Hogyan lehet felismerni és kiküszöbölni a kémprogramokat, román kémprogramokon - oktatóvideó

Szia barátok, ma fogunk beszélni spyware (kémprogram), és programokat, hogy megakadályozza az ilyen típusú malware, ezek részei kémprogram-eltávolító szoftver. Antispyware szoftver nem egy vírus, és fordítva, a leggyakrabban típusú antivírus megoldások nem rendelkezik érzékelő modulok spyware.

Spyware sokkal veszélyesebb, mint egy vírus véleményem, azt mondtam, a bemutató, én inkább, hogy egy számítógépes vírus, ami a por, mint az élő spyware ültetett az orrom érzés nélkül, vagy fedezze fel túl késő , miután az operációs rendszer újra meg újra egy pár órát a szoftver, de ha a személyes adatokat gyűjtenek a felhasználó tudta nélkül, hogy az is elég baj, képzeljük el, hogy az online fizetési tranzakciók bank, és lehetőségük van bankszámlák közvetlenül a számítógépről, miközben egy indiszkrét szemek követik minden mozdulatát, nem érzi túl kényelmes. Az ilyen problémák szükségünk van egy megoldás Antispyware, a bemutató ma bemutatja két megoldás, az egyik a Windows Vista és a Windows 7, a másik, egy ingyenes megoldás, hatékony és gyors, az első, hogy a Windows Vista és a 7 a Windows Defender, a második Super Antispyware.

windows Defender mindent lehet egy jó kémprogram-eltávolító, van valós idejű védelem, automatikus frissítések meg mi posibiltiatea programozási szkennelés felismerési arány meglepően jó a biztonsági szoftver a Windows, nem ritkán megoldások a Microsoft csalódott, ez nem a mi ügyünk, Defender teszi a dolgát.

Super Antispyware nagyon pompás névvel rendelkezik, bár ez nem "csak a szája", a szoftver nagyon jól elvégzi a munkáját, sajnos nincs valós idejű védelem és nincs automatikus frissítés, helyette a szkennelés előtt frissítjük, a beállítások tiszták , a felület "német", felesleges bling bling nélkül.

Mi továbbra is bemutatni más megoldások is a múltban már beszéltünk kémprogram-elhárító szoftver, Boby régen kollégánk készített egy bemutató videót Spybot - Keresés és pusztításMi továbbra is bemutatni az ilyen típusú szoftver a jövőben.

Senki további nélkül, menjünk nézni a bemutató videót!

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (122)

    • de ez a cucc megy a Windows XP? xp ha nem, mit tegyek?  

      igen, az XP-n és a Vista-n és a Win7-en is működik, de észrevettem, hogy lelassítja a pc teljesítményét. Melegen ajánlom a Malwarebytes Anti-Malware-t, hogy még a pcu-t sem érzi, és sokkal jobb. Igen, évek óta használom a superantispayert, igen, mióta találkoztam a Malwarebytes Anti-Malware programmal, feladtam, mert ez lelassítja a PC teljesítményét.

  • cristi, amiben egy oktatóban mondtad, hogy a szeles védő félelmetes, és azt javasolja, hogy kapcsolja ki azt, most azt mondja, hogy elégedett vele lenyűgözve. elvégre, mit javasolunk, hogy hagyjuk abba vagy hagyjuk el? hogy félrevezette minket

    • azt mondta, Cristi ülésén windous cadefenderu bemutató szar, és javasoljuk, hogy kapcsolja ki most azt mondod, hogy te elégedett vele lenyűgözött. urmace javasoljuk, hogy hagyja abba, vagy sal sal el? mint neai félrevezette NITEL  


      Időközben javult a Microsoft több figyelmet szentelt a biztonság, a tűzfal, húzott egy jó víruskereső (Microsoft Security Essentials), és adott nagyobb jelentőséget a Windows Defender.
      Mielőtt nem érzékeli sokat, most meglepetten látta, hogy a dolgok haladnak, nem alszik sem ők felismerték, hogy teret veszít.

  • Hát az meg véleményét a fenti, hogy megérteni? Ön lemondott SUPERAntiSpyware ptr. Malwarebytes, mint a legjobb, és nem súlyosbíthatja pc.asta nem ugyanaz a dolog.? Megemlítem még, hogy av 5

    • Hát az meg véleményét a fenti, hogy megérteni? Ön lemondott SUPERAntiSpyware ptr. Malwarebytes, mint a legjobb, és nem súlyosbíthatja pc.asta nem ugyanaz a dolog.? Megemlítem még, hogy av 5  

      DAP mit akartam mondani, és nem ütközik a víruskereső

  • Lehetséges, hogy Cătalin utal a rendszer lelassulására a szkennelés idején :), mert nem látok újabb periódust azon az egyszerű oknál fogva, hogy ezek két szabad szoftver, és mint ilyenek nem rendelkeznek aktív szkennelési motorral (valós időben), csak ez lehet a lehetséges oka. rendszer lelassulások :) Mindkettő rendben van, váltakozva tíz naponként váltakozhat egymás után, hogy minden ourait legyen :)

    • Esetleg Cătălin utalnak rendszer lassulását a szkennelés további időszak nem látja az egyszerű oknál fogva, hogy van két szabad szoftver, és mint ilyen, nem rendelkezik aktív keresőmotor (valós időben) is megközelíthető egyetlen módja annak, hogy az oka, hogy egy esetleges lassulás a rendszer Mindkettő ok válthat váltott soros pásztázás-tíz nap, hogy minden "Oura"   

      A Windows Defender fogyaszt apró, ha van egy jobb megoldás, célszerű hagyni, ha egy kereskedelmi megoldás Antispyware valós idejű védelem, akkor hagyja abba, hogy ha nem tetszik, csak jelen van, a választás, hogy .

    • Én a Windows XP és a Windows Defender SP3 IN CONTROL PANER  

      telepítheti, ha nem rendelkezik a Microsoft hivatalos honlapján, vagy írjon a Google keresési védő alaposan vegye Microsoft hamis, vagy nem, hogy cv cv virused

    • Üdvözöljük prieteni.eu Kaspersky Internet Security, kémprogram? Köszönöm  

      bár ez jó kaspersky internetes biztonság, mégis ajánlok egy fizetésellenes és DC-t? mert ő jobban szakértő a spayeware észlelésében, amint a neve is sugallja, és csak ezzel foglalkozik enni spybot jobb nem csirke

  • Én zömében a Linux (Jolicloud.) Egyre kevésbé használja a Windows (csak akkor, ha nincs más választásom.) Talán Linux fennáll a veszélye a kémprogramok?

    • Én zömében a Linux (Jolicloud.) Egyre kevésbé használja a Windows (csak akkor, ha nincs más választásom.) Talán Linux fennáll a veszélye a kémprogramok?  

      a linuxon nincs túl sok vírus, körülbelül 500 600 vírus, ha nem jelennek meg nagy percolban a linuxon, akkor sokkal védekesebb esélye van linuxvírussal való fertőzésre

  • Ha banki tranzakciók (egy másik számítógép-idegen, mint a miénk), használja a jelzőt, és a virtuális billentyűzet van rá szükség, vagy kémprogram-eltávolító program biztonságos?

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.