Hogyan lehet másolni az eredeti DVD-filmeket a jó minőségű - video bemutató

Szia barátok, a mai bemutató majd meglátjuk, hogyan Rip-UIM eredeti DVD-filmeket a magas színvonalú. Rip vagyis mint hű másolata a film a DVD-n elérhető egy fájl a minőség gyengébb, mint az eredeti, amely DVD-film. Uiesti, hogy egy DVD-rip film előtt, hogy teljesen legális, amíg a másolatát veled, és nem terjeszthető. Mindenkinek joga van, hogy egy biztonsági másolatot a média (DVD filmek, zenei CD-k, DVD-k, játékok)
Mert amit akartunk ma kell egy kis szoftver:
- DVD Decrypter
- Auto GK (Auto Gordian Knot)
- K-Lite Mega Codec Pack
DVD Decrypter segít másolni a teljes tartalmát az eredeti DVD-t és dekódolni, ha van másolásvédelem.
Ha a DVD másolásvédett, tudnod kell a területen, ahol származik. DVD Decrypter mutatói eredete az eredeti DVD-t, hogy tudja, hogy melyik módszert használja, hogy dekódolni a DVD. Földrajzi területek a következők:
1 Region - Egyesült Államok, Kanada, USA területek
2 Region - Japán, Európa, Dél-Afrika és a Közel-Kelet (Egyiptom)
3 Region - Délkelet-Ázsia és Kelet-Ázsia (Hong Kong)
4 Region - Ausztrália, Új-Zéland, Csendes-óceáni szigetek, Közép-Amerika, Mexikó, Dél-Amerika és a Karib-térségben
5 Region - Kelet-Európa (a volt szovjet államok), India, Afrika, Észak-Korea és Mongólia
Region 6 - Kínai Népköztársaság
Region 7 - fenntartva
Region 8 - Speciális nemzetközi területek (repülőgépek, hajók, stb.)
Ha tudja, hogy megvettem a DVD Románia ezért Európának fog megjelenni DVD Decrypter 2 területen, és így attól függően, hogy hol vásárolta a DVD.
K-Lite Mega Codec Pack egy olyan csomag, videó és audió codec-et kínál nekünk a codec-ek automatikusan GK szükség. Auto GK fordul össze az összes létező video fájlokat a DVD eredeti, akkor lehet konvertálni video-és audio-és megadja nekünk a végső video formátumban. Avi
A minőség a végső fájl is függ az új, hanem a meglévő film eredeti DVD. A módszer bemutatott bemutató videó használják neves Ripp-er, akinek a beceneve aXXo torrentet nyilvános nyomozó.
Mielőtt elkezdené a rip-filmet nézni egy eredeti DVD győződjön meg arról, hogy szabad hely a C partíción legalább 10 GB puszta másolás eredeti DVD készült DVD Decrypter kerül 7 GB, plusz még néhány GB Az Auto GK ideiglenes helyet váltani, és mi adjuk hozzá a végső 700 MB kapott fájl átalakítás után.
Igaz, hívlak benneteket, hogy nézni a bemutató, hogy pontosan hogyan rip uieste vagy, hogyan kell másolni az eredeti DVD-filmeket a jó minőségű formátumban.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokAdrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Hozzászólások

 1. ASUS - mondta

  Adrian nem bűncselekmény, de ez a "bemutató másolt", mert készült egy pár video tutorials telek. Erre nem számítottam ilyesmi Adrian, nem ideges velem, de ez az igazság, (és tettem egy tutorial a szoftvert, de nem tudom, ha a játékos fut a honlapon, ahol feltettem (az összes oktató video). Mondtam, hogy tudja!

  • Másolt copy paste videó jelent, itt egy klasszikus módszer ripuire majd Adrian készült tutorial.
   Videotutorial közönség eldönti, hogy hasznos-e vagy sem, azt hiszem, ez hasznos.
   Gondolod, hogy érdekel, ahol X ihlette filmes? Az ember azt akarja, hogy ripuiasca DVD idejön, megnézte a bemutató, és ez a munka. Pont!
   A többi nem számít ...

 2. AdrianGudus - mondta

  ASUS:
  Adrian nem bűncselekmény, de ez a "bemutató másolt", mert készült egy pár video tutorials telek. Erre nem számítottam ilyesmi Adrian, nem ideges velem, de ez az igazság, (és tettem egy tutorial a szoftvert, de nem tudom, ha a játékos fut a hely, ahol feltettem (az összes oktató video). Mondtam, hogy tudja!

