Hogyan szerezzünk Facebook e-mail fiókot - oktatóvideó

Helló barátok, a mai bemutatón megtudhatjuk, hogyan kell aktiválni a Facebook Mail programot. Ha nem tudta, a Facebook bevezeti az e-mail fiók használatának lehetőségét közvetlenül a Facebook fiókjából. "Ez a funkció hamarosan bevezetésre kerül, és elérhető lesz a Facebook felhasználói számára" - mondják. Jelenleg csak akkor használhatja ki a Facebook e-mail fiókját, ha ezt kéri, vagy ha valaki meghívást kínál Önnek egy Facebook e-mail fiók megszerzésére. Miután kérte a Facebook e-mail fiókjának használatát, az elfogadás megerősítése eltart egy ideig (körülbelül egy hónapig) attól függően, hogy milyen gyakran használja a fiókot, hány barátja van, ha a fiókja tele van személyiségével kapcsolatos kérdésekkel, preferenciák, bemutatók, érdeklődési körök és így tovább.
Az e-mail funkció bevezetésével a Facebookon egyszerűsíteni akarják a kommunikáció módját. Mint jól tudjuk, egy olyan levelező kliens vagy e-mail fiók, mint a Yahoo vagy a Gmail, elég fárasztó egy nagyon betöltött oldallal, sok gombbal és funkcióval, amelyek megfélemlíthetik egy tapasztalatlan felhasználót. A Facebook Mail könnyen használható és integrálható az Üzenetek funkcióba, amely már létezik a Facebook-fiók létrehozása óta, így az a benyomásunk, hogy csevegésben vagy a szokásos üzenetek funkcióban vagyunk. A Facebook e-mail opciók kevés, és pontosan azt használja a rendszeres ember egy e-mail fiókban. Azonnal küldhetünk mellékleteket vagy képet készíthetünk, ha webkameránk van csatlakoztatva a számítógéphez, bármikor szabályozhatjuk, kik léphetnek kapcsolatba velünk e-mailben, az idegenek üzenetei automatikusan az "Egyéb / Egyéb" mappába kerülnek, üzenetek A spam automatikusan elrejtésre kerül, minden beavatkozás nélkül. A Facebook Mailből hiányzik az „Subject” vagy a „CC” funkció. Ennek ellenére meghívom Önt, hogy nézze meg ezt a video oktatóanyagot, hogy megtudja, pontosan hogyan tovább a Facebook-fiók aktiválásához és megszerzéséhez.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (8)

  • Szia Adrian Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan nem, hogy megtalálja az embereket, mint Adrian Gudus a Facebook link nem olyan sokáig?
    Több szivárgás értem, hogy lehet, hogy magam, mint ez: http://facebook.com/AdrianGudus csak ahelyett, hogy a nevét, hogy a nevem.

    • Lucianf37:
      Szia Adrian Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan nem, hogy megtalálja az embereket, mint Adrian Gudus a Facebook link nem olyan sokáig?
      Több szivárgás értem, hogy lehet, hogy magam, mint ez: http://facebook.com/AdrianGudus csak ahelyett, hogy a nevét, hogy a nevem.

      Videó bemutatót is készítek erről, legyen türelmes ...

  • Én is, mint egy bemutató, vagy ha valaki tud segítsen nekem egy problema.Vreau csinál 2 LAN számítógépek között (Játszani akarok hálózat szobatárs), vagy anélkül, de router tud nekem segíteni, hogy tudja cum.daca kérem

  • A rossz dolog az, hogy én próbáltam beállítani a facebook e-mail a Mozilla Thunderbird nem működik.

    Bármilyen típusú hálózat segítségével Hamachi programot, ami egy virtuális hálózatot köztetek 2.

    Tudod, hogy egy helyi hálózaton, és fokozza a Turkáló, egy egyszerű kapcsoló vagy cross-over kábelt.

    Kérdés videotutorial.ro
    Miért nem teszi a bejelentkezési panel használni, és privát üzenetek között noi.Multumesc

    • Marinescu gabi:
      A rossz dolog az, hogy én próbáltam beállítani a facebook e-mail a Mozilla Thunderbird nem működik.

      Bármilyen típusú hálózat segítségével Hamachi programot, ami egy virtuális hálózatot köztetek 2.

      Tudod, hogy egy helyi hálózaton, és fokozza a Turkáló, egy egyszerű kapcsoló vagy cross-over kábelt.

      Kérdés videotutorial.ro
      Miért nem teszi a bejelentkezési panel használni, és privát üzenetek között noi.Multumesc

      Mivel nem akarunk közvetítőkké válni, ha a kettő közötti vita vírushoz, szúráshoz, átveréshez, hibás útmutatáshoz vezet egy problémával kapcsolatban, és nem akarjuk félrevezetni a webhelyeket privát üzenetek segítségével. Ha az utasításai szándékosan vagy akaratlanul tévesek a megjegyzések részben, akkor mások és mi kijavíthatjuk ...

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.