Hogyan lehet letölteni fényképeket és videókat Instagram Android

Hogyan lehet letölteni fényképeket és videókat Instagram Android


Hogyan lehet letölteni fényképeket és videókat Instagram Android
Szia barátok, a mai bemutató beszélni OGInsta +, Instagram Android alkalmazás lehetővé teszi számunkra, hogy töltse le a fotókat az Instagram fiók valakinek, videókat és fényképeket a saját történetek történetek írt.

Töltse kép és storyes alkalmazás Instagram

OGInsta + alkalmazás lehetővé teszi számunkra, hogy a profilképét Instagram mérete nőtt, így a hivatalos app Instagram, nem tehetünk.

Ezt fel lehet használni a Instagram

Ezt fel lehet használni amellett, hogy a hivatalos Instagram alkalmazást, így már mind telepítve.
Alapvetően OGInsta + interfész úgy néz ki, mint a hivatalos Instagram alkalmazás csak ebben a menüben való kölcsönhatás bejegyzéseinkben ki Save opció (a mentesítés) minden bejegyzést, amit kölcsönhatásba lépnek.

Letöltés OGInsta

Video bemutató - Hogyan töltsük le Instagram fényképeket és videókat az Androidon


Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (3)

  • Nagy app, de személyesen mentem előre, és OGYoutube hogy letöltött egy alkalmazást, mint a hivatalos, hanem két nagyon hasznos funkciók:
    1. YouTube-videók fut a háttérben, különösen a képernyő kikapcsol.
    2. Letöltés közvetlenül az alkalmazásból.
    Meg kell csinálni egy bemutató róla a kevésbé familializaţi ilyen eljárások telepítés ismeretlen forrásból származó. Tisztelet minden, amit csinál, és csak így tovább!

  • Jó. Nagyon hasznos, amit itt kinyilatkoztattál. Sikerült letölteni néhány zenei videót, és közzétettem az instagram oldalamon. Csak néhány percen belül értesítést kapok, mert nem tudom, mi a Sony szerzői joga stb. Ez két videóval történt velem. Az egyik Michael J a másik Sade-el. De az összes instagram videót ad a műfajból. Nem is értem, miért mondják, hogy blokkoltak. Bár láttam őket az oldalamon, van-e ötlete, mit tegyek? köszönöm

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.