Az indítható USB-memóriakártyák, memóriakártyák vagy mp3-lejátszók biztonsági mentése - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogy mi is hát egy bootolható USB stick, memóriakártya, digitális fényképezőgép vagy mp3 lejátszó és egyéb eszközök használata az USB Mass Storage.
Sokan valószínűleg csak kibír 4 GB szeretnénk használni a különböző helyzetekben. Például, szükségünk van egy bootolható botot az Ubuntu, de mi csak egy USB stick, amely már indítható, de a Windows rajta. Biztos, hogy nem nehéz formázni, és hogy bootolható Ubuntu, de amikor csináltam bootolható Windows, kértem kölcsön valakitől a Windows ISO kép, ISO kép nincs. Talán nincs alkalmazás telepítve van a számítógépre, amely lehetővé tette számunkra, hogy a bot indítható a Windows.
Nos, itt jön USB Image Tool, amelynek alkalmazása beszélünk ma. USB Image Tool lehetővé teszi számunkra, hogy a biztonsági mentés után bármilyen USB tároló eszközt.
Tekintettel a fenti példa esetére, biztonsági másolatot készítünk a rendszerindító botról Windows-ban, formázjuk, majd újraindíthatjuk az Ubuntu-val, és ha vissza akarunk térni a Windows-nál indítható botra, egyszerűen visszaállítjuk a biztonsági másolatot létrehoztunk, és lesz egy bootolható botunk a Windows segítségével, anélkül, hogy szükség lenne egy ISO-képre Windows-ban, és az alkalmazásnak, amely lehetővé teszi számunkra, hogy elindítsuk a bootolható matricát. Így több biztonsági másolatot készíthetünk az USB Image Tool segítségével, és amikor szükségünk van rúdra, egyszerűen visszaállítjuk a biztonsági másolatot a kívánt segédprogramokkal, attól függően, hogy mihez szeretnénk használni az USB-eszközt anélkül, hogy "futtatnunk" kell és folyamatosan kell letöltenünk különféle ISO képeket és alkalmazásokat, amelyek lehetővé teszik, hogy a botot a kívánt állapotba hozzuk.
USB Image Tool működik minden Windows-verzió, de nem igényel telepítést a Windows XP és a Vista felhasználóinak teljesíteniük kell a telepített Microsoft. NET Framework, hogy ez működjön.
Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan hogyan lehet másolatot készíteni egy USB stick, memóriakártya, digitális fényképezőgép vagy egy játékos az USB Image Tool mp3

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

 

Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (11)

  • Nagyon jó .... Kell valami ilyesmire! Köszönöm Adriannak, hogy velünk él! Mellesleg ... nem kapcsolta ki az intelligens képernyőt? Nem zavar téged? Valójában csak a Windows 8 telepítése friss!

  • Szia Adrian, van egy nagy kérés, hogy, van egy laptop, hogy felmelegszik nagyon nehéz be-és kikapcsolása, megértem, hogy ez a Cooler? lehet, hogy egy bemutató, hogyan tisztítsa Laptop Cooler már felmelegszik annyira laptop? Nagyon köszönöm, és remélem, hogy válaszolni nekem, jó napot \ 1

  • Ami tetszik ez a program, hogy a végeredmény az egész mentési hely (I 16 Gb botot, és volt egy boot rajta 7Gb w4 és biztonsági szoftver 16 `Gb).

  • Costy:
    Szia Adrian, van egy nagy kérés, hogy, van egy laptop, hogy felmelegszik nagyon nehéz be-és kikapcsolása, megértem, hogy ez a Cooler? lehet, hogy egy bemutató, hogyan tisztítsa Laptop Cooler már felmelegszik annyira laptop? Nagyon köszönöm, és remélem, hogy válaszolni nekem, jó napot \ 1

    Ha használja, vagy hagyja a porban, akkor jó megtisztítani ... ez egyáltalán nem nehéz ... ki kell csavarni néhány csavart, és meg kell kezdenie a tisztítást .... (ez attól is függ, hogy milyen laptop típusát rendelkezik) de ha nem poros, azt javaslom, cserélje ki a hűtőt, vagy vásároljon ilyen eszközt: http://www.emag.ro/cooler-laptop-cooler-master-notepal-w2-negru-notepal-w2-black/pd/EB1J3BBBM/

  • Ez a segédprogram nagyon jó, nagyon kellett valami ilyesmi. Kérdésem lenne neked Adrian, hogy milyen programmal készítetted a bootolható botot a Windows XP-n? Tudom, hogy sok, de nem minden jó. Köszönöm a megértést.

  • Hello!
    Nagyon hasznos ez a kis program.
    Kíváncsi vagyok, ha biztonsági másolatot készítek egy külső merevlemezről a Win To Go segítségével, és ha ugyanazt a biztonsági másolatot tudom tenni több eszközre.
    Kérdés: Igaz az, hogy a biztonsági mentés foglalják el annyi helyet, mint merevlemez *
    Kérdés: Az Acronis True Image tudja csinálni ezt a munkát *
    Minden a legjobb!

  • Iulian:
    Kérdés: Igaz az, hogy a biztonsági mentés foglalják el annyi helyet, mint merevlemez *

    Először próbáljuk meg helyesen írni, másrészt, hogy időt, hogy elolvassa és kommentálják. Meg fogja találni a választ a fenti. Köszönöm.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.