Hogyan tisztítsuk meg a telefon USB-portját a szennyeződésektől

Hogyan tisztítsuk meg a telefon USB-portját a szennyeződésektől
Hogyan tisztítsuk meg a telefon USB-portját a szennyeződésektől

Mi ez a videó bemutató "Hogyan tisztíthatjuk a telefon USB-portját"?

Ma megmutatom, hogyan kell megtisztítani a telefon USB-portját a szennyeződésektől, anélkül, hogy bármilyen módon károsítanánk a port érintkezőit.

VIGYÁZAT! A portot nem szabad fémtárggyal tisztítani

A különféle szöszök vagy törmelékek eltávolításához használt anyagoknak rosszul kell vezetniük. Ezeknek puha anyagoknak kell lenniük, amelyek nem károsítják a nyomtatott áramköri lapot, amelyen a port érintkezői vannak.

Megfelelő anyagok a műanyag vagy a száraz fa

A videóból megtudhatja, hogyan készítettem gyorsan egy nagyon vékony szerszámot, ugyanakkor elég merev ahhoz, hogy fogpiszkálóval és késsel eltávolítsam a szennyeződéseket az USB portról.

Az USB-portban nagyon kicsi a hely, és a fogpiszkáló nem lép be

Fogpiszkáló nem használható, mert túl vastag és nem éri el a kikötő alját, ahol a felhalmozódott szennyeződés található.

Hígítani szükséges, amennyire csak lehetséges fogpiszkáló hogy valami nagyon vékony lapát alakú legyen. Ezzel a miniatűr spatulával az összes szennyeződést rendkívül egyszerűen, bármi károsodás nélkül tudjuk eltávolítani a kikötőből.

Milyen rendetlenség van az USB-porton?

Eszedbe sem jut, milyen dolgokat találhatsz az USB porton.

Valószínűleg a szösz és a haj aránya nagyon magas, de a morzsák, a homok vagy a por is otthont adhat a telefon USB-portján.

Találtam egy faforgácsot az USB porton, amely ott ült, és nem engedtem, hogy az USB csatlakozó jó kapcsolatot létesítsen a porttal. Emiatt a gyors töltés vagy működött, vagy nem működött.

Gondos elemzés után úgy éreztem, hogy a szilánk meglehetősen nedves volt, miért nem tudom, valószínűleg a zsebem izzadságából.

Opcionálisan használhat sűrített levegővel ellátott csöveket, vagy enyhén fújhat.

Végül, miután használta a fogpiszkálóból készült spatulát és mechanikusan eltávolította az összes szennyeződést a kikötőből, sűrített levegős permet segítségével fújhatja be az összes port a portba, vagy könnyedén fújhat távolról, hogy ne kerüljön túlzott nedvességbe a kikötőben telefon

Tisztább oktatóanyagok ...

A felesleges hulladék tisztítása az androidról
A felesleges hulladék tisztítása az androidról
Törölje a terület törlését WINDOWS duplikált törlést
Windows intelligens tisztítás
Hogyan tisztítsuk meg a telefont
Hogyan tisztítsuk meg a telefont

A telefon USB-portjának tisztítása - oktatóvideó

Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

  1. luciangl - mondta

    A hatékony tisztítás érdekében a mosógépbe (mosáshoz vagy tányérokhoz) helyezik 95 fokos hőmérsékleten, körülbelül 3 órán át. Az eredmény váratlan lesz :)

Speak Your Mind

*