A Google Drive-ban tárolt zene hallgatása közvetlenül a böngészőből, letöltés nélkül - oktatóvideó

Hi barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogyan tudjuk hallgatni a zenét tárolni a Google Drive-fiókban. Áttekintést Google Drive 2 nappal ezelőtt, de tettem bemutató ma, és meglátjuk, mit tehetünk mást a Google Drive.
Nos, akkor zenét hallgatni tárolt Google Drive közvetlenül a böngésző anélkül, hogy letölteni a helyi számítógépre. Ehhez fel kell telepíteni a kiterjesztés Kedvenc felvételek és egy internetkapcsolat.
Telepítése után a kiterjesztés, kiterjesztés csak akkor működik a Google Chrome automatikusan létrehoz egy mappát Kedvenc felvételek a Google Drive-fiókban. Meg kell mozgatni a zenét a Google Drive mappában Kedvenc felvételek és egy egyszerű kattintással a bővítmény ikonjára, mi lesz egy felugró menü, ahol tudunk játszani, szüneteltesse vagy állítsa le zenét a Google Drive. Továbbá, ha van egy csomó zenét, képesek vagyunk keresni közvetlenül a pop-up kiterjesztése.
Az egyetlen hátránya a kiterjesztés, amely lehetővé teszi számunkra, hogy készítsen a pályán egy pontot. Ha van videód a Google Drive és szeretne játszani közvetlenül a böngészőben, anélkül, hogy le őket, akkor tudnia kell, hogy le lehet játszani anélkül, hogy a semmi spcial, hosszabbító, add-on, vagy egy másik trükk. Nem ugyanaz a dolog történik a kiterjesztéseket a zene, de szintén teljesítik ezeket a követelményeket. Ezért a legjobb Google Drive tárhely szolgáltatás, mivel a rugalmasság és a kapacitásbővítés funkcionalitás telepítésével különböző kiterjesztések és alkalmazásokat lehet használni a Google Drive.
Nem akarok arra gondolni, hogy ez mennyire platform kihasználható. Hamarosan látni fogjuk, több száz alkalmazások és bővítmények, amely képes együttműködni a Google Drive feladatok elvégzésére bármilyen meglévő fájlokat a fiókjában. Ha még néhány szkepticizmus ezt a szolgáltatást, azt javaslom, hogy vizsgálja felül és elemezze részletesebben a képességeit a Google Drive.
Remélem akkor rájönnek, hogy a Google Drive nem utolsó szakaszában fogja követni, mint sok más meglepetés. A Google nem áll meg itt a Google Drive! Azt is szeretném hozzátenni, hogy az API Google Drive már nyilvános, ami azt jelenti, hogy minden fejlesztő által készített alkalmazások úton ezt a szolgáltatást, akkor létrehozhat alkalmazások, modulok, vagy más csodák, hogy működni fog a Google Drive vagy ott tárolt fájlt, akár asztali vagy Android alkalmazások.
Igaz, hívlak benneteket, hogy nézni a bemutató, hogy pontosan hogyan is zenét hallgatni tárolt Google Drive közvetlenül a Google Chrome böngészőt.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro


Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (8)

  • Nem téma .. Néhány napig megpróbáltam megnézni a "Google Cloud Connect, a Microsoft Office dokumentumok automatikus szinkronizálása a Google Docs-lal" című előadást, de ez nem működik. Ebben a tekintetben tehetünk valamit. Köszönöm!

  • Úgy tűnik számomra, hogy ha én vezetek a Google
    E-mailt küldünk Önnek a következő címen: .........
    Amikor a Google Drive kész
    csak átmeneti?

  • Adrian ... miért csak oktatóanyagokat csinálsz ?? Úgy értem, az utóbbi időben csak te tetted ... miért nem csinálod, vagy bárki más?

  • tutoralul nagyon jó, de van egy javaslatot utarial ha lehetséges a tutorial online játékok, letölthető játékok minden tutorialdespre tudsz valamit, de ez túl bonyolult, így, ha meg tudod csinálni, hogy a

  • Nagyon szeretem a google meghajtóról szóló oktatóanyagokat, amennyire csak lehetséges erről és még sokról. és ha elkészít egy oktatást az offline google meghajtó használatáról és az offline elérésről

  • Melyik online tárhelyről hallgathat zenét közvetlenül a böngészőből (valaki más által, akivel megosztom a mappát) letöltés nélkül és bármilyen kiterjesztés telepítése nélkül a Google Chrome-ba?
    Mi megosztott mappa a Google Drive egy Yahoo e-mail címre.
    Azt mondta, hogy ő kérte, hogy a Google Drive-fiók számára a tartalom (??).
    Várakozás választ és köszönöm előre.

  • És ha azt szeretnénk, hogy zenét hallgatni telefonon, hogy a Google Drive meg kell csinálni, vagy hogyan tudnám hallgatni őket? A telefon Android

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.