Hogyan lehet elrejteni a Facebook-barátok listáját a kíváncsiskodó szemek elől - oktatóvideó

Hi barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogyan tudjuk rejteni a barátok listáját Facebook kíváncsi szemek. Biztos vagyok benne, többek között a Facebook felhasználók számára, akik nem akarja nyilvánosságra hozni a listát a barátok a Facebook még barátok, vagy egyszerűen csak egy ember, hogy a barátok, hogy ha nem akarjuk, hogy mások látni, hogy ez az Ön listája barátok.
Meg kell jegyezni, hogy egy Facebook-fiók létrehozásakor a baráti listát "Nyilvános" -ra állítja, ami azt jelenti, hogy mindenki láthatja az ismerőseidet, még azok is, akik nem szerepelnek a barátok listájában.
Azt példázza ezt a videót bemutató, hogyan kell változtatni a láthatóság mind Facebook barátok listáját, akik bekapcsolták az új Facebook felület TimeLine és azoknak, akik még mindig a régi Facebook felületen. Mielőtt hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial Szeretném megköszönni Mrs. Anca Paraschiv szép, mert felajánlotta a fiókot, hogy segítsenek, hogy bemutassa láthatósági beállításokat a barátok azok számára, akik még mindig a régi Facebook felületen. Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan hogyan Facebook elrejteni a barátok listáját kíváncsi szemek.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro


Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (31)

  • adrian sál creionasul tűnik, hogy nem én vagyok a régi felület tettem, hogy a bemutató, és ez nem működik! várj ms válasz!

  • Nicu:
    adrian sál creionasul tűnik, hogy nem én vagyok a régi felület tettem, hogy a bemutató, és ez nem működik! várj ms válasz!

    Kattintson a nevére a jobb felső sarokban, majd a neve alatt megjelenik a „Profil szerkesztése” gomb, kattintson rá, mint itt: http://cl.ly/IIzf
    Az elért oldalon kattintson az oldal bal oldalán a "Barátok és család" elemre, ahogy itt: http://cl.ly/II4A és innen minden olyan, mint az oktatóprogramban. Milyen nehéz volt ...

  • Nicu:
    adrian bu nem megyek oda, ahogy mondta, hogy én u profil szerkesztése feladja akkor és ott tartsa az egér bal barátok és nem jelenik meg, hogy creionasul ms egyébként! Ceao

    Tanuljon meg olvasni, a második módszerrel, amelyben nyomatokat is adtam neked, azt mondtam, hogy kattintson a "Barátok és család" elemre, hogy ne tartsa az egeret.

  • Bemutató nagyon jó, mint mindig, de nem tudtam segíteni, de szórakoztatni rám, amikor azt mondta, hogy elrejtse a barátja, más barátok prieteni.Nu de vigyázz az ellenség!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.