Hogyan hozzuk létre a második Ext4 partíciót egy SD-kártyán a Windows rendszerben a Mini Tool Partition Wizard segítségével - video bemutató

Kedves barátaim bemutató Ma fogom be egy puha particionálás, amely segíthet, hogy partíciót a merevlemez, SSD, SD kártya vagy USB stick, azt követően, hogy meg fogom be a helyes utat elválasztó SD kártya egy partíciót fat32 és egy ext4.
Ez a módszer a partícionálás sd kártyát használnak Android telefonok, amelyek nem rendelkeznek elegendő belső memória használata Ext partíció kell nézni egy villanás, minden telefon kell lennie egy hasonló ezt , Apps2sd fut a legtöbb Android telefonok (nem biztos, hogy megy minden).
Program bemutatott elválasztó úgynevezett Mini Szerszám Partition Wizard és az egyetlen szoftver a Windows platformon, amely képes együttműködni Ext4 fájlrendszer (a fájlrendszer Linux).
Mini Szerszám Partition Wizard lehet használni bármilyen elválasztó, hanem arról, hogy mielőtt egy biztonsági másolatot a fontos adatot a merevlemezről (nem csak partíciókat) melyeken végre particionálás működését.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!
Cristian Cismaru

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (98)

  • Cristi, ahogy azt android helyén román futótűz csak angolul, de ha van, hogy minden román, csakúgy, mint az LG Optimus egy p500 vagy jelenik meg egy bemutató, hogyan rakja román, de csak tudom, ha tudod Emellett sal ala, ha tudok, hogy mindent a román

  • Valóban van a legmelegebb a romániai ezekkel útmutatók nagyon jól részletes, de kellett volna, hogy egy bemutató, hogy zárja be a kört, és a legjobb, nevezetesen: a bemutató programot robot interakció hangosan a felhasználó és kinyílik majdnem minden alkalmazáshoz számítógép ba chear kiválasztani, hogy mit néz okos a böngésző vagy a számítógép, és még sok más paramétereket a program, mint Ultra Hal Assistant Denise 1.0-.Se -Virtual Assistant- vagy talál részleteket ezekről a programokról és a Google ha lehetséges lenne, és a román, mint a siker és tinetio minune.Mult minden asa.Astept válasz savacezar@yahoo.com

  • Köszönöm szépen Adrian!
    Gratulálunk minden oktató, és külön köszönet elkezdted a sorozat android!
    Van egy kérdésem mcia Lavoie barátok, hogy tetszik, ha tudok valahogy ajtua
    Ismer szoftvert, amelynek segítségével a számítógépről USB-n keresztül net telefon?
    Az én városomban ggasesti nehezebb wifi, és a Vodafone, auoferte nem túl jó a net,
    Ha paote, ha ez
    A siker folytatódik!

  • Szuper bemutató! De kérlek, bocsásson meg, problémám is van, és nem tudom, mit tegyek, és ha tudsz, kérlek, segíts nekem; operációs rendszerként a Windows XP Sp 3-t használok. A probléma az, hogy amikor elindítom a rendszert, vagy a közelmúltban filmek nézésekor, vagy a gyermek játszik, vagy amikor újságot olvasok, vagy ha Yahoo Messenger alkalmazást használom, megjelenik egy ablak, amely azt mondja nekem, hogy "UIExec.exe" nem sikerült. Ezután nem tehetek semmit, csak újraindíthatom, vagy leállíthatom a játékok alatt. Megemlítem, hogy néhány gyermek játék nem működött, mivel ez az ablak megjelenik a játék közben. Malwarebytes-szel szkenneltem, és nem semmit sem találtam, Dr. Web-szel szkenneltem le Kaspersky-vel, és semmit! Olvastam, hogy valószínűleg ez a Join Air szoftver hibája (amelyet a modemhez szükséges az RDS-RCS-től), amelyet a számítógépbe telepítettem, de eddig még nem Megcsinálta. Kérlek segíts! Adrian úr, hogyan oldhatom meg, hogy nem tudom, mit tegyek! Köszönöm !

  • zame77:
    Szuper tutorial! De kérem, bocsásson meg, van egy probléma, és nem tudom, mit kell csinálni, és ha lesz szíves segíteni; operációs rendszer Windows XP használata 3 Sp. A problémám az, hogy ha elkezd a rendszer, vagy újabb, míg filmnézéshez vagy a gyermek játszik, vagy ha újságot olvas, amikor használja a Yahoo Messenger ablak jelenik meg, amely azt mondja, hogy "UIExec.exe" szenvedett egy hiba. Ezután potface nem ad neki semmit, csak egy újraindítás vagy játék közben opresc.Mentionez őket néhány játék a gyermek nem működik, mivel úgy tűnt, ablakon, míg juca.Am beolvasott Malwarebytes és nem nem talált semmit, én beolvasott Dr. Web és a Kaspersky semmi! azt olvastam, hogy a hiba lehet szoftver Csatlakozz Air (RDS-RCS modem szükséges), hogy én a számítógépre telepített, de eddig nem én így tett. Hogy kérem, segítsen nekem! Adrian hogyan oldom nem tudom, mit kell csinálni! Köszönjük!

    Azt mondanám, hogy nem egy reinstall az ablakok. Itt az oldalon van tutorial arról, hogyan kell telepíteni a Windows XP, Vista vagy 7.

    • AdrianGudus: Azt mondanám, hogy nem egy reinstall az ablakok. Itt az oldalon van tutorial arról, hogyan kell telepíteni a Windows XP, Vista vagy 7.

      Sőt, nem csak telepíti mondta 7.Aţi azonos MS Win 7.

  • Hello. Van egy kis probléma (hogy mást?).
    Voltam én Windows XP partíció Easus és használt partíciót létrehozni, amelyen fel windows7.Nu Óvatos voltam, és letöröltem patritia újonnan létrehozott (tudom Cristi azt mondta, hogy legyen óvatos, bemutató vagy (ahogy ma), mielőtt így rendben van, de én o.Cind elkötelezett a hiányzó összeget válaszfalak gb 70. 7 Telepítettem windows, megoszlása, formázni. stb., ez a gondolat fog bekövetkezni 70gb.
    Most intreb.Unde ment a 70 gb, elpárolgott, nem akkor van esélye letölteni az övé?

    PS tisztelete, amit csinálsz.

  • Háry:
    Hello. Van egy kis probléma (hogy mást?).
    Voltam én Windows XP partíció Easus és használt partíciót létrehozni, amelyen fel windows7.Nu Óvatos voltam, és letöröltem patritia újonnan létrehozott (tudom Cristi azt mondta, hogy legyen óvatos, bemutató vagy (ahogy ma), mielőtt így rendben van, de én o.Cind lekötött összeg hiányzik válaszfalak gb 70. 7 Telepítettem windows, megoszlása, formázni. stb., ez a gondolat fog bekövetkezni 70gb.Acum ment a intreb.Unde 70 gb, elpárolgott, nem akkor van esélye letölteni az övé?

    PS tisztelete, amit csinálsz.

    A 70 G merevlemezen csak nem látható a számítógépen, de csak lemezkezelő vagy bármely puha partíciót. Ezt a helyet meg kell osztani G 70 egy meglévő partíciót, vagy hozzon létre egy másik partícióra. A 70G jelennek unalocated tér fent említett szoftverek.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.