  És miután másolt ki?
  Nem érdekel, hogy mások mit tegye, amit írt, ahol írt, hogy nem tudja, hol és mikor, és ki tett ilyen bemutató, de nem tettem, mint megtisztítani a számítógépet, hogy a. PDF megtalálható az összes nyilvános nyomozó, a. pdf angol nyelvű, amely az úgynevezett "Hogyan Ripp DVD, mint aXXo"

 3. Alexandru - mondta

  másolt vagy sem, nem érdekel, nekem nincs más oldalak, mint a kedvenc, hacsak videoturorial. köszönöm a cikket. érdekes

 4. Ionut - mondta

  És nem tudott a bemutató, hogyan lehet, hogy egy DVD-t a film felirattal, és hogyan lehetne csinálni, hogy a menü ..? Mi volt Adrian DVD-filmeket 2.

 5. Gigel - mondta

  DVD Shrink mindezt kb 15 perc egy nagyon jó Cait!

 6. fanica - mondta

  A szórakoztató, mint a harag az ASUS, azt mondta, hogy az ASUS divatos plagiaturile.Lasa nem tönkretette a hírnevét. Kérjük, ne bánja, Adrian, mint annak idején a copy-paste.Sa ésszerű, de mi minden inspirálja "valahol" Különösen azért, mert ez a ripuit, azaz másolt!
  Ahhoz, hogy egy jó nap!

 7. Mindegyik savanyú forrás után példány. A forrás másolja az első példányt, az első példányt a 2lea és így tovább, amíg el nem éri .... mit tennénk, ha nem copy oktató? És én egy kis videó bemutató a GBO TV hang nélkül, miután hallottam, hogy videotutorial. És ez a probléma ezzel?

  Plusz, az ASUS még nem is mondta, ha a bemutató másolt.

 8. Alex Geo - mondta

  PS A bemutató körülbelül Megu érdekes lenne

 9. AdrianGudus - mondta

  Kedves ASUS valószínűleg nem olvassa el, mit írtam. A módszer bemutatott bemutató nem találták meg! Ez a klasszikus módszer Ripp-látszó DVD, hogy ő használ és aXXo. (Már törli a módszert, akik másolt?)
  Ne használja a leírt módszer a bemutató, hogy feltalálta és szabadalmaztatta ASUS

 10. AdrianGudus - mondta

  Gigel:
  DVD Shrink mindezt kb 15 perc egy nagyon jó Cait!

  Abból, amit látok DVD Shrink nem az, hogy másolja a DVD, mint ez, vagy a legjobb esetben, hogy az ISO kép után az eredeti DVD-t. Nem eredményeznek egyetlen fájlban a videó, de 4 vagy DVD, akkor kell egy másik szoftver.

 11. AdrianGudus - mondta

  Ionut:
  És nem tudott a bemutató, hogyan lehet, hogy egy DVD-t a film felirattal, és hogyan lehetne csinálni, hogy a menü ..? Mi volt Adrian DVD-filmeket 2.

  Van egy nagyon hosszú bemutató ebben a témában! Csak ki kell használni több emberek keresőmező található, a felső jobb oldalsáv. Azt mondják: Hogyan lehet a videó DVD különböző videó fájlokat Nero, nyomja meg az Enter billentyűt, és meg fogja találni a tutorial. A legördülő menük, kategóriák, keresőmezőbe archívum szakaszban, hogy milyen gyors és egyszerű útmutatók, amelyek érdeklik. A leghatékonyabb eszköz még keresőmezőbe.

 12. Andu - mondta

  Ez a módszer rendkívül régi. Ja, és hatékony, de most vannak más módszerek, hogy használt a program egy.
  Nem hiszem, hogy van valaki, hogy használja ezt a megoldást csak azért, mert lehet valami jobb minőségű, kevesebb eszközzel oldalakon.
  aXXo ezzel a módszerrel. Nyugdíjba vonult hosszú ideig (vagy tartóztattak le?).
  Tudom FXG használ, olyan eszköz, amely mindent tartalmaz, amire be magát egyetlen programban.
  By the way, azt mondja: "Kétely".

