Hogyan készítsünk Windows helyreállítási partíciót - egy aktuális partícióról

Hogyan partíció helyreállító a Windows?
Kell egy kis szabad hely az egyik merevlemezek és EasyBCD alkalmazásAmely ingyenesen letölthető.

fontos:
Mielőtt elkezdené mondani, hogyan, hogy a Windows helyreállítási partíciót, meg kell értenie, hogy a bemutató fogunk átcsoportosítani tér, amely magában foglalja a módosító partíciókat. Ha lehetősége van rá, igen, azt javasoljuk, hogy ne alkalmazza a bemutató módot.

Hogyan partíció helyreállító a Windows?

1. Mi zsugorodik egy partíciót, és kap egy ingyenes szabad terület
2. Ezután tettünk szabad területet, ami lesz a partíciót, amely úgy dönt, egy új levelet.
3. Ebben az újonnan létrehozott partíciót, rakjuk fájlokat egy ISO image Windows
- Ha nincs ISO képe Windows rendszerrel, kérjük, nézze meg az oktatóanyagot:
-ISO letöltése hivatkozások Windows 7, 8 és 10, bármelyik verzió
- Fájlok kivonása (másolása) az ISO képből, az új partíción, megteheti közvetlenül vagy a 7zip segítségével.
4. Miután ez a dob EasyBCD iránti kérelmet, amely kollégám Adrian tett egy pár útmutatók: Hogyan erősít a dual boot, ha telepítve van a Windows XP után a Windows 7 és átnevezés operációs rendszerek boot manager egy multi boot a Windows
5. A EasyBCD teszi az új Windows-partíció rendszerindító beírja őket a Windows bootmanager, így már a Windows helyreállítási partíció.

Hogyan boot után helyreállítási partíció a Windows?

Indításkor két lehetőséged lesz: vagy indítsd el a normál Windows rendszert, vagy indítsd el a helyreállítási partíciót, amelyet az oktatóanyagban "helyreállításnak" neveztem el.

Mit tegyünk a helyreállítási partíció a Windows rajta?

1. A Windows képes megjavítani, ha nem csizma
2. Tehetünk egy rendszer-visszaállító visszaállításával egy kép mentés vagy rendszer-visszaállítás.
3. Mi lehet telepíteni a Windows nélkül DVD vagy bottal közvetlenül a partíción, pontosan látható és Adrian ez a bemutató

Oktató videó - Hogyan készítsünk helyreállítási partíciót a Windows rendszerrel

Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. cipric50 - mondta

  Érdekes bemutató üdvözlet ,,, I windows10 otthon engedélyezett berendezésben megy gyorsan fizetett nincs panasz, de a legújabb frissítések örökké, ha úgy gondolja, hogy ez egy lehetőség, hogy tartalmazza azokat stik?
  Kollégája tett valami hasonló windows7?

 2. 1qlee - mondta
 3. Cata - mondta

  Ok! De ahhoz, hogy hozzon létre egy rendszer partíció rejtett laptop lehetséges? Úgy értem, hogy a rendszer a képet egy rejtett partíció a Windows, és később, amikor windosul nem indul, hogy helyreállítási a boot partíció, hogy (amint az Acronis).

  • Rares - mondta

   Ez egy jobb ötlete, mint az enyém, hagytam a youtube-on, ha meg tudod csinálni anélkül, hogy nekem úgy tűnik, hogy így, ha nyitva van a PC, de az ötlet hangzik jobban. Hogyan törődik 2 alkalommal egy évben, nem biztos, nagyobb frissítés a Windows rendben kivonat és erre, mint a bemutató. Addig marad bot

  • Misu - mondta

   Aomei OneKey Recovery Free Edition

 4. Romulus Dorin - mondta

  Sas nem tud létrehozni egy kötet partíció R (helyreállítási ablak jelenik meg még egy figyelmeztetést, és végső soron nem tudja végrehajtani ezt a műveletet! Mi lenne rothadás oka?

 5. Ilies Gheorghe - mondta

  Szeretném, ha lehetséges, egy tutorial a telepítési módszert SITEM Linux dual boot Windows 10, de a rendszer, amely a BIOS egyetlen lehetőség UEFI nem Legacy mert miután ezt a lehetőséget, és nem lesz képes megváltoztatni a UEFI a régebbi Windows 10 telepítve UEFI, de amellett, hogy szeretnék egy Linux Windows a dual boot. Valami módszerek, lehetőségek, vagy ha lehet, vagy sem.

 6. Calin - mondta

  Ha több rendszerek, mint a Linux és a győzelem. nem tudod. A rendszerindító menü linux

 7. Mirel - mondta
 8. Grigor Danut - mondta

  Nagyon érdekes bemutató, sőt szükséges nekem, van egy kis probléma az utóbbi időben, és ez lehet, hogy a Windows újratelepítését. Volt egy ilyen kérés kivont Windows indítható Windows már telepítve van a számítógépre, egy javaslatot, vagy egy bemutató, ha lehetséges.
  Köszönöm.

 9. florin - mondta

  Igen és én lennék érdekelt, hogyan lehet egy bootolható image a Windows már telepítve van.

 10. soryy - mondta

  fog tenni a Windows 7?

 11. Dorel - mondta

  Szia Cristi. Problémám van ezzel a oktatóanyaggal. Amikor kibontom a Windows-ot, nincs megadva az a fül, amelyet Ön "boot.wim" adott meg. Megvan a "bootmgr.efi" fül. Meg tudnál engem is világosítani?

 12. Andrei Cosmin - mondta

  Hogyan lehet törölni?

 13. paul - mondta

  Hogyan lehet Windows-ot telepíteni a gyárilag visszaváltva? Tekintettel arra, hogy az alaplap licencelt, a mikroszof titkos vagy újok vagyunk ...

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.