Hogyan és jelszó elrejtése mappák a Windows XP, Vista, Windows és Windows 7 8 - video bemutató

Hogyan és jelszó elrejtése mappák a Windows XP, Vista, Windows és Windows 7 8 - video bemutató
4.2 (11) 83.64%

Szia barátok, a mai bemutató fogunk beszélni, hogyan lehet elrejteni egy vagy több mappa bármely Windows-verzió. Bizonyára sokan otthoni PC vagy laptop, hogy ossza meg családjával és barátaival, de meg akarjuk tartani biztonságos információs, fájlok, dokumentumok, videók, hangfelvételek vagy fényképek legérzékenyebb távol a kíváncsi szemek elől. Van minden jogot arra, hogy információkat vagy fájlokat, nem akarja, hogy ossza meg senkivel.
Folder Lock alkalmazás lehetővé teszi, hogy elrejtse a jelszót és a titkos fájlokat egy nagyon egyszerű módja. Csak ki kell telepíteni, Alagic nekünk mester jelszót az első távon, és akkor tudjuk elrejteni mappát a számítógép nem számít, hol találhatók.
Nagy gondot beállítani a jelszót az első távon, mert ha nem emlékszel, nincs lehetőség, hogy változtassa meg, és feltárja a rejtett mappák. Ha továbbra is szeretné változtatni a mester jelszót, meg tudod csinálni, ha tudod, hogy az első mester jelszót meg először az alkalmazás futtatásához.
Anélkül, hogy tudnánk a jelszót meg az első nekifutás (master password), akkor nem lesz képes hozzáférni a felhasználói felületén, és akkor nem lesz képes-hoz kinyit mappákat. Továbbá, ha azt tervezi, hogy távolítsa el a kérelmet anélkül, hogy először kinyit rejtett mappák ezen keresztül, nem kell többé hozzáférése zárolt és rejtett mappákat.
Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy hogyan elrejteni és a jelszót mappák a Windows XP, Vista, Windows és a Windows 7 8

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokAdrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Comments

 1. Alex008 - mondta

  Azt akarom, hogy blokkolja a hozzáférést bizonyos oldalak, és megállapította, a leghatékonyabb módszer, mégpedig a Windows hosts fájlt (c :/ windows / system32 / drivers / etc / hosts - ez volt az út paca). Lehet ez a fájlt, és a rendszer jelszót használni nomal? Ez a rendszer nem rendelkezik a probléma, és ez rendesen, de bárki, aki akarja szerkeszteni pota nem oldja meg és szerkesztheti?

 2. Adrian Gudus - mondta

  Alex008:
  Azt akarom, hogy blokkolja a hozzáférést bizonyos oldalak, és megállapította, a leghatékonyabb módszer, mégpedig a Windows hosts fájlt (c :/ windows / system32 / drivers / etc / hosts - ez volt az út paca). Lehet ez a fájlt, és a rendszer jelszót használni nomal? Ez a rendszer nem rendelkezik a probléma, és ez rendesen, de bárki, aki akarja szerkeszteni pota nem oldja meg és szerkesztheti?

  Van egy felhasználói fiók korlátozott jogokkal a (feltételezve, hogy te Administrator) hogy egy jelszót, vagy lehetővé teszi a felhasználói Vendég.
  Mielőtt elhagyja a PC-t egyrészt váltani a felhasználók és a bejelentkezési felhasználónevet, amely megteremtette a vendég vagy korlátozott jogokkal és íme!
  Ez nem fogja megváltoztatni a hosts fájlt anélkül, hogy a rendszergazda, és nem adminisztrátori jelszót.

 3. Corleone - mondta

  A ma alig több mint egy hónappal a Windows jelenik 8 utolsó, vagy nem?

 4. kasszasiker - mondta

  Más szóval, ha buseste operációs rendszer és újra kell telepíteni, és már a mappa titkosítása az alkalmazás, azt is jelenti, hogy a mappa nem lesz elérhető, még újra ugyanazt az operációs rendszert, és még ha a mappa egy másik partícióra bármilyen tartalék (kivéve az egyik, hogy telepített operációs rendszer)!

