Hogyan lehet megtudni, hogy a PC-t hány napig használták az elmúlt 3 hétben, hány órát, hány órát - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató fogunk beszélni egy nagyon érdekes szoftver, amely lehetővé teszi számunkra, hogy tudjuk, hogy hány óra a számítógép utolsó 3 hét. Az alkalmazás, amit használni nem igényel telepítést, fut a Windows vagy 32 64 kicsit. Miért akarnánk, hogy az ilyen szoftvert?
Egyszerűen, hogy mennyi az átlagos napi időt töltött a számítógép előtt, vagy esetleg szeretné, hogy ha a gyerekek használják a számítógépet vagy nem, de meg kell használni tilos bizonyos időpontok között. A szoftver egy könnyen használható grafikus Inter és megérteni, hogy hol vagyunk ma jelenik meg részletesen a PC-be volt kapcsolva, és hány órát indult a nap.
Szerettem ezt az alkalmazást, hogy lehet is látni hálózati számítógépek, amelyek ismét meg tudja mondani, hogy hány órát volt nyitva, és milyen nap. Az alkalmazás használható sok esetben egyetlen korlát a képzelet. Ennek ellenére kérem nézze meg a videót bemutató!

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (34)

  • Úgy gondolom, hogy ha ezt a szoftvert egy nagyon régi számítógépre (pentium 3) teszem, azt hiszem, hogy ez minden üzletnél folyamatosan működik, tudom, és csak kékkel nézne ki, és emellett egy kicsit 25-30 W-os processzort fogyaszt. 150 W-os Compaq tápegységgel. De a valódi számítógépemen majdnem ugyanaz a szünet délután 23 és 15 között :)

  • Nekem van egy probléma az órát. Én nem mutatnak jól. Ez az én órát a Windows. Csak, ha kikapcsolja a számítógépet, és nyissa meg újra, hogy a következő alkalommal még nem anapota időben. Ez megtörte az órát. Ha bezárja a 23: 30 majd nyissa meg újra a következő nap láttam, hogy a sajtot 3 éjjel csak nem tudom, miért. Mi történt vele? Az akkumulátort a BIOS a hibás? Nem tudom megmagyarázni, mi történik a sajt, amely nem korábban a Windows XP. Elfelejtettem értékes, hogy a Windows és a Windows 7 7 én acasta figura.

    • Franklin:
      Nekem van egy probléma az órát. Én nem mutatnak jól. Ez az én órát a Windows. Csak, ha kikapcsolja a számítógépet, és nyissa meg újra, hogy a következő alkalommal még nem anapota időben. Ez megtörte az órát. Ha bezárja a 23: 30 majd nyissa meg újra a következő nap láttam, hogy a sajtot 3 éjjel csak nem tudom, miért. Mi történt vele? Az akkumulátort a BIOS a hibás? Nem tudom megmagyarázni, mi történik a sajt, amely nem korábban a Windows XP. Elfelejtettem értékes, hogy a Windows és a Windows 7 7 én acasta figura.

      A beállításokat, amit mutatott nekem EZ kattintson video (kattintson erre a szóra piros)

  • Jó tutorialu.exista valahogy olyan program, amely már nem néz ki, mint a nyomtató patron goale.imprimanta megy gond nélkül, és nem a refil patronok és mennek, de zavar, hogy a számítógép azt mondja, hogy a patronok üresek, bár leam umplut.vad, hogy több speciális, mint én

  • Köszönöm a segítséget, de ez így is marad? Ha becsukom a PC reggel még egy órán át, így nem tudom, mit éltem. Attól tartok, az akkumulátort a BIOS, vagy nem tudom. Nem értem, hogy miért játszik trükköket ceaasul.

  • Testvér és sok órát töltünk a számítógép előtt, nem tudom, hogy tudok-e legyőzni téged (Adrian-Admin), de néha eltúlzok és sokszor elpazarolom az időmet.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.