Hogyan állíthatja be a telefonját a szöveg kiválasztásával és a hallgatással?

Hogyan állíthatja be a telefonját a szöveg kiválasztásával és a hallgatással?
Hogyan állíthatja be a telefonját a szöveg kiválasztásával és a hallgatással?
Nagyon jó elérhetőség az Android rendszeren - Bár a funkció, amelyet ma bemutatok, inkább a látássérültek számára készült, felhasználhatjuk arra is, hogy a képernyőn megjelenő szöveget elolvassuk, amikor nem tudjuk, vagy nem akarjuk elolvasni a szöveget egy dokumentumban vagy a -a weboldal egy Android telefonon.

Mire szolgál a "Kiválasztás és hallgatás" funkció? - Ezt a beállítást eredetileg kifejezetten a látássérültek számára fejlesztették ki, hogy a telefon képernyőjén tájékozódhasson, amely nem érinti tapintható visszajelzést.
Noha ez a „Kiválasztás és hallgatás” beállítás a problémákkal küzdő emberek számára, felhasználhatjuk a képernyőn megjelenő szöveg olvasására is.

Hol találom a Select and Listen? - A „Kisegítő lehetőségek” telefonbeállításaiban megtalálhatja ezt a beállítást, amelyet csak aktiválnia kell.

A Select and Listen opciók elérhető beállításai:

1. Olvassa el a teljes képernyőt a Lejátszás gomb megnyomásával
2. Olvassa el az elemeket a képernyő megérintésével
3. Olvassa el a képernyő egy részét kiválasztásával

Mennyire működik a "Kiválasztás és hallgatás" funkció? - a hangzás nagyon jó, jó kiejtés románul. Az egyetlen kis probléma, amelyet az írásjeleknél éreztem, különben meglepően jó.

Szöveg, olvasás, PDF, OCR, stb. Oktatóanyagok:

Hogyan lehet a telefont elolvasni a szöveget a Select and Listen - video bemutató segítségével

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Seby - mondta

  Az 6 android verziója nem egy dolog a HUAWEI-nél

 2. Andrew - mondta

  Az 2 haszontalan gyermekek videójából.

 3. Kiváló magyarázat, meggyőződésem, hogy sokan szeretnék ezt a lehetőséget, különösen a forgalomban, amikor "olvasni" akarnak.

 4. Liviu - mondta

  Ön nem hangzik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. kérlek, mondd meg, hogyan csinálom románul az oneplus3 8.0-as versemet ... Köszönöm, segítőkész lennék, ha látom a prblm-t!

  • Adrian Guduş - mondta

   Ez az oktatóprogram egy OnePlus 3-at is használt. Győződjön meg arról, hogy frissítette az összes Google-alkalmazást (különösen a Google TalkBack és a Google Voice Synthesized). A Play Áruházban lépjen a Saját alkalmazások és játékok oldalra, és a Frissítések lapon frissítse a fent említett alkalmazásokat, vagy telepítse őket, ha még nem telepítette őket. Az operációs rendszer nyelvének románnak is kell lennie (Beállítások> Nyelvek és szövegbevitel> Nyelvek> Román (Románia)

   • Köszönöm szépen ... ilyen emberek prblm min figyelmen kívül .I hiszed recunoscatoti készült, ezeket a frissítéseket, és most a román, de honlapok minket, és azt mondják, ,, nem található szöveg ezen a helyen, amikor kiválasztom egy nagyobb szöveg ... Hálás lennék, ha tudnád ... .ms-et

   • Iulian Sorin - mondta

    Hello, frissítettem az alkalmazást napjainkig, állítottam be az angol nyelvet, csak nem románul beszél, csak a huawei p9 lite-ben. Mi a teendő?

  • Nicu Bordânc - mondta

   Hello, használhatja a TalkBack-ot, ha egyszer használhatja képernyőolvasóként.
   A programot általában a Beállítások -> Kisegítő lehetőségek -> TalkBack menüben találja meg.

   • ms sokat tanácsért ... de ez egy probléma a TalkBack folyamatosan aktív marad, és még problémává is válik, ha rendben van ... kár, hogy nem tudom használni a kívánt szöveget a weboldalakon ... !! ha valakinek sokkal több tanácsa van

 6. ha tudsz .és van időd várok e-mailben ...

 7. Nagyon köszönöm a tanácsot, de megpróbáltam a TalkBack-kel, de ezek a perm, egy aktív aktív cecea, ami kényelmetlenséget okoz. és a másik esetben csak akkor tudtam használni, amikor szükségem volt rá, de megismétlem, hogy nem tudom, nem ismeri-e fel a weboldalakon található szöveget ... köszönet mindenkinek, aki segíthet nekem .... beállítás ... vagy valami?!?!

 8. David - mondta

  Ios számára?

 9. szuper oktatóanyagok a kezdők,

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.