Az összes régebbi szoftver működtetése a Windows 7 rendszeren - oktatóvideó

Szia barátok, ez a bemutató fogom beszélni a program kompatibilitás Windows 7, mindannyian tudjuk, mi szerencsétlenség volt a dob a Windows Vista, mindenki őrült volt, mivel a programok, amelyek nem akarja futtatni az új operációs rendszer a Microsoft úgy néz ki, mint amilyen a Microsoft most égett levest és a joghurt, mint az n-puff, és biztosítja számunkra a több eszközt megoldani inkompatibilitás.

Az első eszköz a problémamegoldó program kompatibilitás Windows 7 kompatibilitás Trubleshooter, ez segít abban, hogy futtatni a programokat legrégebbi az új operációs rendszer, mindössze néhány kattintás az egérrel, az opció gyárilag telepítve az operációs rendszer, nem Treu do valami különleges kell használni, csak hogy jobb klikk a kérelmet, amely nem akar menni, és hogyan kell futtatni a Windows XP szervizcsomag 2, ha elégedettek vagyunk az eredménnyel lehet elindítani így minden alkalommal.

A második módszer sokkal bonyolultabb és igényel valami különleges erőforrásokat, mármint a virtuális hardver a CPU-t, ha van, hogy nem tudjuk futtatni ezt a módszert nevezik a Windows XP Mode után rájövünk, ha a processzor kompatibilis munkához , le kell töltenie a két alkalmazás, az első Windows XP Mode, a másik pedig a Windows Virtual PC, pontosan ez az a rend, hogy kell telepíteni, akkor persze, ha mi és az operációs rendszerrel kompatibilis, mi kell kötelezően a Windows 7 premium vagy Windows 7 Ultimate Enterprise 7 megy windows Ultimate, ami azonos, csak más néven, abban az esetben van windows 7 starter vagy prémium nem tudja használni az alkalmazást.

Remélem, hogy kevesebb kompatibilitási problémák, míg az új operációs rendszert a Microsoft, így a Windows 7, még ha hasonlít a vista itt-ott, ez nem Vista, használja bizalommal.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!

Enjoy!

Cristian Cismaru

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (183)

  • Nagyon szép. Mi bosszantott a vista nem lehetett telepíteni bizonyos programokat. Vista egyébként nem tudnak ellenállni nekem több, mint 3 nap. minden xp anyja (véleményem szerint)
    Gratulálunk ez a bemutató, nagyon szép munka, mint mindig mégis.

  • de hogyan láthatom a játékomat a teljes képernyőn? de még: Acer aspire 5538 laptopom van, és csiszoltam, amikor a Windows 7 telepítve van, ha tudsz valami zimi-t, kérlek ...

    Köszönöm !!

  • cristi Van egy kérdésem is arról, hogyan telepíthetem magam, és szeretem a Windows 7 hálózatot ???? lépjen kapcsolatba velem az id stfean_spintecatorul2000 köszönöm

  • Nagyon jó, de nekem most rajtam a sor jelenik meg a virtualizáció, és nem talál a saját BIOS Sony Vaio Laptop {} hogyan engedélyezze virtualizáció.

  • Tesztelhetek XP-n azt az eszközt, amely ellenőrzi, hogy a számítógép képes-e xp módot futtatni?
    Vagy meg kell nyerni 7 telepítve, és aztán majd meglátjuk, ha a támogatás XP Mode?

    • Alin: Lehet tesztelni az XP, hogy eszköz, amely ellenőrzi, hogy poaterula PC XP Mode?
      Vagy meg kell nyerni 7 telepítve, és aztán majd meglátjuk, ha a támogatás XP Mode?  

      Azt viszont valaki nem próbálja ki? Meg kell tennünk minden kattintással, hogy, hogy ez, vagy sem? Garantálom, hogy nem ugrik a levegőben, ha a számítógép egy próbát!

    • Alin: Lehet tesztelni az XP eszköz, hogy ellenőrizze, ha a számítógép képes futtatni XP Mode? Vagy nyerni 7 telepítve, és aztán majd meglátjuk, ha a támogatás XP Mode?  (Idéz me)

      de próbál adni a hibát megpróbáltam

    • Alin: Lehet tesztelni az XP, hogy eszköz, amely ellenőrzi, hogy poaterula PC XP Mode?
      Vagy meg kell nyerni 7 telepítve, és aztán majd meglátjuk, ha a támogatás XP Mode?  

      vagy!

  • Az, hogy én is fel xp tapéta és megszokott, amennyit csak akarok?
    És megtérít video-szerkesztő programok, stb megfelelően működik.?

    • Aby: Az, hogy én is fel xp tapéta és megszokott, amennyit csak akarok?
      És megtérít video-szerkesztő programok, stb megfelelően működik.?  

      Vegye ki a találgatást? Miért nem néz a bemutató, hogy a végén? és ha elfelejtettem, miért nem figyelsz? Ha azt mondták, a bemutató nagyon világos, hogy XP jó és minden szabályt, mint Isten, vagy hogy Isten ilyen kérdéseket feltenni? Ő fog tenni semmit a forrásokat, hogy van a PC. Inchipuieti 2 rendszerek, amelyek már szinte ugyanazon a számítógépen a PC-nek tapene erőforrásokat (RAM, jó processzor, jó videokártya), akkor lehet futtatni, amit akarsz, hogy virtualizált Windows XP

    • stefbabanuCristi tudok Raspudic kérdés?  

      Telepíti a everest-et, hogy megnézze, milyen alaplapja van (lásd, hogy ez az everestről szóló oktatóanyag, megtalálja úgy, hogy az everest-et beírja a jobb oldali "keresés a videotutorial.ro ..." mezőbe, és megadja az enter billentyűt), majd ha ismeri az alaplap modelljét, akkor menj szépen a google-ra, és írj asus-t, ha asus alaplapod van, vagy gigabyte-ot, ha gigabyte-os alaplapod vagy msi-t, ha van msi alaplapod és így tovább. Ha a gyártó weboldalán van, akkor keresse fel a támogatást és a letöltéseket ... vagy a támogatáson néhány mezőt kell kitöltenie, ahol ki kell választania az alaplap modelljét, és az összes illesztőprogramot, hangot és hálózatot megkapja azt akarod .. hogy ha jól megérti őket. Senki sem tud segíteni az illesztőprogramok telepítésében !!! Tudja, milyen táblája van, és milyen illesztőprogramja van, tudja, mit csinál a számítógépén, semmilyen módon nem tudjuk megtudni. Ha már rendelkezik az illesztőprogrammal, kattintson duplán rá, és kövesse a varázslót ... kattintson a következőre, majd a következőre, majd fejezze be a nehéz feladatokat?

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.