Hogyan lehet elrejteni facebook bejegyzéseit a kellemetlen emberek szeme elől - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató fogunk beszélni, hogyan lehet elkülöníteni a Facebook bejegyzések az emberek szemében kellemetlen. Természetesen van a listán a Facebook személyek, akikkel zavarba, tegye néhány lövést illetlen és frissítések különféle szokatlan, de nem szeretné, hogy tiltsák, vagy távolítsa el őket a listát barátok, hogy Ön vezetői szolgálati vagy közeli rokonok, vagy egyszerűen csak egy kicsit önző, és szeretné látni, amit ezek az emberek, és tegye, de nem akarom, hogy mit csinálsz, és mit tegye a Facebook-on.
Nos, ez akkor használja a listákat a Facebook vagy a Facebook barátok listák és listák. Aki nem tudja még, hogy van néhány előre elkészített listák Facebook számla létre erre a célra, hogy kiszűrje, és külön a jobb küldesz, és aki írt.
Vannak előre elkészített listák: Bezár Barátok (barátja), ismerősök (Knowledge), Family (család), vagy meghívásos (korlátozása).
Ezek a listák lehet szerkeszteni az értelemben, hogy mi is hozzá, hogy távolítsa el barátaival bármely részét ezek a listák. Szerep listák kettős. Ezek segítenek nekünk, hogy megosszuk hozzászólás a felhasználók, akik csak azt, vagy lehetővé teszi számunkra, hogy lássa a frissítéseket csak azok számára, akik részét képezik ezek a listák. Más szóval segítenek kiszűrni hozzászólás, látni őket írt csak azok az emberek, akik részét képezik ezek a listák.
Ha azt szeretné, akkor mindig új listáját barátok, hogy lehet hívni, amit akarsz. Összefoglalva, mi a nagy előnye, hogy segítségével listák megosszuk állások az emberek csak azt nézni a híreket, vagy csak az emberek, akik számítanak ránk. Igaz, hívlak benneteket, hogy nézni a bemutató, hogy pontosan hogyan Facebook hozzászólás elrejtheti a nem kívánt személyek szemét.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 900 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

 

Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (42)

  • Adrian nem tudod, hogyan kell hozzáadni egy fénykép nem látta senki? Értem nem jelenik meg az összes barátok, hogy én ki új fényképet fordul elő, de csak akkor, ha keresni őket az albumomat.? (Nem tudom, ha érted)

  • Mircea:
    Adrian nem tudod, hogyan kell hozzáadni egy fénykép nem látta senki? Értem nem jelenik meg az összes barátok, hogy én ki új fényképet fordul elő, de csak akkor, ha keresni őket az albumomat.? (Nem tudom, ha érted)

    Nincs ilyen lehetőség. Beállíthatja, hogy a fénykép csak neked legyen látható, mielőtt megnyomja a Feladás gombot, de nem mások számára lesz látható.

  • Adrian Gudus: Ez nem lehetséges. Beállíthatjuk, hogy a kép csak akkor legyen látható, hogy, mielőtt a kapufán csattant gombot, de nem találja meg senki vazutasi valaki rajtad kívül.


    Hát ... rendben, köszönöm !!!

  • iosca:
    de ilyen megjegyzéseket bujkál? ms.

    Nem ellenőrzik a megjegyzéseket, hogy tegye, hogy a hozzászólás a többiek. Csak akkor módosíthatja vagy törölheti az esetre, ha valami rosszat tett, de be lehet állítani, hogy ki, és aki nem.

  • Szomorú, hogy vakuval készült, és nem kompatibilis az iPhone iPad-szel ... Emberek, nem folytatnak folytatást erről?

  • AI, hogy készítsen egy tutorial, hogyan lehet létrehozni saját honlapján a DOMENIU.RO Hogyan Blog DE ÖN domain nevet, RO, hogyan kell kezelni cPanel, üzenetek, stb. EGY millió euró helyszínen ingyenes minden tárhely csomagok INSA mindig mindent tanulni! Talán segít létrehozni egy sorozatot arról, hogyan koordinálják a weboldal, stb, stb Mersi

  • Legutara tud mit kezdeni ezzel: Vegyél magadnak egy eszköz Android.Asta kell tennie minden olyan eszköz Apple oldalakon.

    Tudor:
    Szomorú, hogy ez történt a vaku nem kompatibilis az iPhone és az iPad ... Az emberek, dc cv nem tenni?

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.