 13. Vali - mondta

  Ionut:
  És nem tudott a bemutató, hogyan lehet, hogy egy DVD-t a film felirattal, és hogyan lehetne csinálni, hogy a menü ..? Mi volt Adrian DVD-filmeket 2.

  Megteheti ezt egész egyszerűen használ:
  - ConvertXtoDVD találsz itt "http://www.vso-software.fr/products/convert_x_to_dvd/" vagy torrentek
  - DVD Flick (ingyenes) "http://www.dvdflick.net/"
  Mindkét is támogatja a feliratokat. Ajánlott subtitrpri SRT elkerülni a hibákat. Keresés srt feliratokat vagy puha konverzió.

  Ha túl nagy hangsúlyt fektet a menük, megfelelőbb lenne "ConvertXtoDVD"

  Továbbra is tájékoztatja Önt a 2 net programokat.

 14. György - mondta

  talán másolt videotutorial.ro módszer a helyszínen, de másokkal ellentétben ők magyarázta nagyon világosan, hogyan kell használni programu.pe egyes oldalak lehet, hogy a bemutató, mint ez, de meg ", mint a mata-n naptár", és nem érteni semmit.

 15. Gigel - mondta

  Rossz! csinálni mindent tökéletesen, beleértve az esztergáló film 9 4,4Gb GB, és válassza ki a hang-, a nyelv, és a film pontosan olyan, mint az eredeti használata nélkül egy másik szoftver.

  AdrianGudus: Abból, amit látok DVD Shrink nem az, hogy másolja a DVD, mint ez, vagy a legjobb esetben, hogy az ISO kép után az eredeti DVD-t. Nem eredményeznek egyetlen fájlban a videó, de 4 vagy DVD, akkor kell egy másik szoftver.


  • Ne tedd ugyanezt. DVD Shrink is:
   -Dekódolása és másolja a DVD?
   -Csökkenti az akkora, mint egy dvd ... az, hogy a 9 GB-os és akkor tedd be a hagyományos DVD 4,7 (minimális veszteség minőség)
   - DVD kiveheti a menü, a cím, filmzenét, feliratok

   De akkor létrehozhat egy AVI DVD Shrink. Végül minden DVD-Video struktúra jön ki (IFO fájlok, pub és vob).
   Miért hasznos néha ripui film egy közös formátumban, mint például avi?
   Hogy tovább csökkentsék a film méretét ésszerű képminőség, illetve könnyebb feltölteni torrentet.

 16. Flavius - mondta

  mondani a PC követeli, hogy ezt a bemutató?

 17. AdrianGudus - mondta

  Vali:
  Ne tedd ugyanezt. DVD Shrink is:
  -Dekódolása és másolja a DVD?
  -Csökkenti az akkora, mint egy dvd ... az, hogy a 9 GB-os és akkor tedd be a hagyományos DVD 4,7 (minimális veszteség minőség)
  - DVD kiveheti a menü, a cím, filmzenét, feliratok

  De akkor létrehozhat egy AVI DVD Shrink. Végül minden DVD-Video struktúra jön ki (IFO fájlok, pub és vob).
  Miért hasznos néha ripui film egy közös formátumban, mint például avi?
  Hogy tovább csökkentsék a film méretét ésszerű képminőség, illetve könnyebb feltölteni torrentet.

  Ez a lényeg, hogy a DVD Shrink nem teszi meg egy fájlt az összes létező VOB 3 4 eredeti DVD.
  De van valaki, azt mondom, egy és Gigel mondja batman, batman ... talán tudta, hogy a titka a Magic Button szoftver vagy DVD Shrink csinálni (Warning) egy fájlformátum. Avi
  És amikor elolvastam, mennyire nyomja azt már korábban is említettük, hogy én tévedek, amit mondok, hmm ...

 18. AdrianGudus - mondta

  Ahhoz, hogy megértsük és Gigel: DVD Shrink csak akkor lehet használni, hanem a DVD Decrypter.
  DVD Shrink, és nem egy dolog, ami Auto GK a bemutató (hogy ha a látogató Gigel volt szerencsém látni a tutorial videó fej-farok a végén, ahol a cél az volt, hogy nem másolja a pontos tartalmát az eredeti DVD-t, mint Úgy épül fel, hanem megmutatja nekünk a DVD 7 GB, egy film, egy fájlformátum. 700 MB AVI csak egy jó minőségű)

 19. axelluny - mondta

  Adriana Mlţumesc a tutorial.Foarte folositor.Mereu én is csodálkoztam, a világosság a filmek, és a kis méret aXXo kapunk. Ha valahol írtam ez a bemutató ... nem most.

