Hogyan lehet csatlakozni egy külső mikrofont a telefon vagy tabletta

Hi barátok, ma látni fogjuk, hogyan lehet csatlakoztatni egy külső mikrofont a táblagépen vagy telefonon.
Végül látni fogja, hogy a különbség a belső és egy külső mikrofont.
Valami a hangfelvételről ...
Ahhoz, hogy a rögzítés hangminősége, szükségünk van egy jó mikrofon közelében elhelyezett hangforrás. Még ha van a legerősebb mikrofon a világ értéktelen, ha túl messze van a hangforrás.
Ha a mikrofont közel a forrást, hogy egy nagyon jó SNR SNR jel zaj arány, azaz a aránya jel és a zaj. Értsd meg ezt jól, ha megpróbál beszélni valaki a telefont zajos környezetben, ellenkező végén biztosan panaszkodni a hangminőséget.
Emellett SNR, mi érdekli, és ennek hatását, megsérült, amikor a mikrofon közel helyezkedik el a forrást. Ennek hatása attól függ, hogy a mikrofon, de általában azt hangsúlyozzák több hang.
Miért nem használja a beépített mikrofont?
A belső mikrofon pontosan hol kellene lennie. Normális esetben a szoba nem rendelkezik mikrofonnal, kivéve, ha azokat izolált a rezgéscsillapító rendszer (sokk mount).
Startech.com 3.5 mm-es 4 - 2x 3 tűs 3.5 mm-es fülhallgató-osztó adapter - M / F
Ha a kamera mikrofon be van kapcsolva, akkor nyilvánvaló, hogy elfog rezgés, zaj vagy bármi font helyett, hogy rögzítse, mit érdekel minket, hogy a hang.
A beépített mikrofon csak gyors, nem fontos filmkészítéshez vagy környezeti hang rögzítéséhez használható. Ezenkívül a belső mikrofon felhasználható a video- és audiofájlok későbbi szinkronizálására, ha külső audio-felvevőt használtunk.
Így tudjuk csatlakoztatni a mikrofont a telefon vagy tabletta, szükségünk van egy speciális adapter, ahol megtalálja az üzletekben vagy az eBay vagy az Amazon.


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (42)

  • Érdekes oktatóprogram a lelkesedők számára :)
    Kérem, mondja el, hogyan tudom használni a telefont, táblagépet mikrofonként a laptopomon (vagy linket az oktatóprogramhoz, ha már létezik (Ha már van egy oktatóprogram a webhelyén, ez azt jelenti, hogy nem tudtam, hogyan kell keresni: D) Kipróbáltam néhány módszert, de ezek nem voltak kielégítők ... volt morgás / nyikorgás (nem tudom, hogyan kell egyértelműbben leírni), az igaz, hogy nem volt tiszta, tiszta hang ... volt olyan interferencia, mint amikor két telefont hívunk egymás mellé (mikrofon, azt hiszem, jelenségnek hívják).
    Köszönjük, és sok sikert!

    • Egy egyszerű asztali mikrofon elég olcsó, nem hiszem, hogy megéri a fáradságot.
      Most nem tudom, hogy mit akar csinálni, azt hiszem, szeretnék csinálni egy asztali befogás hanggal. Hangot is rögzíthet a telefon / tabletta, majd szinkronizálja video hanggal.

  • Üdvözlégy, azt szeretném tudni, ha rekordot használ egy alkalmazás használhatja a mikrofont a fülhallgató? Vagy van más külső mikrofont? A mikrofon csatlakozó illesztő vagy magától?

    • Ha fejhallgató mikrofon csatlakozó valószínűleg trrs (négy pólus). Ez azt jelenti, dolgozó adapter nélkül.

  • Köszönöm az oktatóprogramot. Nagyon hasznos! A link az amazon.co.uk oldalon található, nem az eBay-en, de jó, hogy van egy amazon fiókom. Az amazonon lévő kábel különbözik a kábelen lévő kábeltől (ugyanazon termékhez van egy adapter az amazonon egy drágább font sterlingnél, amelyen mikrofon van rajta). A sajátod drágább, mint az amazoné? Érdekel valami minőség. Milyen ára van a Sennheiser fejhallgatónak és hol lehet őket megvásárolni?

      • Azt hiszem, ha beszélni ezeket fejhallgató és körülbelül fejhallgató általában egy jó ötlet, figyeli profi hangzás, hangszórók stúdió monitorozásra, az ellátási lehetőségek audio 2.0, 2.1 stb, mint egy javaslat, természetesen, a mustot és hallani a hangminőséget mikrofon, zene, stb

  • Nagyon érdekes videotutorialul Azt javasoljuk fejhallgató mikrofonnal Sennheiser PC 151 hogy nagy hatással volt rám a hangminőség vettem 2 + mikrofon pár

  • Hello!
    Azok számára akik egy ilyen kábel (mint én), akkor vedd meg http://www.aliexpress.com/item/3-5mm-4-Pin-to-2x-3-Pin-3-5mm-Headset-Splitter-Adapter-M-F/1981658078.html
    Azt nem tudom, hogy pontosan ugyanazt a cég gyártja, de úgy tűnik, hogy ezt a munkát.
    Szükségem van rá, hogy a laptop, van egy Acer Aspire E5-571G amelynek audio jack pine 4 3.5 anya.
    Telefon headset jól működik (a headset az LG, a másik a Allview), de azt akarom, hogy normális játék headsetek, és hála ez a bemutató azt találtuk, hogy milyen splitter szükséges.
    Láttam elosztó Amazon (link Ön által elhelyezett), de nem obijnuit rendelni Amazon, mert én inkább AliExpress megrendelt több elektronika van (kitek microcontrolare), és nem volt probléma.
    Levélben érkezik fix 3 héttel az érdeklődők számára a vásárlás is.
    Minden a legjobb!

  • Helló Cristi
    Én egy régi látogató ezen az oldalon, és köszönjük minden videotutorialele tőletek Megtanultam sok hasznos dolgot,
    Szeretném, ha van ideje, hogy egy bemutató virtuális sztereó mix, sztereó mix nem egyszerű, vagy engedélyezi a comp.
    Sok felhasználó sztereo mix funkció
    Köszönöm a megértést.

  • Elméletileg ez adapter megfelelően fog működni egy laptop, amely nyílás kombinált csatlakozó?

  • Cristi ..Nem is van egy kérésem az ön számára: Tudom, hogy nagyon jó az Androidod ... különösen a villanások, és szeretném, ha segítene nekem egy kicsit: Szeretnék rátenni a ciano-modult ... és mindenféle hiányos útmutatót találtam, és szeretném, ha segítene nekem néhány tippel, hogyan telepíthetem a ciano-modult a htc soovi c-re.
    Előre is köszönöm!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.