 5. Egy másik módszer, semmilyen programot nem az? Ez nem kell, hogy a program, erre ...

  • Vali S - mondta

   Amellett, hogy Adrian Gudus sebezhetőség által meghirdetett fent az egyik, sajnos: ha új mappába a mappa zárolva van, akkor lehet nyitni, minden probléma nélkül.
   Én titkosítani személyes fájlokat a WinRAR (egy egyszerű változata, és azt mondom, jó), ellenőrzi a Set Password -> titkosítani fájlneveket, így nem látható fájlokat tartalmazza a mappa

 6. Hello ~! Adrian Szép bemutató nagyon hasznos minden u ember, aki használja két PC-n!
  Minden a legjobb!

 7. Helló,

  Visszatérve a kérdésre, ha része a tárgyalt kérdés
  Meg szeretném változtatni ikonok (ikonok) W7 a betűtípusokat XP, e területek TTF, OTF években. A legtöbb XP sokkal nyilvánvalóbb, mint a W7, sőt W7 nem tud különbséget tenni TTF és OTF betűtípusok ikonok. Lehetséges ez? Hogyan tudom megváltoztatni őket?
  Ezekkel beszéltünk, mondtam valamit, hogy néhány. Dll, hogy meg kell változtatni. A zsémbes problémát jelzi több tervezők, akik gondoskodnak a DTP, logók, dolgozó több tucat / száz betűtípusok, stb. és a Microsoft, de úgy tűnik, nem érdekli ez a tény ..
  Azok, akik dolgoznak, így normális, hogy nem zavarja, nesemnaland ezt a problémát.
  Kérjük, válaszoljon a több, ha nem tudok ragaszkodni ebben a kérdésben.

  Köszönöm.

 8. Helló,
  Azt akarom tudni valamit.
  Tegyük fel, hogy telepíteni, aztán újra a Windows.
  Ezt követően férhet hozzá a mappákat? (Természetesen, hogy telepítse a app újra)

  köszönöm

 9. Adrian Gudus - mondta

  Ha újra a Windows, és ha elfelejtjük, hogy feltárja mappák (feltételezve, hogy van egy másik partícióra, és formázza a partíciót C esetén) vissza lehet nyerni a segítségével az alkalmazás.
  Újra az alkalmazást, és a megfelelő lapon Mentő Központ
  Íme egy videó a lépéseket: http://www.screenr.com/Rne8

  • blaockbuster - mondta

   Ezért, ez a biztonsági rés hatása? Ha nem tudja elérni azt a mappát, mert elfelejtette: "Mester jelszó", akkor is hozzáférhet, ha újratelepíti az operációs rendszer és újratelepítése alkalmazás igen, még egy új "Mester jelszó"?

 10. Hatman Alexander-Stefan - mondta

  Corleone:
  A ma alig több mint egy hónappal a Windows jelenik 8 utolsó, vagy nem?

  Azt hiszem, talán?

 11. Alex567 - mondta

  Üdvözlöm. Ez 8 a Windows RTM a végleges változat, az egyik október? Köszönöm

 12. Legolas - mondta

  videotutorial.ro csak akkor megy GBO-TV, a megoldás erre a problémára lehet?, hogy valamit webhost.com .... Van megoldás? teljes program .... nem tehetek semmit .. pls ...

 13. A Vlad, aki meg akarta változtatni ikonok TTF években.
  Itt egy link [ http://www.askvg.com/tutorial-all-about-resource-hacker-in-a-brief-tutorial/ ] Azt mutatja a testreszabási SO, és remélem, tud segíteni azok, VideoTutorial is kap egy videót az egyéb alkalmazottak szeretné szabni a Windows. Sok szerencsét mindenkinek.

 14. Ref: application "Folder Lock"

  Ha szükséges reistalarea OS és a rejtett mappák nem voltak nyitva, mielőtt áttelepítés, akkor lehet hozzáférni reistalarea OS és alkalmazása egy új "Folder Lock" ugyanazt mester jelszót?

 15. Adrian Gudus - mondta

  Dan:
  Ref: application "Folder Lock"

  Ha szükséges reistalarea OS és a rejtett mappák nem voltak nyitva, mielőtt áttelepítés, akkor lehet hozzáférni reistalarea OS és alkalmazása egy új "Folder Lock" ugyanazt mester jelszót?

  Olvassa el a véleményét a fenti. Te ott és egy videó, ahol megmutattam, hogy vissza a mappát, ha újra a Windows. Hogyan érheti feltételezve, hogy ez a másik partícióra, mint a C (lehet formázni, ha újra a Windows)
  Nem feltétlenül kell használni a jelszót, hogy volt, mielőtt az újra.

