Hogyan lehet a Windows 7-et nagyon gyorsan elkészíteni néhány funkció és szolgáltatás feladásával - oktatóvideó

Szia barátok, ez a bemutató találsz néhány hasznos tipp, hogy javítsa a sebességet a Windows 7 dolog, mint tudjuk, a Windows 7 elég vizuális hatások, akkor súlyosbíthatja helyett számítógép vagy egy számítógép kevésbé jó kis RAM is a háttérben fut a Windows 7 több funkciót és szolgáltatást, hogy könnyen lemondani természetesen anélkül, hogy bármilyen módon, megfelelő működését veszélyeztető Windows 7.
Tudnia kell, a kezdetektől fogva, hogy nem kell semmit sem változtatnia, hogy én, a bemutató, akkor csak válassza ki, mit illik hozzád, akkor lehet tartani, ha meg tudja törni Aero hatások, akkor tartsa UAC rendszer-visszaállítás, vagy sem Csak válassza ki a megfelelő beállításokat.
Az oktatóanyag beállításait követve a továbbiakban nem lesz Aero a Windows 7-en vagy az Aero Snap, nincs többé Rendszer-visszaállítás, UAC, indexelő szolgáltatás, Windows Search szolgáltatás, Media Center stb., Akik bling-bling nélkül is élhetnek sokkal gyorsabb számítógép, a grafika csak a szem örömére szolgál, amint rájövünk, idővel a legtöbben észre sem veszik ezeknek a hatásoknak a jelenlétét, az első napokban örülünk, majd hozzászokunk, és már nem "csiklandozunk" a szem nélkül.
Ezek a beállítások a hasznos és a játékosok, hogy szükség van minden kis teljesítmény a futó játékok a Fluence a magas framerate egyébként menet közben egy játék, amit nem lát semmilyen hatása az asztalon csak teljes játék képernyőt (teljes képernyős). Miért fut a háttérben, néhány szolgáltatás vagy funkciók, amelyek nem használják őket?
Ha tetszik ez a bemutató, ha értékeli a teljesítményt, hogy kapsz ezeket a változtatásokat, akkor írj a megjegyzések rovatban, és megyünk tovább, akkor egy bemutató az összes ablakot 7 szolgáltatások kikapcsolható anélkül, hogy veszélyezteti a működését az operációs rendszer indul a verseny a szerzés a leggyorsabb Windows-7.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (298)

    • Stefan: Azt akarom, hogy ezeket a beállításokat, és bemutató a Vista.

      írni a keresőmezőbe: telepítése és optimalizálása operációs rendszer a Windows Vista, és meg fogja találni a bemutató által Andrian optimalizálás, nagyrészt hasonlít setariile.Te javaslom, kövesse a bemutató, mert elégedett lesz azzal, amit látható benne. Minden a legjobb.

  • Még nem néztem meg a bemutatót (én vagyok az első hozzászóló ...), de meggyőződésem, hogy az ötlet nagyon jó. Személy szerint már régóta vágyom erre. Mr. Cristi, az Xp-hez is megmutatta, ha emlékszik, a Nlite-ről szóló bemutatóban hogyan és mit adhatunk fel. Így tettem és nagyon elégedett vagyok az eredménnyel.Köszönöm és minden jót kívánok. (most a Win7-re váltok, hogy kövessem az oktatóanyagot ..!)
    ND

  • Nagyon jó bemutató Cristi.Se észre a különbséget, sok funkcióval rendelkezik, ne érj hozzám, és örülök, hogy sikerült megszabadulni a ele.Parerea tartani azokat tutorials, amely azt mondják, hogy fog tenni kérésére noastra.Multumesc .

  • Cristi, kérlek, mondd meg, miért nehéz betölteni a Windows 7-et, vagyis kb. 2 percig fekete képernyőm van, a Windows zászlótól kezdve a "welcome" -ig, és hogyan tudom kijavítani. Köszönöm, és mellesleg ez a bemutató jó volt és várom a Windows 7 szolgáltatásokkal kapcsolatosat

    • Costyn07Cristi, kérem, mondja el, miért 7 lassú betöltése ablak, hogy van egy fekete képernyő aprox.2 min kezdve a Windows zászló a "welcome" és hogyan remedia.Multumesc és mellesleg jó volt tutotialul kötötte, és nézd meg a Windows Services 7

      Én is ezt a problémát Costyn07, de úgy tűnik, hogy mint 30 sec. (Névjegy), ha megtalálja a választ a problémára kérlek adj egy comentariu.Mentionez látom fekete képernyő után, azt tettem, amit Krisztus tett az ő tutorial.Sper nem komoly probléma, elvégre nem bánom, ami fekete, de fogyasztanak időt boot.Astept választ.

  • Kedves, elnézést a szakadékot a hang és a kép a bemutató, mert úgy tűnik, hogy a beállítás is érintette elfog szoftver.

    • Cristi-admin: Kedves, elnézést a szakadékot a hang és a kép a bemutató, mert úgy tűnik, hogy a beállítás is érintette elfog szoftver.

      Stay linistit.Importanta lényegében bemutató, és nem azokat a dolgokat, nagyon hasznos számunkra.

  • Követtem a bemutató, Milyen gyorsan a Windows 7 feladni egyes funkciók és szolgáltatások - bemutató vide tetszett. Rugămitea De ha lehet, hogy a bemutató a Windows XP. Ebben a leckében megkeresni folytatódik, és ha nem kérjük, és ez a windows xp.Vă Köszönet minden, amit csinál

  • szia nekem van egy AMD cristi at 1600mhz 2 512 koncert ram és a videokártya ge erő és a kemény 8500 1gt tera sata csatlakozó, és szeretném tudni, ha valóban szükség van, hogy ezek a változások úgy értem a szükséges alkatrészeket az úton már őket, és ebben a programban a window7 ad nekem ad nekem egy pontszámot, amely 3.1 3.1 esste legalacsonyabb processzor puntaj a megértés és köszönöm a válaszát a további sikert az oldalon a legmelegebb a net e teljes minden szar, akik gondolom, okos, és csak tanulni szeretni szar számítógép, és szeretné tudni, hogy hány, és az úton vannak oktató a helyszínen, hogy nulla megtekinthető tekintetében Sorinel

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.