Két Yahoo Messenger azonosító vagy Yahoo Mail cím létrehozása egyetlen fiókban - video bemutató

Helló barátaim, a mai leckében megtanuljuk, hogyan hozhat létre álnévet Yahoo Mail-fiókjához. Mi az álnév és mi segít nekünk? A motamo fordításban az álnév egy latin szó, amely azt jelenti: "mondta és ..." Az álnév egy második név, amelyet ugyanazzal az e-mail címmel használhatunk, mint amelyet már a Yahoo Mail szolgáltatásban használunk. Mivel sokunknak nagyon hosszú ideje van fiókjai, valószínűleg gyermekkortól kezdve, akkor az e-mail címünkre kiválasztott névnek nem tulajdonítottunk túl nagy jelentőséget. Az idő telt el, felnőttünk, van munkánk, vagy különféle projektekben veszünk részt, vagy esetleg részt veszünk projektekben, ugyanakkor feltétlenül szükségünk lesz egy e-mail címre. Amikor súlyos dolgokról van szó, egy e-mailt, amelyet egy társaságnak fogunk küldeni, hogy felvegye velünk a kapcsolatot, e-mail címünknek képviselnie kell minket, hogy legyen értelme. Nem adhatunk társaságnak vagy együttműködőnek e-mail címet, amelyet 2-4 évvel ezelőtt hoztak létre vicces névvel, vagy amelynek nincs értelme. Tiszta e-mailt kell kínálnunk, amelynek van értelme, vagy legalább amely kifejezi a valódi nevünket.
Mi a teendő, ha a cím nem az Ön által létrehozott, és még nem tudom, hogy hozzon létre egy új e-mail cím?
Szerencsére megvan a "További e-mail cím létrehozása" opció Yahoo Mail fiókunkban. Alapvetően ez a lehetőség lehetővé teszi, hogy új nevet hozzunk létre e-mail címünkre, amelyet felhasználhatunk célunkra.
Mi az a nyereség?
Minden e-mailt kapott postán az új név tényleg csak a régi számla így megtakarított idő és fejfájás a 2 mail fiókok kezelésére. Van egy e-mail fiókot 2 címet! Mikor van, hogy mi be a számlánkra postai úton tehetünk bármelyik 2 név (jelszó ugyanaz marad), és hogy minden postafiók már létezik. Továbbá, ha azt akarjuk, hogy küldjön egy e-mailt valakinek, akinek a nevét tudjuk választani küldeni az e-mail, és így, ha kell használni e-mail címet komoly, fel tudjuk használni Feladó (Sender) új nevet.
Másik előnye, hogy tudjuk használni ezt az új nevet létrehozott Yahoo Messenger. Amikor bejelentkezik a Messenger tehetünk bármilyen nevet (jelszó ugyanaz marad), és kap ugyanaz névjegyzék-id meglévő (régi). Ha beszélni akarnak valakivel IM, akkor feltétlenül jelenik meg a Buzz egy legördülő doboz, ahol képesek vagyunk, hogy melyik a nevek szeretnénk küldeni az üzenetet 2 chat-partnere.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (83)

  • Nagyon hasznos, de miután elvégeztem ezt az álnevet, ha egy idő után törölni akarom ezt az álnevet, hogyan csinálhatom?

  • És ha törli egy álnév. Lesz elérhető, ha azt szeretnénk, hogy egy fiókot a Yahoo, amikor akarok létrehozni egy másik e-mail

  • Ha már van 2 e-mailünk a Yahoo-n, akkor "kombinálhatjuk" mindkettőt, vagy csak akkor érvényes, ha új e-mailt akarunk küldeni?

    • RETEX: Ha már 2 e Yahoo tudunk "össze" a két, vagy csak akkor elérhető, ha azt akartam, hogy magunknak egy új e-mail?  

      Nem lehet kombinálni (nem a módszer) csak akkor igaz, ha egy név / email újra
      De ha át akarja irányítani az e-maileket az egyik fiókból a másikba, akkor ezt megteheti az Opciók> E-mail beállítások> POP és továbbítás> menüpontban, és jelölje be a Yahoo Mail továbbítása jelölőnégyzetet, és ebbe a mezőbe írja be azt a címet, amelyre át szeretné irányítani az e-maileket kapott

  • Adrian, ne bosszankodjon, 2 rendetlenségi azonosítóm van és törölni akarok egyet, van-e módszer törlésre?

  • És ha törli egy álnév. Lesz elérhető, ha azt szeretnénk, hogy egy fiókot a Yahoo, ha akarok létrehozni egy másik e-mail. Így elérhető lesz, hogy hozzon létre egy új fiókot alias, hogy törölt régen?

  • Nagyszerű, ma ma belefutottam ehhez a problémahoz, és az ön segítségeivel mindent megoldott ... köszönöm, és tartsd fenn, sokat tanultam tőled, és a legnagyobb örömmel ajánlom ezt a webhelyet másoknak ...

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.