Hogyan lehet megtudni, hogy valaki mikor és mikor használja a Yahoo-fiókunkat és a Yahoo Messenger ID-t - videó bemutató

Szia barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogyan lehet megtudni, ha valaki használja a Yahoo venni. Ahogy mondtam, és bemutató Hogyan tudom meg, ha és amikor valaki használja a Facebook számla szinte az összes online szolgáltatást kínálnak az ilyen típusú naplók. Yahoo sem kivétel ez a funkció, és a felhasználók számára a lehetőséget, hogy tanuljanak: idő és dátum, típus hozzáférési hely (ha bejelentkezett Mail vagy a Yahoo Messenger), esemény, helyszín, és az IP-címet, amit tett hozzáférés Yahoo számla.
Más szóval, ha csoda: Ki a My Yahoo számla? vagy ha valaki használja a Yahoo fiók vagy kik az én ID jelentkezzen be a Yahoo Messenger? Megtudhatja, hogy nagyon könnyen. Ha a naplót és eseményeket, amelyek nem ismerik célszerű megváltoztatni a Yahoo fiók jelszavának azonnal. Már tárgyalt a múltban, és a bemutató Hogyan engedélyezése vagy letiltása a Google fiókaktivitás, és segít, amely megtalálható ugyanazt az információt, de a Google Fiók.
Azok számára, akik a Yahoo fiók román
- lépjen be a fiók bal felső sarkában lévő legördülő menübe
- kattintson Account
- Írja be újra a fiók jelszavát, majd kattintson a gombra Bejelentkezés
- a szakaszban Hitelesítés és biztonság kattintson Megtekinthetjük a legutóbbi hitelesítések elérni a Yahoo számla naplók
Rendkívül fontos, hogy a biztonságát a számlák, hogy fontolja meg a rendelkezésre álló lehetőségek ezeket a szolgáltatásokat. Tedd, hogy legalább hetente egyszer ezistati (napi ajánlott), hogy ellenőrizze a fiók tevékenységét annak érdekében, hogy az egyedüli kedvezményezett és valaki portyáznak az információkat és személyes adatokat. Ha valaki megszegi a számla, legyen az a Yahoo, a Google vagy a Facebook, van egy szabály, hogy aki ezt tette, hanem az, hogy megakadályozza a hozzáférést. Ez meghagyja a felhasználónevet és a jelszót pontosan ugyanazt a fiókot, hogy nem gondolja, hogy semmit, és ő is hozzá az adatokhoz, amikor csak akar.
Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan hogyan, hogy ki, és ha valaki használ, vagy a Yahoo, jelentkezzen be a számlánkra.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 700 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (48)

  • Amit értem, nem kapcsolódik ehhez az oktatóanyaghoz (javaslathoz) ... Egy oktatóprogramban azt mondtam: MIKOR csinálsz egy oktatóprogramot arról, hogyan kell "sípolni" egy adott videó szavaira?

  • Mint mindig, hasznos!
    Ha azonban RDS-ben vagyunk, és az IP változó, és a "szemét" ugyanabból a városból származik, nehéz felismerni. Be kell tartania egy kis időt (ellenőrzés), hogy írjuk le, amikor használjuk a messenger alkalmazást, és összehasonlítsuk. Ez már csak így van?
    Köszönjük!

  • Ana:
    Mint mindig, hasznos!
    De ha már az RDS és az IP változó és a "fasz" az ugyanabban a városban, nehéz felismerni. Ha egy idő (megnéztük), tudomásul vesszük, amikor a hírnök, és hasonlítsa össze. Így van ez?
    Köszönjük!

    Az elkövetkező napokban lesz még néhány érdekes útmutatás, amelyeken keresztül sokkal nyugodtabban tudunk maradni, ha valaki nem használja a fiókot. Ezt megtesszük annak érdekében, hogy további akadályt képezzünk a "hackerek" számára, még akkor is, ha tudják a jelszavunkat és a felhasználóneveinket.
    Mi a helyzet, jól hangzik? Várjuk véleményét!

    • Nagyon érdekes lenne! :) főleg mivel a múltban a hackerek miatt nagy problémák voltak a Yahoo-fiókkal. Örökké hálás lennék, ha elkészítené ezeket az oktatóanyagokat! :)

  • Ahhoz, hogy megtudja, ha valaki használ fiókok könnyű elkapni egy hacker Adrian de ez elég nehéz, egy hacker ismert ASI nem feladata, hogy újra eljön egy igazi ip követhető könnyen.

    Sok szerencsét bemutató alatt.

  • Marian:
    Ahhoz, hogy megtudja, ha valaki használ fiókok könnyű elkapni egy hacker Adrian de ez elég nehéz, egy hacker ismert ASI nem feladata, hogy újra eljön egy igazi ip követhető könnyen.

    Sok szerencsét bemutató alatt.

    Rossz "tettes" ("valakit" idézni) Csak annyit kell tennie, hogy felbomlasztja, ki kell lennie, és felülmúlni. Kérlek olvasd el ezt: http://macktechaddition.blogspot.com/2012/04/sindromul-im-za-nambar-uan-sau-iluzia.html
    És remélem, a hacker kijön a fejedből ...

  • Igen, az ígéretek nagyon érdekesnek tűnnek. Különösen azoknak, mint én, akik nem tudnak kezelni ezeket a problémákat. Várunk bármilyen ötletet, tanácsot, amelyek legalább részben megvédnek minket. Mert, ahogy Marian mondja, egy hacker ... köszönöm!

  • AdrianGudus: Tévedsz "pretenas" (idézve "valaki") Csak a rossz szellem és a vonal. Kérjük, olvassa el ezt: http://macktechaddition.blogspot.com/2012/04/sindromul-im-za-nambar-uan-sau-iluzia.html
    És remélem, hogy a fejed EALA hacker ....


    Őszintén elnézést kérek, ha úgy gondolja, hogy fel kellett volna bántani téged, csak mondtam a véleményem, nem azért, hogy az ő oldalukon álljak, de még mindig nagyon sok kalózhely található, amelyek nem találhatóak ott, ahol vannak. Elolvastam azt a cikket, és nehéz megmondani, milyen tapasztalattal rendelkeztek ezek a "hackerek". De biztosan hallottál azokról a névtelen személyekről, akik problémákat okoznak. Igaz, hogy néhányat könnyebben lehetett elkapni, mások pedig nehezebb elkapni.
    Mindannyian megvan a saját véleményünk, és szabadon mondhatjuk azt, de ez nem jelenti azt, hogy szeretnék sérteni vagy felborítani valakit.

  • Marian: Őszintén elnézést kérek, ha azt hiszed, akartalak felzaklatni mondtam csak az én véleményem, nem lennék az ő oldalukon, de rengeteg kalóz helyszínen, hogy nem lehet kimutatni helyre hollétéről. Olvastam a cikket, hogy nehéz megmondani, hogy milyen tapasztalatok voltak azok a "hackerek". De akkor biztosan hallott azon személyek anonymouscare problémákat. Ez olyan egyszerű, uni fogtak, mások nehezebb elkapni.
    Mindannyiunknak megvan a véleménye, és szabadon ezt mondani, de ez nem jelenti azt szeretném jicnescsau felzaklatni senkit.

    Nem tudom, hogyan és hol vezette le, hogy feldühítette :)

  • Szép bemutató, de ez nagyon jól működik a blur nyilatkozatot.
    Miután bejelentkezett a Yahoo fiókjába, a "Scufitule" rendetlenségi azonosítóját állandóan láthatták.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.