Hogyan lehet legálisan letölteni a Full HD 1920 × 1080 méretű filmek előzetesét számítógépünkre - oktatóvideó

Szinte mindenki tudja, mi a HD (high definition), sajnos sokan nem volt lehetősége, hogy fut HD filmek (video és audio tartalmak nagyfelbontású) a számítógépen.
Ma megmutatom, hogyan lehet HD filmeket letölteni az Apple webhelyről (iTunes), ezek a filmek nagyon nagy felbontású, 1920 × 1080, vagyis Full HD, ezeknek a filmeknek a tisztasága nem szavakkal írható le, fantasztikus .
Szeretnénk letölteni az Apple iTunes pótkocsik, szükségünk van Quick Time Alternative, figyelem NEM Quick Time klasszikusan nem tud letölteni filmeket, szoftver használatához szükséges QuickTime Alternative, amely tartalmazott egy speciális eszköz letölthető.
A letöltési sebesség a pótkocsi kivételes, különösen azoknak, akik a jó kapcsolat a neten, letölthető az Apple iTunes 11 MB általában kisülések 5-6 MB másodpercenként.
Telepítése QuickTime Alternative triviális, mi a további beállításokat, hogy a finom kellett csinálni, hagyni mindent az alapértelmezett.
Azoknak, akik nem tudnak futni optimális körülmények között ezt a videót, én egy bemutató videó a következő alkalommal egy erős játékos, akkor használja a videokártya futtatni folyékonyan HD tartalmat.
Szép kilátás pótkocsik, remélem tetszik Full HD minőségű, az egyik nem kap elég.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (53)

  • egy kicsit haszontalan számomra, de az érdeklődők számára nagyszerűnek tűnik. Alternatív megoldásként a vlc segítségével bármilyen fájlt bezárhat. egyébként a pótkocsik általában az emberek nézik rájuk, hogy mi a vb a filmből, és készen állni arra, hogy ne mentsék el őket pc-re, stb. frissítésre kerülnek, ha azok megjelennek a kiegészítőkön, különösen a YouTube-on stb., mert a youtube néha megváltoztatja a kulcsot, mivel egy ideje megváltoztatta a videó túrát, mert az oktatóanyagokat innen is letöltheti. talán cristi vagy adrian ellentmond nekem, hogy nem töltheti le innen a video oktatóanyagokat, nem, de személyesen is kipróbálhattam volna

  • jó munkát! De kérdezni akarok valamit, csak az apple hd spe-ről tölthető le, például ha szeretne videót venni a youtube 1080p-ből gyors alternatív formátumban, mint például az apple oktatói: |

    • Szép munka. De én szeretnék kérdezni valamit, csak különleges hd alma lehet letölteni például, ha azt szeretné, hogy egy klip a YouTube-on 1080p alternatív gyors formátum, mint az Apple trainerele akárcsak   

      a youtube-on, ha nem tud HD, mint az egyik, hogy felment, hogy a klip a HD, ha letölti az Apple softu HD letölteni őket ott, de még az Apple HD softu saját helyén, csak le kell tölteni, és így ő nem HD teszi! A YouTube-on lehet letölteni, akikkel DownloadHelper tutorial. Írd fel a keresési mezőbe a jobb felső fekete: hogyan töltsük le a YouTube videókat, vagy DownloadHelper, akkor adjuk meg, és megtalálja a bemutató

    • Szép munka. De én szeretnék kérdezni valamit, csak különleges hd alma lehet letölteni például, ha azt szeretné, hogy egy klip a YouTube-on 1080p alternatív gyors formátum, mint az Apple trainerele akárcsak   

      vagy lehet konvertálni videclipu, és a youtube-on a HD ;). De ezt meg kell egy HD konvertáló program. Vagy érthető meg RIP.

      • vagy lehet konvertálni videclipu és a YouTube HD . De ezt meg kell egy HD konvertáló program. Vagy érthetőbbé egy RIP.


        Egy bolond nem tud okos.
        Egy okos bolond tehet, csak tedd a hülye egy ideig.

    • Játékos, olvassa valahogy SPlayer?. Intradvar nagy, bár ez egy kicsit chinezarie és üstökösök.  

      Nop, ez nem SPlayer! Látni fogja, abban az időben.

