Az Outlook Express e-mail kliens konfigurálása a Gmail e-mail fiókjával való szinkronizálásra - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató megtanuljuk, hogyan kell használni az e-mail kliens az Outlook Express a Windows XP szinkronizálni az e-maileket a Gmail, és azokat a desktop. Azok számára akik kliens Thunderbird, a kollégám már elérte a Boby videotutorial róla. Miért dönt, hogy egy e-mail kliens? Ennek egyik oka az, hogy mi is valaha internet csatlakozás nélkül, és ha az e-mail fiók van egy mailt, tényleg, nem tudjuk elérni, mert nincs internet kapcsolat. Az ilyen helyzetekben nagyon hasznos e-mail kliens. Meg le az új mail a számítógép minden Gmail fiókot, és minden fog történni az internet, van asztali mail kliens elérheti őket bármikor. Másik avanataj használatának mail kliens képes lesz, hogy jobban kezeljék e-maileket, akkor lehet titkosítani és bemeneti őket a számítógépre, így az adatokat küldött levelek biztonságos lesz védett és titkosított. Az Outlook Express levelező kliens egy jó integráció desktop vírusvédelmi így extra biztonságot az adatok, hogy a postaládájába. Elolvashatja e-maileket, hogy már meg is kezdték le, de van internet kapcsolat.
Másik előnye, hogy mindig lehet exportálni a beállításokat, vagy szinkronizált számlák és a újra a Windows, ha meg a fiókot, és töltse be a kedvenc beállításokat egy egyszerű fájl által létrehozott Export kénytelenek vagyunk manuálisan minden számla állítani a szerver újra bejövő vagy kimenő. Ugyanez lehet szép és fogadhatunk e-maileket a HTML, digitális kártya, stb könnyen exportálni és menteni.
Összefoglalva, ha fontos, és nem csak az, hogy jobb, ha egy e-mail kliens. Reméljük, hogy sikerült felkelteni kíváncsiság erről a témáról, kérlek benneteket, hogy ezt a videót bemutató.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (41)

    • marales: Én a posta 2010 és automatikusan gmai email, jelszó és csak táska  

      Igen, ez azért van, mert az IMAP-ot használják, és nem a POP-ot. A POP esetében a "kalapok" a kezedben vannak, mélyebben konfigurálhatsz, beállíthatod az e-mailek titkosítását, a POP biztonságosabb

  • Igen, de valójában nem használunk annyi levelet, inkább Messenger-t .... és a levélről nem olyan könnyű beszélni, mint Messenger-ről, függetlenül attól, hogy milyen címről van szó: gmail (google talk), Windows live (live messenger), yahoo mail (yahoo mesengere)

  • Yahoo mail fiókot, ahol Ön számára ingyenes, és a messenger id nem támogatja a POP sem IMAP, sem nem állítható semmilyen asztali e-mail kliens, ha nem frissíti a Yahoo Mail Plus és hajlandó 20 $ havonta

  • Nagyon jó bemutató, de van egy probléma! Wirelles laptop, és nem hozzá csatlakozó wirelles alapértelmezett! Az egyik javaslat?

  • Az Outlook Express és a Windows Messenger XP-ben nagyon réginek találom. A Windows Live 2011 15-ös verzióját (és a Messengert, valamint a Mail-t) használom. Ha bárki többet szeretne, akkor oktatóanyagot készíthet a Windows Live Essentials-ről (Messenger, Mail, Photo Gallery, Movie Maker stb.) ... letöltheti: tovább http://download.live.com (Ha Windows 7 / Vista román, te közvetlenül román, ha nem kell választani, vagy ha azt szeretné, angolul, hogy angol nyelven).
    @Cingo: lépjen az Internet Explorerbe az Internetbeállítások között (az IE9-ben közvetlenül a jobb oldali keréken van) => Kapcsolatok => Mindig hívja meg az alapértelmezett kapcsolatot, válassza ki a vezeték nélküli kapcsolat nevét, és adja meg a "Beállítás alapértelmezettként" => Alkalmazás = > OK!

    • Spuh: Hogyan lehet beállítani a Mozilla Thunderbird?  

      Worth a válasz? Mivel még nem nézett a bemutató fej-farok, és nem elolvasni a bemutató nem kap érdekel a téma, úgyhogy válaszolni

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.