Fotóalbumok letöltése a Facebook-ról és importálásuk a Google Plus-ba - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogyan lehet letölteni az összes Fotóalbumok a Facebook-on, de aztán importálni őket a Google Plus számla. Mivel a Facebook született régen Google Plus social network, akkor nagy valószínűséggel a Facebook-on az összes kedvenc fényképeit, albumok vagy szeretteit eseményeket. De ahogy a Google Plus social network lett nagyon népszerű az utóbbi időben (legalább Románián kívüli) érdemes feltölteni a fotóalbumokat, és ott van a Facebook-on.
Semmi sem egyszerűbb, csak annyit kell tennie, hogy hozzáférést picknzip.com, egy webes alkalmazás, amely megköveteli hozzáférést biztosít a Facebook számla később, hogy nekünk a lehetőséget, hogy töltse le a Fotók kiválasztása és az összes fotó albumok mi számlánkra, és a Barátok (opcionális).
Miután PickNZip webes alkalmazás indexeli minden rendelkezésre álló fotót, akkor lehetővé teszi, hogy töltse le őket egy archív, vagy PDF formátumban. Ha úgy dönt, hogy töltse le őket egy archív, hogy mit fog tartalmazni mappák nevét albumok, hogy van szem előtt, és nem lesz kép mappák cipel Albums mappákba rendezve, mint történik a Facebook számla.
Nem csak azt kell kivonat a letöltött archív 7Zip vagy WinRAR és feltölteni a képeket a mi Google Plus számla.
Igaz, hívlak benneteket, hogy nézni a bemutató Plateaus pontosan lássa, hogyan lehet letölteni az összes fénykép album a Facebook vagy a barátok, és hogyan kell importálni a Google Plus.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 700 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (20)

  • Hello! Csodálom az általuk végzett munka. Írtam 2-3 alkalommal ugyanezt a kérésére itt.
    tippeket kérjük devirusa külső hdd 500 4 G partíciókat. Én beolvasott Kaspersky és nem hiden fájlokat. hogyan lehet devirusez, és az is, hogy láthatóvá visierele?
    várja a tanácsot! Köszönöm.

  • Marian Iuhas:
    Hello! Csodálom az általuk végzett munka. Írtam 2-3 alkalommal ugyanezt a kérésére itt.
    tippeket kérjük devirusa külső hdd 500 4 G partíciókat. Én beolvasott Kaspersky és nem hiden fájlokat. hogyan lehet devirusez, és az is, hogy láthatóvá visierele?
    várja a tanácsot! Köszönöm.

    vagy meg kellett jelölnem a "Értesíts engem e-mailben, amikor új megjegyzéseket küld" jelölést most

  • Én is én tanácsoltam, hogy tegye vissza a youtube csatornádhoz vezető gombot. Nagyon jó, hogy visszatette. Néha ott is nézek útmutatásokat. Nagyon szépen köszönjük!

  • ionutz:
    Tudja valaki, hogy miért történik, csak a Firefox?, Ha a kullancs letölteni az asztalon!
    Én lennék nagyon kíváncsi, hogy eddig senki sem stiut.o valami hiba mozilla?

    Be van jelentkezve rendszergazdaként vagy a vendég felhasználó vagy korlátozott jogokkal?
    Valahogy megváltozott / tolódott Asztal tartózkodási helye (megmutattuk az előző bemutató?)
    Javaslom, hogy lépjen a narancssárga Firefox gombra> Opciók> Opciók> Általános fülre, és a Fájlok mentéséhez kattintson a Tallózás gombra, majd hozza létre újra az Asztal helyét

    • bejelentkezett az asztali administrator.locatia o.cu Megváltoztattam Megváltoztattam a narancssárga gombra, az asztalon található, de még mindig hiba, mint hogy a primesc.interesant ie9 nem ez történik, és így van ez meg letölteni desktopul.tot telepítem a Windows tucatszor így tovább, de soha nem történt, hogy a firefox

  • Adrian:
    Helló, szeretnék néhány helyre cserélni a helyet, és nem tudok elegendő lehetőséget választani a fájlok név szerinti, méretbeli stb. rendezésére, de egyikük sem engedte meg, hogy az én akaratom szerint készítsem őket ...
    Ha át szeretné helyezni a fájlt egyszerűen nem működik, nem mozog egyik helyről ...
    Valami ötlet?: D

    Nem voltál túl világos ... át akarja helyezni a fájlokat egy másik mappába, vagy csak át szeretné helyezni a mappák helyzetét / sorrendjét?
    Ha szeretnénk, hogy a kép egy mappába, amelyet választott ordne, tudom, hogy nem tudsz. Ezek automatikusan elrendezi függő vagy név (ábécé szerint), illetve a dátum vagy méret vagy fájltípus

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.