Hogyan készítsünk Google Plus modult Blogger, WordPress vagy HTML webhelyekhez - oktatóvideó

Üdvözlet barátaim! A mai bemutatón látni fogjuk, hogyan helyezhetünk el egy Google Plus-modult a Google Plus-profilunkkal a WordPress vagy a Blogger blogunkba, vagy akár egy HTML-formátumú webhelyre. Mivel mindenki létrehozott egy fiókot a Google Plus-on, és mivel mindenütt megtaláljuk a "Kövess engem a Twitteren" vagy az "Add hozzá a Facebookon" gombokat, itt az ideje megjelenni a Google Plus profilgombjának. Két lehetőségünk van arra, hogy a Google Plus-modult profiljával a WordPress-en vagy a Bloggeren helyezzük el.
Az egyik, hogy hívja fel a Google Webmaster Central lehetővé teszi számunkra, hogy hozzon létre egy HTML widgetet linken keresztül: http://www.google.com/webmasters/profilebutton/
A másik módszer, hogy a másik szolgáltatás, amely lehetővé teszi számunkra, hozzon létre egy javascript widget, Google Plus, kattintson erre a címre: http://widgetsplus.com/
A 2 a módszer úgy tűnik, sokkal érdekesebb, mert lehetővé teszi a részletes testre a widget. Meg tudjuk változtatni betűtípusokat, színes gomb színe változik a képre az egeret gombot (mozgatásával az egeret a gomb), a háttér színe, mérete a widget, és így tovább.
Bármelyik módszert választjuk, a folyamat egy túlságosan is könnyű, minden amire szükséged van, hogy van egy számla a Google Plus, és ismeri a Profil ID, amit magyarázni a video tutorial, mint mi.
Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan hogyan Google Plus tesz egy widget a blog a Blogger vagy a WordPress.

........................

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 600 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.roKapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. mint

 2. Mia hasznos ez a bemutató! Adrian meg tudja mondani, hogyan alkalmazzák az úgynevezett Chromium témát?

 3. Pety - mondta

  hasznos! Köszönjük!

 4. Augustin - mondta

  Minden jót, sokat tanulnak tőled. Folytatás sikert.

 5. Razvan - mondta

  Salle, Adrian érdekes lenne, hogy csinál egy tutorial, hogy hogyan lehet egy website / oldal egy login doboz. (Pl. valaki bejelentkezik, és szeretném, hogy megtudja, mi és a jelszó tolta!)

 6. Dan Radu - mondta

  Helló, a nevem Dan Radu Bardan, és szeretnék kérni néhány tanácsot. Én a blogspot.com blog, és szeretné tudni, mit is adjunk hozzá különböző gombokat, és ilyesmi. Köszönjük, hogy időt.

 7. Adi orosz - mondta

  Helló, így nagyon sok hasznos útmutatók, hasznos itt

 8. Adi orosz - mondta

  több *

 9. Adrian - mondta

  Szia, nem tudom, hova tegye, de ha lehet, hogy a videotutorial hogyan kell telepíteni a forgatókönyvet paging próbál egy ideig nem ad ki semmilyen köszönöm

 10. névtelen - mondta

  szép

 11. Ionut - mondta

  Hogyan tegyem a twitter gomb az oldalon? ahonnan kap html? csak azért, mert ez történik script. tanácsot?

 12. belcatalin - mondta

  Jó napot,
  Sajnos úgy tűnik, a szerver le van tiltva, és nem tudjuk követni videotutorialul.
  Szeretném megkérdezni mégis, mit tehetünk, hogy parancsgomb dintrun online bolt, hogy tedd az asztalon, de egyszerű képként, tudom kezelni a sal hogyan akarom a számítógépet. A kép küldött dokumentumot szoktam semmit. Köszönöm.

 13. anykutza89 - mondta

  Jó estét,
  Segítene, kérem!
  Nemrég létrehozott egy webhelyet, megvettem a területen, én fizettem egy mini tárhely csomagot, azt hiszem, jól mondjátok, és szeretném használni WinSCP szerkeszteni, feltölteni a fájlokat a helyszínen, de nem sikerül.
  Kaptam egy html filet a Google, hogy nem, hogy megmássza a helyszínen.
  köszönöm
  Kellemes estét.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.