 16. Láthatjuk a show-tól a Windows

 17. Decebal - mondta

  a gyerekek Én megragadt a program mappát a mappa már bejelölve hide opció ........ foldru van egy zárral, és belökte lam kártya és a mobiltelefon az LG Cookie Fresh belőle =))) és én vazzut totate fájlokat magukat, és próbálja meg látni, hogy igazam volt, hogy nem használja a programot, hogy ásni a saját sírját . ez a probléma már az összes programot, hogy fel jelszavakat mappák Azt hiszem nekem próbáltam őket

 18. Marian - mondta

  Üdvözlöm. Hogyan jelszóval védeni egy mappát, anélkül, hogy elrejtse azt jelenti, hogy fordulhat elő, anélkül, hogy rejtett?

 19. anton44 - mondta

  Nem tudom, hova tegye, de találtam valami alkalmas.
  Csináltam egy mappát "Játékok" az asztalon. amely csak ikonokat játékok.
  Én kiválasztva a navigációs panel, hogy csak ikonok.
  Dolog, de hatással Explorer: úgy tűnik, hogy kezdeni is, de mennyire nyitott
  Mappa navigációs panel desactiveaza itt és mivel több
  nyitott almappákat maradnak nyitva.
  Sőt, a méret a mappát, és addig marad Explorer.
  Hogyan érhetem el, hogy az IE és asztali mappát, hogy független, nem befolyásolja?
  Én felderül valakit?
  Thanks Miiiii.

 20. anton44 - mondta

  Zsolt. Telepítettem windows 8.

 21. ciuriitm - mondta

  Bezártam a mappát l'Párt D és kinyitotta, aztán szerkesztett róla egy képet, és amikor wanted're itt bunkó megragadt vissza május kinek nem hagyta, hogy miért történt ez?

 22. paul: Szia. Nekem van egy probléma. Bezártam egy mappát a képeket a program, és én hirtelen eltávolították a ikonra. jelenik meg, mint egy ismeretlen fájlt. Adtam neki két-KLIC és SPERs. mi a teendő? Telepítettem a programot újra, de a mappa nem létezik? Pls help

 23. Balan - mondta

  Hi Adrian telepítettem, és Van jelszavam zár egy mappát, és elbújt Particia c: Windows, de azt írta, hogy ő nem tudja elrejteni, de valahogy be ott, és nem oldja meg akartam írni ezt: oldható
  Kell tennem?

 24. Balan - mondta

  És már nem lehet eltávolítani a programot.

 25. Balan - mondta

  Ezért nem tudom, mert oldja a Windows mappában van szükség, hogy teljesíti a számítógéphez, de tette a mappát és ott akart sal kinyit, de azt mondja, nem lehet unlocked.Folderul ablakok láthatók és nem jelszóval védett, de a probléma az, hogy nem tudok sal aplicatia.Cum tudom uninstall eltávolítás.
  Nézz ide szépen kérlek http://youtu.be/HJCDfSbnQjA mi megy

 26. Adrian Gudus - mondta

  Balan:
  Ezért nem tudom, mert oldja a Windows mappában van szükség, hogy teljesíti a számítógéphez, de tette a mappát és ott akart sal kinyit, de azt mondja, nem lehet unlocked.Folderul ablakok láthatók és nem jelszóval védett, de a probléma az, hogy nem tudok sal aplicatia.Cum tudom uninstall eltávolítás.
  Nézd meg itt, hogyan szépen kérlek ne menj

  Ha azt szeretné, hogy távolítsa el, majd a pop-up jelenik meg, a "Néhány korábbi ..." kattintson No
  Miért döntött úgy, hogy blokkolja a Windows mappába? Miért tett volna ilyet? Azt mondtam, hogy egyértelműen bemutatták, és mely esetekben lehet Folder Lock melyik üzlet van-a rendszer fájlokat?

 27. Balan - mondta

  Azt akartam, hogy elrejtse, mert én fiatalabb testvérek és törölgette több mappát a Windows.

 28. Balan - mondta

  Tudom, hogy nem lehet elrejteni a Windows mappába, törölni vagy átnevezni.

 29. Balan - mondta

  Köszönöm az útmutatást

 30. La_rochefoucauld - mondta

  Azt akarom tudni, hogy vannak programok, a jelszavak feltörését rendetlenség? .. Ki tud nekem segíteni? ..

 31. La_rochefoucauld - mondta

  Azt akarom tudni, hogy vannak programok, a jelszavak feltörését rendetlenség? .. Tudsz segíteni valahogy adrian? ..

nézőpont

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.