      • Nop, ez nem SPlayer! Látni fogja, abban az időben.  

        Lehet, de talán tévedek, a Media Player Classic HomeCinema, az AC3 Filter és néhány olyan beállítás, amelyek lehetővé teszik a videokártya hardveres gyorsításának használatát, így nincs szükség lejátszóra a hardver dekódolásához, például a Cyberling PowerDVD, amely egy kereskedelmi szoftver.

  • Először is gratulálok az oktatóanyaghoz. Másodszor szeretném feltenni egy kérdést: vajon a B2E.EXE vírus? Van-e fenyegetés és az avast 5. fenyegetés felugrott, és azt mondta: ez egy avast vírus, amelynek nincs ne mondd, hogy panaszkodok neked, olvastam valamit a neten, de mások szerint hamis riasztás, mások szerint vírus volt, ezért kérdezem tőled, hogy vírus vagy sem?

    • Azt elfelejtettem mondani, az első a letöltött youtube majd át   

      Okos, valami ostoba közül ... flv, mp4 nem tudsz teljes HD-t csinálni 1080P-nál még anyu lu softu-val ... ez logikus és egyszerű "számítás" ... a HD-ről, hogy tömörített és még sok másat tegyenek rossz lehet (keretet kaphat, tömöríthet), de nem fordítva!

  • Érdekes, de ha feltölteni a YouTube-on, miután letöltötte nekem a szerzői jogok törli őket? Vagy pótkocsik általában ingyenes, és bárki használhatja

    • Érdekes, de ha feltölteni a YouTube-on, miután letöltötte nekem a szerzői jogok törli őket? Vagy pótkocsik általában ingyenes, és bárki használhatja

      Hogyan gondolja a román, gyors, pac-pac, elviszem a pótkocsit, felteszem a yotube-ra, szuper minőség, eltörtem őket ...
      Mit gondolsz, miért, hogyan kell csinálni valamit, eredeti, valami készül hozzáadott értéket.
      Nem lenne jó, akkor nem kell semmit youtube.

      Az egyik az, hogy nézni, hogy a pótkocsi tartsa őket haza, és egy másik, hogy emelkedik az Yotube.

      • ndeste regény, gyors, bumm-bumm, hogy trailer, tedd y

        Valami 100% tett velem, ha ász nem teszi oktatóanyagokat és videókat filmre, mert ha valamit csinálni, és használni néhány dal és képek még nem 100% tett rám a dalhoz valaki

  • Tud beszélni plyerul vlc.Cu kinyitottam mindent, és filmeket is be Iso nyitni közvetlenül nemaitrebuind nyitott hatalom iso képet, mielőtt más programokat, mint

  • CRISTI HELLO! Nekem van egy technikai probléma, nevezetesen: jobb klikk a My Computer (WIN 7) nem sikerült RASPUNDE.VREAU kijelentette, hogy törvény KEZELÉSE az ikon ADMINITRATOR hinni!! Megoldani ezt a problémát KÉRJÜK MA !
    Köszönjük, több oktató és a CAT!

    • CRISTI HELLO! Nekem van egy technikai probléma, nevezetesen: jobb klikk a My Computer (WIN 7) nem sikerült RASPUNDE.VREAU kijelentette, hogy törvény KEZELÉSE az ikon ADMINITRATOR hinni!! Megoldani ezt a problémát KÉRJÜK MA ! Köszönjük több oktató és a CAT!  


      Próbáld meg kikapcsolni UAC (felhasználói vehetik vezérlés) Nem tudom, mi mást tehettem volna egy ilyen dolog nem történt velem és nem is hallottam, hogy valaki sérül meg.
      A jövő és próbálja meg, hogy a józan ész, hogy mikor jön el hozzánk!

  • Nekem is van egy problémám, nem tudom, hogyan távolítsam el a klasszikus gyorsidőt: D mert nem tudom telepíteni a gyorsidõt, mert alternatíva van, mert van a régi, és nem engedi el. Köszönöm.

  • Jó bemutató, igazán nem tudtam, hogy letöltheti az almából, igen, egyébként, nem igazán látom, miért töltsem le a pótkocsit, ha a YouTube-on vannak, talán a gyenge kapcsolattal rendelkezők számára ez hasznos, de egyébként ...

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.