Hogyan 8 a Windows Start menüben a Windows 7, tiltsa menü interfész és a Metro UI Ribbon - video bemutató

Szia barátok, a mai bemutató fogunk beszélni a Windows 8. Pontosabban látni fogjuk, hogy az a Windows Start menüben a Windows 7 8. Mint tudod, a Windows 8 nincs nagyon funkcionális interfész a Start menüben, kattintson rá, hogy ne csak váltani Metro UI felület és Desktop / számítógép Ribbon menüket. Vagyunk, Minden program, mint ez a Windows 7, mi Futtatás cmd rendszer és egyéb alkalmazások, melyeket kattintson a Start menüben.
Az új gomb / menüt, hogy ül a Windows Start 8, ha haladunk a kurzort, van funkciója van:
Keresés: amivel lehet keresni semmit az operációs rendszer
Megosztás: mi való hozzáférés megkönnyítése érdekében a szociális szolgáltatások és a szoftver lehetővé teszi, hogy tegye ezt.
Eszközök: mi való hozzáférés megkönnyítése érdekében eszköz is csatlakozik a számítógéphez, és gyorsan válthat a képernyők között, ahol két monitor csatlakozik egy számítógéphez
Beállítások: enged hozzáférést az értesítési területen hálózat, hang gomb Restart, Leállítás, Sleep gomb engedélyezi vagy letiltja a rendszer értesítést gomb lehetővé teszi, hogy változtatni a nyelvet a billentyűzet és a kijelző fényerő.
Bár a Metro UI Start felület nagyon intuitív és hasznos, sokan inkább a Windows Start menüjében 7. Én személyesen, amikor az Asztal interfész Ribbon menüket, a kezdő lenni, és még mindig a klasszikus módon, mint a Windows-7.
Ha egyik sem fog a Windows Start gomb szeretett új 8 Developer Preview, és szeretné a klasszikus Start menü Ebben a leckében fogjuk látni pontosan, milyen lépéseket, hogy visszaállítsa a Windows Start menüben a Windows 7 8

FIGYELEM: mit csinál mutatták be a bemutató, újraindítás után, akkor nem lesz semmilyen menüt Metro UI és menük a Windows Explorer Ribbon!

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (83)

  • Nem igazán szeretem a Windows 8-at, talán azért, mert nincs kész, vagy talán azért, mert számomra úgy tűnik, hogy inkább a tabletre .... bármi is legyen most, 7 éves koromban maradok! : D

  • Szuper bemutató ... minél többet megtenni a Windows 8-mal kapcsolatban.

    Kérdésem van . Hogyan változtathatom meg a felhasználó képét? Őszintén szólva nem találtam meg

    • Paul-TL:
      Super bemutató ..., hogy tegyen többet a Windows 8.

      Lenne egy kérdésem. Hogyan tudom megváltoztatni a felhasználó kép? őszintén szólva nem találtam

      tegyen egy vagy több képet a Saját képek közé ... indítsa el ... a felhasználói képen a jobb felső sarokban .... módosítsa a felhasználói csempét ... böngészés ... megy felfelé ... a képem és kész vagy a Vezérlőpult ... és ugyanez!

    • Paul-TL:
      Super bemutató ..., hogy tegyen többet a Windows 8.

      Lenne egy kérdésem. Hogyan tudom megváltoztatni a felhasználó kép? őszintén szólva nem találtam

      A vezérlő panel.Il elérhető Metro, menj az első lehetőség, válassza a cserép a csoport és mit csinálsz.

    • faravirusi:
      ne ítélj senkit, de az új játékos a konzultáció rossz testvér ...

      Érvek? vagy egyszerűen nem tetszik a nyakkendő színe és ennyi?
      Azt mondom, megáll, és vizsgálja meg, és gondolom, egyébként új játékos, ne csak a mi gondolkodás vagy amit szeretünk, hanem mások. Mit jelent ez?
      Az új játékos, ahogy észrevette egy állapotjelző vastagabb, és hogy az emberek a tabletta vagy okostelefonok
      A régi játékos sokat akadályoz, és egyáltalán nem segít a felhasználónak, amikor görgetni akart a nagyon vékony haladási "sáv" miatt, nehéz volt őket pontosan megérinteni ott, ahol érdekelt, és a vékony haladási "sáv" miatt is, még akkor is, ha megérintette a kijelzőt- ul, a görgetési művelet nem történt meg, mert az érintés "sugara" kicsi volt, és meg kellett nyomnia magát, hogy elérje a haladási sávot, és hatással is legyen (hogy görgessen oda, ahová tette az ujját), ahol megérintette
      Ez az oldal elkötelezett, hogy ne csak te.
      A statisztikák azt mutatják, hogy a honlap egyre inkább úgy tekintenek a mobileszközökön. Vajon azért, mert nem kell semmit? nem vették figyelembe?
      Ha a probléma az új játékos csak a szín, akkor bocsáss meg nekem sem, de ez egy buta hóbort. Úgy érveltek, hogy minden nem tetszik, miért nem jó, és meg van zavarodva, hogy új játékos.

