Elmosódás (cenzúrázott terület) hozzáadása filmekhez vagy videókhoz - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató fogunk beszélni videoszerkesztő, pontosan, majd meglátjuk, hogyan tud egy blur hatás (köd, cenzúra) videón. Ez a hatás széles körben használják a médiában, sem a lányok védelmére televíziós tanúk adó állításokat bizonyos bűncselekmények vagy a kiskorúak elleni védekezés, illetve nem sérti szerzői diffúziós videó, amely bemutatja a védjegy vagy márka. Mindezt szoftverrel. Veszik a stúdió felvételeket szerkeszteni és felkészült a broadcast. A stúdiókban különböző szoftver összemosódnak bizonyos időkben, effektek, vagy növelni a hangerőt, vagy sem, hogy normalizálják a termelés volumene.
Ma, hogy milyen hozzá a blur blur vagy a videó szerkesztő segítségével Camtasia Studio szoftver 7. Amellett szoftvercsomag jön Camtasia Studio Camtasia szerkesztő 7 található, amellyel meg tudjuk szerkeszteni felvételeket asztali vagy más videókat, amelyek nem szükségszerűen a Camtasia Studio 7.
Videó formátumokat támogatja: Camtasia Studio szerkesztő 7 a következők:
AVI
QuickTime Movie vagy MOV
MP4 / H.264 (AVC)
WMV
Ha van egy video formátumok eltérő felmerült a kiadó Camtasia Studio, akkor magabiztosan, akinek a témában megtérít video van sok oktató.
Ha még nem rendelkezik Camtasia Studio telepítve, és azt szeretnénk, néhány bevezető fogalmak és ahonnan letölthető a szoftver, akkor nézd meg a kollégám Cristi tutorial: Camtasia Studio 7, a legjobb program, hogy rögzítse asztalra
Több száz oka annak, hogy az alkalmazni kívánt a blur hatást videoklip annyi szoftver sajnos vásárlás (pénzzel), amely lehetővé teszi számunkra, hogy elérni ezt.
Íme néhány név a professzionális videoszerkesztő szoftver: Final Cut Pro, Avid Media Composer, Adobe Premiere Pro, Sony Vegas Pro.
Ezek nagyon drága szoftverek és a szabad szoftver találtunk személyzet képes elrejteni a blur videót. Bár a Camtasia Studio 7 is kereskedelmi szoftver, könnyen használható, és nem igen jelentős hatást gyakorolnak az operációs rendszer méretét tekintve is elfoglalt a telepítés után, vagy erőforrások fogyasztása a feldolgozás során. Ha tudod, ingyenes szoftver, amely lehetővé teszi a forgalomba a blur hatást a video, ne habozzon, hívjon minket a hír a hozzászólások részben a bemutató.
Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan hogyan lehet hozzáadni a blur hatást a film vagy videoklip.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 700 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (21)

  • A program okos, és egyáltalán nem nehéz, megpróbálom borral telepíteni az ubuntu linux-ba és a dak no -ba, virtuálisan használva. Bravo, hogy megbecsültek az elvégzett munkáért.

  • georgekent:
    Ez elegáns programot, és nem nehéz egyáltalán, már a dátumok jelenleg telepíthető bor Ubuntu Linux vagy dak nem használt virtual.Bravo értékelik az elvégzett munkát.

    Ez elhomályosítja és natív, az operációs rendszer Ubuntu. Csinálok egy tutorial a jövőben, és hogyan a Blur videó ubuntu

  • Corneliu:
    Feltettem magamnak a kérdést, hogy mondja meg, nem azokat a köröket az egér nyíl, de nem kapott semmit.

    Nem conctactam senkit e-mailben! Választ kap a bemutató, ahol kifüggesztett ezt a kérdést.

  • de mozgó köd hatása, hogyan kell csinálni? azaz a labda a stadionban, és azt akarom, hogy bírja a ködben a játék, akkor lehet, hogy a hatása a köd a labdát úgy, hogy a labda nem látja az egész meccs, vagy csinálni képkockánként?

  • Andrew:
    Ismerek szabad szoftver, hogy hozzá különböző hatások VIDEÓK különböző alkalmakkor, amit csinálunk? Köszönöm

    Igen, van a Windows, és tud néhány nagyon szép és érdekes hatása videók.
    A program neve a Windows Movie Maker. Mi már bemutató róluk, és a Movie Maker a Windows XP Movie Maker és a Windows Vista és a Windows 7. Megtaláljuk a keresési mezőbe a jobb felső sarokban.

  • luciangl:
    de mozgó köd hatása, hogyan kell csinálni? azaz a labda a stadionban, és azt akarom, hogy bírja a ködben a játék, akkor lehet, hogy a hatása a köd a labdát úgy, hogy a labda nem látja az egész meccs, vagy csinálni képkockánként?

    weeder:
    Ez érdekelne engem is, hogy tudja!

    Ehhez a szoftvernek tudnia kell, hogyan kell kezelni a kulcskereteket. Sajnos ezt Camtasia-val nem lehet megtenni ... hacsak Lucian szavaival nem ülsz, és elmosódott képet adsz minden képkockára.
    Más szoftver elmosódott mozgó tárgyak gond nélkül

  • AdrianGudus:
    Az, hogy van a szoftver, hogy tudja, hogyan kell dolgozni keyframe. Sajnos nem lehet ezt a Camtasia ... hacsak ez Lucian, ülni, és tedd sok blur minden keretben.
    Más szoftver elmosódott mozgó tárgyak gond nélkül


    Köszönöm tisztázása! Az utolsó rendetlenség, hogy lenne a legegyszerűbb programot használja, hogy ezt a munkát a keyframe?

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.