Hogyan lehet blokkolni a nem kívánt e-maileket a Yahoo Mail fiókból - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató fogunk beszélni, hogyan blokkolja a kéretlen e-maileket. Látni fogod, hogyan kell ezt csinálni a Yahoo Mail fiók. Függetlenül attól, hogy kap fenyegető e-maileket, a zsarolás, a rosszindulatú e-mailek vagy gyakori e-mailek nem akar, és nem igényelt, akkor blokkolja e-mail címét, ha használja a Yahoo mail fiókot.
Zárható 500 mail címre. Ha blokkolja e-mail címét, e-mail, hogy érkezik a jövőben, hogy a cím törlésre kerül, mielőtt megérkezett a mi postaládájába. A szépség az, aki beragadt általunk mail címét nem erről értesítették. Általában, ha egy e-mail nem érkezik meg, mi lesz küldött értesítést, hogy az e-mail még nem érte el a célt vagy címzett címe nem létezik. Ez azonban nem fog megtörténni, ha blokkolni egy e-mail címet a Yahoo venni.
Igaz, hívlak benneteket, hogy nézni a bemutató, hogy pontosan hogyan is blokkolni egy e-mail cím használata Yahoo Mail fiók

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro


Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (49)

  • Érdekes bemutató, de nem ugyanaz a Gmail? Ha így meg tudod csinálni a bemutató, és a Gmail? Köszönöm.

  • Köszönöm. Két dolgot fedeztem fel: hogyan blokkolhatom a címet, és miért kaptam üzeneteket egy bizonyos címről, mintha nem kapnák meg (ezt tényleg nem tudtam). De hogyan blokkolhatjuk a hirdetések százát, amelyek (szerencsére!) Érkeznek a Spambe? Lehetőség van arra is, hogy a "szemét" megváltoztassa címét, de ezt nem tudjuk ellenőrizni. Csak akkor, ha a Yahoo emberei egy bizonyos címről szóló üzenetek elfogadásának lehetőségére gondolkodnak, és a többiek nem érnek el hozzánk.

  • Hi Adrian,
    Kipróbáltam ezt a módszert, amelyet bemutatott, de látom, hogy számomra nem hatékony, mert egy hét múlva ugyanazok a spam-visszatérő e-mail címek tartalmazzák a pornó üzenetek címeit, órákat, bevételeket - sok megjelenik a Spam mezőben.
    Nem értem azokat a „gonosz embereket”, akik sokszor elveszítik az életüket azáltal, hogy folyamatosan küldik ezeket az üzeneteket. Vagy őrült, vagy hülye. De látom, hogy ostobájukban folytatják, nem adják fel.
    Nagyon szeretnék bemutatni egy video bemutatót arról, hogyan lehet megtudni, ki az a személy, aki elküldi nekünk ezeket a nem kívánt üzeneteket (ország, személy, cím).
    Köszönöm.

  • Nagyon köszönöm ezt az oktatóprogramot. Ez nagyon sokat segít. Mégis felteszem a kérdést, hogy hogyan tudod megtudni, hogy a Windows MS-DOS segítségével hol van az a személy, akivel beszéltél? - Az IP-nek köszönhetően megtudhatja, hol ez a Windows rendszert használó személy

  • Alina Anca:
    Hi Adrian,
    Próbáltam a módszert, hogy bemutatta nekem, de látom, hogy ez hatékony a héten vissza CADUP azonos e-mail a spam üzeneteket, amelyek pornográf címek, órák, a jövedelmek - amelyek gyakran Spam mezőbe.
    Én nem értem ezt a "csintalan emberek" veszít sok időt az életükben folyamatosan küldött ilyen üzeneteket. Vagy őrült, vagy hülye fejét. De látom, hogy továbbra is a hülyeség, nem hagyja.
    Magas akartam bemutatni a videotutorial, hogyan lehet kideríteni, ki az a személy, aki nem küldött üzenetek a nem kívánt (ország, személy, cím).
    Köszönöm.

    Ne képzeld, hogy az ember berúgni ezer spam címet!
    Ez egy automatizált rendszer, ehhez van szoftver is. A spamküldők ezer e-mailt tartalmazó listát készítenek, beírják azt az alkalmazásba, beírják az elküldendő szöveget, majd a szoftver elvégzi a feladatát, és elkezdi küldeni ezeket az e-maileket. És vannak más módszerek is, mint ez ... ez csak egy.
    Van egy egész iparág a spam
    A "hogyan lehet kideríteni, ki az a személy" bemutatóval kapcsolatban már két oktatóanyagot készítettünk erről a témáról.
    Írja keresőmező a jobb felső sarokban: Hogyan találjuk meg a helyét sértő, fenyegető, zsarolás e-mailben, nyomd meg az Entert, és megtalálja a tutorial. Azt is javasoljuk, hogy vizsgálja meg: Hogyan lehet tudni, hogy egy e-mailt küldtem érkezett, és kinyitotta (a második ajánlás megtalálhatja sokkal részletesebb, mint hogy érthető bemutató címe)

  • szia
    Olyan e-mail címet, ahová küldeni e-maileket automatikusan a 2 3-nap minden személy, aki kapcsolatban az engedélyem nélkül. Hogyan tudom kijavítani ezt a helyzetet?
    Köszönöm.

  • lucyana:
    Meg tudja nézni, ha kap mailu a spam, és automatikusan megy spam

    Az egyik a spam, a másik a blokkolt cím. spam érkezni fog, a blokkolt címről érkező e-maileket nem kapja meg, akkor nem fogja megkapni, ha az oktatóanyag feletti szöveget elolvassa, akkor rájött volna, hogy a blokkolt címről származó e-mail még csak nem is fogja elérni te ...

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.