    • faravirusi:
      ne ítélj senkit, de az új játékos a konzultáció rossz testvér ...

      Nem ítélem senkit, de ha még mindig elégedetlen a játékos, nem hiszem, hogy indokolt lenne vitatkozni? Mi a baj?

      Túl bonyolult használni? :)
      Túl sok olyan funkciója volt, amely megzavarja a felhasználót? :)
      Túl sok erőforrást fogyaszt? Rángatózónak tűnik? :)

      Nyilván ironikus vagyok, az én szemszögemből a lejátszó nekem jónak tűnik: könnyen használható; egyszerű (csak a szükséges funkciókkal - hangerő beállítása, előrehaladási sáv és teljes képernyős funkció); az oktatóanyagok gyenge konfiguráció esetén is jól mutatnak. Szóval ... nem értem, miért olyan szánalmas.

      Számomra rendben van ... Nem vagyok webdesigner, hogy elmondjam a véleményem :)

    • faravirusi:
      ne ítélj senkit, de az új játékos a konzultáció rossz testvér ...

      Mit csinált az életben mellett kritikát, hogy az olcsó? Véleményem szerint a kritikusok kevésbé gazdag emberek, mert nem csinál semmit, de nem küld értesítést, hogy képtelen száját p ** igen Masi, ahogy te is.

    • faravirusi:
      ne ítélj senkit, de az új játékos a konzultáció rossz testvér ...

      Haver vagy ... nem tetszik? Senki sem kényszeríti Önt arra, hogy látogassa meg ezt az oldalt. Úgy tűnik, hogy kissé ostoba vagy az általános kultúra szempontjából, és még mindig nem tudtad meg, hogy "egy könyvet nem a borítói alapján ítélnek meg", hanem a tartalma alapján, hogy ne égesse meg az a néhány idegsejt, ami a fejembe tévedt és megpróbálta kideríteni, mire gondoltam).

      • max67: Ön egy dob ... sokk! Nem tetszik? Senki sem kényszerít, hogy látogassa meg ezt a kis testvér úgy tűnik, hogy üljön egy kicsit alacsony sait.Se és általános ismeretek rész, és még mindig nem találtam, hogy "ne ítélj meg egy könyvet a borítója alapján" (de a tartalom, hogy nehogy éget a egyes neuronok vándorolt ​​a fejét, hogy kitaláljam, mit akarok mondani.)

        És fejezte ki véleményét. Nem kell, hogy így legyen rossz.

        • Alex: És kifejtette véleményét. Nem kell, hogy így legyen rossz.

          Igazad van azt hiszem, kedves aprins.Dar fáradt vagyok az ilyen emberek, akik nem tesznek semmit konstruktív azonban nem hoz létre semmit kedvéért kritika critica.sunt úgy gondolja, hogy ha már nincs mit mondani jobb, hogy fogd be a szád, hogy a munkát, és hagyja őket azok, akik dolgoznak, és ezt a munkát.

  • A faravirusi:
    Tettem semmit, csak megmutatja nekünk az önzés, hogy a közösség és a felhasználók videotutorial.ro
    Köszönöm kedves oktató mi
    Nagyon köszönöm, hogy "tiszteletben tartja munkánkat"
    Köszönöm, hogy tudatlan, radikális, éles a megjegyzéseket és nincs auzt diplomácia
    Köszönöm, és várok egy oldal véleménye legalább olyan beképzelt és édes.

    • AdrianGudus:
      A faravirusi:
      Tettem semmit, csak megmutatja nekünk az önzés, hogy a közösség és a felhasználók videotutorial.ro
      Köszönöm kedves oktató mi
      Köszönöm, kedves, hogy "tiszteletben tartják a munka"
      Köszönöm, hogy tudatlan, radikális, éles a megjegyzéseket és nincs auzt diplomácia
      Köszönöm, és várok egy oldal véleménye legalább olyan beképzelt és édes.


      Először is nem azt mondtam, hogy "a játékos rossz", és hogy "nem szeretem a színt", csak elmondtam a véleményemet és a véleményemet.

  • Érdekes, de azt hiszem, hogy metró nélkül a Windows 8 már nem a Windows 8 és már nincs értelme. Apropó metró ui ... hogyan lehet megváltoztatni azt az alapértelmezett zöld háttérképet?

    • senckyz:
      Adrian, elmondanád, kérlek, honnan származik a bemutató hátterének háttere? Őszinte és idegesítő.

      Ha azt szeretné, útmutatók 8 windows, meg kell, hogy támogassa azt. Ugyanez a használt mikrofon Windows 7 nem hallottam. A hiba az operációs rendszer, amely nem rendelkezik egy nagyon jó kompatibilitás hang-meghajtókat.

    • senckyz:
      Adrian, elmondanád, kérlek, honnan származik a bemutató hátterének háttere? Őszinte és idegesítő.

      őszintén szólva, valóban tudok segíteni neked, a mikrofonodtól érkezik a síp, amely belép a hangszórókkal (mikrofonok, nem szilikonosak!) nevezett jelenségbe ... adja meg az audio beállításokat és állítsa be a mikrofon hangerejét

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.