Az ablak letiltása az Internet Explorer 8 böngésző futtatásakor megjelenő Beállítás varázslóval - oktatóvideó

Helló barátaim, a mai oktatóanyagban az Internet Explorer 8-ról beszélünk, pontosabban arról, hogy miként lehet deaktiválni a böngésző telepítése után megjelenő beállítás varázsló ablakot. Még a Windows 7 rendszerben, amikor először futtatja az Internet Explorer böngészőt, megjelenik a „Windows Internet Explorer 8 beállítása” ablak. Még ha végig is megyünk a beállító varázslón, vagy később kattintunk a Kérdés vagy az X elemre, hogy bezárjuk, akkor legközelebb újraindulunk az Internet Explorer 8 böngészőhöz. Ugyanez történik a Windows XP-vel, az Internet telepítése után. Az Explorer 8 első futtatásakor (és nem csak) ugyanabban az ablakban fogadunk minket, és bármit is választunk, a számítógép újraindítása után vagy a böngésző következő indításakor újra megjelenik.
Sokak számára még mindig az Internet Explorer 6 7 és azt javasoljuk, hogy ezt azonnal frissíteni 8. Ha nem tudod, hogyan társam Krisztus tett a tutorial Telepítése és beállítása Internet Explorer 7Vagy talán szeretné telepíteni Internet Explorer Beta 9Ez magába foglalja a legújabb technológiát, a hardveres gyorsítást a Flash és htmp 5, natív módon támogatja a html 5 stb
Internet Explorer és 6 7 régi, és már nem egészen az új szabványok által használt weboldalak ma, nem is beszélve a biztonsági réseket és nagyon nagy a kockázata, hogy fertőzött, ha még mindig az Internet Explorer 6. A másik ok, amiért érdemes frissíteni verzió 8 az, hogy számos internetes oldalak nem jelennek meg helyesen az Internet Explorer 6 hiányzik sok eleme weblapokat, a megjelenítés, és félre őket . Abban a reményben, hogy felébredtem, és a kíváncsiság, hogy tudomásul veszi a kockázatokat, amelyek ki vannak téve az Internet Explorer 6, hívlak benneteket, hogy együtt ez a videó bemutató.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (28)

    • OctavAdrian Én nem IE, hogyan távolítsa el? vagy ha nem kell, hogy törölni internetes hálózat.  Idéz nekem

      Nem ajánlott erőszakkal uninstall vagy eltávolít Internet Explorer, mert ez attól is kell egy kis szoftver működik olyan jól, mint néhány Windows-szolgáltatások. Törölheti a parancsikon a tálcán és Dsktop vagy hagyja ott a helyén, akkor nem szórakozz semmit

  • Ha ezek a lépések nem Apre által, a primitivizmus egyfajta biztonsági Acronis újra megjelenik, mint egy példa, de ezek a lépések nem fordul elő újra, egy kellemes napot

  • Nem voltam soha antamplat követi varázsló védi és AMI .. Különben is IE8 használatra 2 3 ~ 3x hónapok és a többség használ IE íróasztal Mozilla Firefox, Opera vagy Chrome, mint, hogy egy kicsit csintalan.

  • Köszönjük! Még bánt meg minden nyitott IE, de ritkán fordul elő, különösen a Mozilla Firefox. A megoldás (hála neked), hogy megszabaduljon az ablakban bineintels azt elmulasztottak megtenni.
    Még egyszer köszönöm, és üdvözölje.

  • Ms Kellett egy bemutató Van egy javaslatot, hogy csinál egy bemutató, amely bemutatja, hogyan kell egy rádióállomás MS!

    • Stefan: Ms Kellett egy bemutató Van egy javaslatot, hogy csinál egy bemutató, amely bemutatja, hogyan kell egy rádióállomás MS!  

      Ez már megtörtént bemutató róla. Csak ki kell használni a keresési mezőbe, hogy megtalálja. Írd fel a keresési mezőbe jobbra a fekete él: hogyan kell egy rádióállomás, akkor adjuk meg, és megtalálja a tutorial. A kezem fáj még mindig azt mondják, hogy használja a keresési mezőt Domle mielőtt elküldöd, ez tényleg olyan nehéz? Keres ott és akkor kér, ha nem találja a keresőmezőbe bemutató

    • lucyana: De ha kövesse a következő lépéseket .... megjelent az ablakon?  

      Azt mondtam, a videó bemutató, ha igen, vagy nem. Privestel, hogy a végén, ha tudni akarod. Ezért csináltam ránézni, és derítse ki. Én nem tettem, hogy én mondom neked, a megjegyzések rovatban!

  • Én miután megyek varázsló láthatóan nem nekem, de közben a varázsló Kikapcsoltam mindent, amit már nem használ az Internet Explorer

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.