgatással?
Nagyon jó elérhetőség az Android rendszeren - Bár a funkciója, hogy be fog vezetni ma többet tett azok számára, akik látási problémák, fel tudjuk használni az új olvasási szöveget a képernyőn, ha nem tudjuk, vagy nem akarja olvasni a szöveget a dokumentumból, vagy - egy Android-telefonos weboldal.

Mi a "Select and Listen" funkció? - Kezdetben úgy vélték, amelyben különösen azok számára, látássérült, hogy képes legyen tájékozódni a telefon képernyőjén, amely egyébként nem tapintható visszajelzést.
Bár a "Select and Listen" beállítás a problémás emberek számára, a képernyőn megjelenő szövegeket is használhatjuk.

Hol találom a Select and Listen? - A telefon beállításainál a Kisegítő lehetőségek között megtalálja ezt a beállítást, csak aktiválni kell.

A Select and Listen opciók elérhető beállításai:

1. Olvassa el a teljes képernyőt a Lejátszás gomb megnyomásával
2. Olvassa el az elemeket a képernyő megérintésével
3. Olvassa el a képernyő egy részét kiválasztásával

Hogyan működik a "Select and Listen" funkció? - a hang nagyon jó, jó kiejtés románul. Az egyetlen apró probléma, amit az írásjelekkel kapcsolatban éreztem, a többi meglepően jó.

Szöveg, olvasás, PDF, OCR, stb. Oktatóanyagok:

Hogyan készítheted el a telefonod a szöveget a Select and Listen - video tutorial segítségével?

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Comments

 1. Seby Azt mondta:

  Az 6 android verziója nem egy dolog a HUAWEI-nél

 2. Andrew Azt mondta:

  Az 2 haszontalan gyermekek videójából.

 3. adi Azt mondta:

  Kiváló magyarázat, meggyőződésem, hogy sokan választják ezt a lehetőséget, különösen a forgalomban, amikor "olvasni" akarnak.

 4. Liviu Azt mondta:

  Ön nem hangzik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. MR Azt mondta:

  kérlek mondj nekem sokat, hogy hogyan lehet a romana van oneplus3 versus 8.0 ... hála nekem volna ajutyor I prblm figyelmen kívül hagyta!

  • Adrian Guduş Azt mondta:

   Ez a bemutató a OnePlus 3-ot is használta. Győződjön meg róla, hogy frissítette az összes Google-alkalmazást (különösen a Google TalkBack és a Google Voice Syntheses). A Play Áruházban nyissa meg a Saját alkalmazások és játékok és a Frissítések lapfület, frissítse a fent említett alkalmazásokba, vagy telepítse őket, ha még nem telepítette őket. Az operációs rendszer nyelvének is románnak kell lennie (Beállítások> Nyelvek és szövegbevitel> Nyelvek> Román (România)

   • MR Azt mondta:

    Köszönöm szépen ... ilyen emberek prblm min figyelmen kívül .I hiszed recunoscatoti készült, ezeket a frissítéseket, és most a román, de honlapok minket, és azt mondják, ,, nem található szöveg ezen a helyen, amikor kiválasztom egy nagyobb szöveg ... Hálás lennék, ha tudnád ... .ms-et

   • Iulian Sorin Azt mondta:

    Hello, frissítettem az alkalmazást napjainkig, állítottam be az angol nyelvet, csak nem románul beszél, csak a huawei p9 lite-ben. Mi a teendő?

  • Nicu Bordânc Azt mondta:

   Hello, használhatja a TalkBack-ot, ha egyszer használhatja képernyőolvasóként.
   A program általában megtalálható a Beállítások -> Elérhetőség -> TalkBack menüben.

   • MR Azt mondta:

    Sok tanácsom van ... de ez egy probléma, hiszen a TalkBack továbbra is aktív, és még akkor is problémát jelent, ha rendben van ... szégyen, hogy nem tudom használni a weboldalakat, hogy használni tudjátok a kívánt szöveget ... !! ha valaki sokat tanácsol

 6. MR Azt mondta:

  ha tudsz ... és van időd várni ...

 7. MR Azt mondta:

  Nagyon köszönöm a tanácsát, de a TalkBack-el próbáltam, de ezek a perm, aktívak, ami kellemetlenséget okoz. és a másik esetben csak akkor tudnám használni, ha szükségem van rá, de megismétlem. Nem tudom, hogy a dc nem ismeri fel a szöveget a weboldalakon ... köszönet mindenkinek, aki segíthet nekem ... egy beállítást ... vagy ilyesmi?

 8. David Azt mondta:

  Ios számára?

 9. vali Azt mondta:

  szuper oktatóanyagok a kezdők,

nézőpont

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.