 20. roby2344 - mondta

  Hello!
  Roby és én 11 évben (do 12 januárban), és kövesse meg a Krisztust, Dan és akik egy ideig elkezdtek szeretem a számítógépeket. Tudom, hogyan kell telepíteni a Windows (a kissé tiszta számítógép mentes a vírusok ...), és azért imádkozom, hogy többet tudnak, azt mondják, hogy követni. Talán akkor hiszem, hogy furcsa, hogy a gyerek követi 11 éve, de láttam, hogy ez nem nehéz, hogy minden, amit majd be a konzultáció. Én öt érmet, három arany matematika, egy arany és egy román mind angol nyelven bronchitis (a verseny értékelését az oktatásban). Eddig nem mondtam semmit rólam, de itt most. ÉN kifüggesztett egy másik téma, amit javasolt, hogy beszéljen. Szerettem volna tudni rólam, nem azért, mert érdekelnek a filmekben.
  Abbahagyom írni valamit magam a megjegyzések rovatban következő oktatóanyagok, Remélem, nem unatkozik.

 21. Keresés Hogyan kell csinálni, és csak mit találtam neked. Kösz a tutorial. Én következik most látom, hogy van érdekes kérdéseket az oldalon. Minden jót!

 22. Marius - mondta

  Jó, de hogy egy biztonsági másolatot Xbox játék fogja követni ugyanazokat a lépéseket, mint

 23. AdrianGudus - mondta

  Marius:
  Jó, de hogy egy biztonsági másolatot Xbox játék fogja követni ugyanazokat a lépéseket, mint

  A biztonsági másolatot készít egy Xbox játék, javasoljuk, hogy írja fel a keresési mezőbe a jobb felső oldalsáv: Hogyan lehet másolni az eredeti DVD játékok, filmek vagy zene, nyomja meg az Enter és meg fogja találni a tutorial. Nézd meg, hogy működik, hogy a szoftver (ha nem, vannak más módszerek)
  Mit ajánl a keresést és konzultáció: Hogyan Burn Xbox játékkonzol 360 kétrétegű DVD, amely a keresőmezőbe talál.

 24. Nelu - mondta

  Buna.Am azt tette, amit leírt, vagy legalábbis tettem avi cred.Am de a feliratok imprimata.Ce nem megvédeni az utam? Szeretné, hogy a feliratot separata.Multumesc.

 25. AXXo az 23 fps usin .... nem 25 fps - mondta

  AdrianGudus: És miután másolt ki?
  Nem érdekel, hogy mások mit tegye, amit írt, ahol írt, hogy nem tudja, hol és mikor, és ki tett ilyen bemutató, de nem tettem, mint megtisztítani a számítógépet, hogy a. PDF megtalálható az összes nyilvános nyomozó, a. pdf angol nyelvű, amely az úgynevezett "Hogyan Ripp DVD, mint aXXo"


  AXXo az 23 fps usin .... nem 25 fps

  Adrian - aXXo-aXXo filmjei az ne 23.976 fps fps 25.000
  szerint 25.000 fps bemutató dvd pal
  VAN! aXXo használt Auto GK, vagy egy beállítás fps 23.976

  Én személy szerint nem Peus, hogy ez a beállítás?

 26. Kék - mondta

  Helló,

  Köszönjük, hogy a kemény munka. Lenne egy kérdésem. Hogyan lehet ripuiesc egy DVD formátumban felirat srt és sub. Pontosan azt tettem, mint a bemutató, de a kép az eredmény csak olyan jelek és heroglife. Lehet, hogy egy másik programot, hogy egy fájl felirat film?
  Köszi előre,
  Kék

 27. Viorel - mondta

  Blue.
  "" Köszönöm a kemény munkát. Van egy kérdésem. Hogyan ripuiesc egy dvd feliratok srt vagy sub formátumban. Én pontosan úgy, ahogy a bemutató, de a kép az eredmény amely csak jelek és heroglife. Lehet, hogy egy másik programot, hogy egy film fájl feliratok? ""
  Én érdekel annyira.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.