Hogyan lehet megtudni, hogy összetevőink, perifériáink és programjaink működnek-e a Windows 7 rendszeren - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató megtanuljuk, hogyan tudjuk meg, ha a számítógép és a készülék kompatibilis a Windows 7, akár nem, ha jönne, ha van illesztőprogramok Windows 7, és megfelelnek a telepítéséhez szükséges minimális követelményeket és a Windows 7.
Talán van egy kis irodában, 2 3, hogy a jól ismert és egy számítógép, és szeretné frissíteni a Windows 7 vásárolni néhány engedélyeket, de nem tudom, hogy ezek a számítógépek és perifériák használja velük fog fut a Windows 7.
Azt hiszem, senki nem akarja, hogy fektessenek pénzt feleslegesen megszerzése engedélyt később meg, hogy a számítógép valóban futtatni a Windows 7 különböző okok miatt. Nos, a megoldás egyszerű, mert mi egy kis nevű szoftvert Windows Upgrade Advisor 7, hogy miután egy egyszerű telepítés akkor mondja el, ha azok a Windows 7 a hardver van, ha nyomtató, szkenner vagy tablettát fog futni a Windows 7, vagy ha az általunk használt szoftver fut a Windows 7. Úgy döntöttem, hogy ez a bemutató, mert a nagy számú felhasználó, akik szeretnék használni ezt az operációs rendszer, de nem tudom, hogyan tudom kideríteni, nem tudom, a rendszerkövetelmények Windows 7, vagy egyszerűen csak néhány technikai ember csak szeretné tudni, hogy lehet használni, vagy nem a Windows 7. Ez a szoftver segítségével ebben a tekintetben, akkor adhat tanácsot, és meg tudjuk menteni a pénzt, amit adhat a Windows-7 anélkül, hogy tudnánk, hogy a számítógép vagy a számítógép nem is támogatni fogják a Windows 7.
AcST azt mondta, arra hívlak benneteket, hogy kövesse végig ezt a videót tutorial megtanulni, függetlenül attól, hogy tudjuk futtatni a Windows-7. A számítógép készen áll a Windows-7? Várja, hogy a válaszokat a megjegyzések rovatban!
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (33)

    • StefanNagyon jó bemutató multemusc Cristi ...  

      A készítő Adrian, az oktatóprogram elején mindenki a nevét mondja: "Hello, Preteni vagyok... és ma erről fogunk beszélni" Ismét bebizonyítod, hogy te vezeted az oktatóprogramokat... semmi értelme. csinálod őket, ha úgysem fogod rájuk nézni copfos?

    • StefanNagyon jó bemutató multemusc Cristi ...  

      Nézet Cristi de nem Adrian. Most Egyetértek vele, hogy nem követi a kezdetektől fogva, és csak bemutató megismételte sokszor, némelyikük még mérges és kritizálni.

  • Sajnálom, hogy tegye ide, de tettem magam egy Ismételt Kérdések részt, hogyan lehet, hogy egy honlap, és látni, hogy nem volt a válasz szinte luna.Va kedvesen, ha tudod, hogy a videotutorial, hogyan helyezze gombok login és regisztráció a link HTML és adja meg a kapcsolat, ha valaki azt akarja, hogy írjon egy levelet, vagy ha valaki login oldalon, hogy adjon összeköttetés, ha a felhasználó meg kell erősítenie az e-mail címét linkre kattintva lent, hogy jelentkezzen a helyszínen.

  • Annyira jó volt, hogy egy programot linux. Egyébként nem tud egy linux live CD-t és végül talál ott egy hdinfo de jó volt mégis.

  • Jó tutorial ADriane, de mi van azokon a partíciókon, ha annyira tele vannak, látom, hogy majdnem 500 Gb-os HDD-d van és majdnem tele van, és értem, hogy Windows 64 bites volt, mi kell hozzá ha csak 2 GB RAM-od van? Bocsi, hogy így kezdem, de kíváncsi vagyok... ;))

  • HELLO, Ha nekem is tud segíteni, kérem, továbbra is problémám van a számítógép megnyitásakor... ez egy FIGYELMEZTETÉS! CPU VÁLTOZTAK. ADJA MEG A CPU BEÁLLÍTÁSAIT A CMOS BEÁLLÍTÁSÁBAN, ÉS NE felejtse el MENTeni, MIELŐTT KILÉPÉS!

  • HELLO, Ha nekem is tud segíteni, kérem, továbbra is problémám van a számítógép megnyitásakor... ez egy FIGYELMEZTETÉS! CPU VÁLTOZTAK. ADJA MEG A CPU BEÁLLÍTÁSAIT A CMOS BEÁLLÍTÁSÁBAN, ÉS NE felejtse el MENTeni, MIELŐTT KILÉPÉS!ms

    • andreasSzia, ha tud nekem segíteni, és kérjük meg az összes probléma történik, amikor megnyitja a számítógép ... ez FIGYELEM! CPU megváltozott. BELÉPÉS A CPU beállításokat a CMOS SETUP és ne felejtsd el menteni, mielőtt kilép! Ms  

      Üzenet maga megmondja, hogy mi a teendő, és a BIOS alatt CPU beállításokat a CMOS Setup menüben és a beállítások mentése gomb megnyomásával F10 ott. Ha nem rendelkezik a bemutató során a BIOS beállításokat, hogy megtalálja írás a jobb felső keresőmező: Néhány rövid magyarázatot a BIOS, majd adja meg

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.