CryptoLocker, például fertőtlenítő megelőzése és visszaállítani a fájlokat, mint a fertőzött Ransomware

Szia barátok, a mai bemutató fogunk beszélni CryptoLocker nevű Ransomware fertőzés típusát. Konkrétan majd meglátjuk, hogyan kell fertőtleníteni a fertőzött számítógép CryptoLocker mivel ez Ransomware fertőzések elkerülése, és hogyan lehet visszaállítani a fájlokat CryptoLocker.
Mi CryptoLocker?
Ahogy fentebb már említettük, ez a Class fertőzés és egyszer fertőzött Ransomware CryptoLocker a keresést, és titkosítja a fájlokat a számítógépen. Ez titkosítja fájlok *. Odt, *. ODS *. ODP, *. Millenniumi fejlesztési célok *. ODC, *. ODB, *. Doki, *. Docx, *. Docm, *. WPS *. xls, *. xlsx, *. xlsm, *. xlsb, *. XLK, *. ppt, *. pptx, *. pptm, *. mdb, *. accdb, *. pst, *. dwg, *. dxf, *. DXG, *. wpd, *. rtf, *. wb2, *. MDF, *. dbf, *. psd, *. PDD, *. pdf, *. eps, *. ai, *. indd, *. cdr *. jpg, *. jpe, *. jpg, *. DNG, *. 3fr, *. ARW, *. SRF *. sr2, *. öböl, *. CRW, *. cr2, *. DCR, *. KDC *. EMA *. MEF *. MRW, *. nef, *. NRW, *. orf, *. raf, *. nyers, *. RWL, *. rw2, *. r3d, *. PTX, *. PEF, *. SRW, *. x3f, *. der, *. ég *. crt, *. PEM, *. pfx, *. p12, *. p7b, *. p7c
Miután a fájlok titkosított, akkor nem lesz képes megnyitni, használja, vagy ezeket a fájlokat. Bár egy időben CryptoLocker ad "véletlenül" (hamis) majd vissza a fájlokat a kifizető 300 300 dollárban vagy euróban cserébe, amely kap egy kulcsot visszafejteni a fájlokat, nem javasoljuk, hogy ezt tegye! Senki nem garantálja, hogy igazán dekódoló kulcsot, és akkor marad anélkül, hogy az összes pénzt a kártyáról, vagy a bankszámla.
Mi van, ha én CryptoLocker fertőzés?
Javasoljuk, hogy húzza ki a számítógép minden perfifericele (nyomtató, fax, USB stick, SD kártya, külső merevlemez és egyéb tárolóeszközök), húzza ki az interneten a fertőzött számítógépes hálózati kártyát a hálózat, és nem terjedt a fertőzés más számítógépek csatlakozik hozzá. Szintén nem csatlakozik cserélhető adathordozók (USB-meghajtók, memóriakártyák vagy külső merevlemez), a fertőzött számítógépen.
Hogyan CryptoLocker fertőtlenítése fertőzött számítógép?
A módszer, amellyel megszabadulhat ettől a fertőzéstől, meglehetősen egyszerű, részletesen bemutatja a video oktatóanyagban. Az első lépés a biztonságos módba való belépés, ahogy az a video bemutatóban látható. A használt Windows verziótól függetlenül ezt megteheti a Windows + R billentyűk megnyomásával és a Futtatás mezőbe írja be az "msconfig" parancsot, majd nyomja meg az Enter billentyűt. A megjelenő ablakban lépjen a Rendszerindítás fülre, jelölje be a Biztonságos indítás négyzetet, majd kattintson az Alkalmaz és az OK gombra, és indítsa újra a számítógépet, amely önmagában belép a biztonságos módba, amikor visszatér az újraindítás után.
Egy másik módja lehet bejutni csökkentett módban, hogy indítsa újra a számítógépet, és rögtön azután, hogy a logó alaplap gyártó, ismétlődő gombnyomás F8.
Ha biztonságos módban van, akkor el kell férnie a Registry Editor-hoz, hogy törölje a CryptoLocker által az operációs rendszerben elvégzett bejegyzéseket. Nyomja meg a Windows + R billentyűket, és a Futtatás mezőbe írja be a "regedit" lehetőséget, majd nyomja meg az Enter billentyűt.
Általában van néhány kulcsfontosságú CryptoLocker az alábbi helyeken:
HKEY_CURENT_USER \ Software \ CryptoLocker
HKEY_CURENT_USER \ Software \ CryptoLocker_0388
HKEY_CURENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Run
HKEY_CURENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ RunOnce
Miután tisztított bejegyzéseket lesz ennek CryptoLocker látható kiterjesztések fájlok, mappák és a Rejtett fájlok és mappák védi a rendszert. Hogyan működik ez a munka látható a video tutorial.
A "C: \ Users \ YourUserName \ AppData \ Local" és a "C: \ Users \ YourUserName \ AppData \ Roaming" mappákat fogjuk elérni, és minden kétes fájlt törölünk .exe kiterjesztéssel. A CryptoLocker és más típusú fertőzések által használt futtatható fájloknak általában nincs értelme a nevükben, például "aldkkgjhoipporh.exe" -nek nevezhetők.
Miután befejezte ezeket a lépéseket meg kell indítani a számítógépet. Amikor visszatér az újra letölteni és telepíteni Malwarebytes, Ez lefut, és elvégzi a vizsgálatot. Befejezése után a vizsgálat talált fertőzések eltávolítja a felület.
Hogyan előzzük meg a megfertőzze a számítógépet CryptoLocker?
A fertőzés megelőzése CryptoLocker jó, hogy egy víruskereső, antimalware, vagy egy biztonsági csomag frissítést tartalmazó adatbázis aláírásokat a vírusok a mai napig. Sok felhasználó gondatlan és csendes, csak azért, mert látom, egy antivírus ikon a tálcán (jobb alsó a képernyőn az óra mellett), anélkül, hogy biztosítaná, hogy működőképes, vagy ha és amikor ő az utóbbi időben, amely frissíti vírus aláírás .
Egy extra intézkedést, hogy megakadályozzák fertőzés is CryptoLocker CryptoPreventEgy kis segédprogram, hogy lehet telepíteni vagy fel lehet használni, mint egy hordozható alkalmazás. CryptoPrevent hogy néhány változtatást a Group Policy, hogy megakadályozza a végrehajtási jogokat futtatható sorsa a% AppData% és%% localappdata és véd hasznosítja engedélyezve RLO (jobbról balra megkerülése)
Ez az eszköz kell óvatosan, mert a fájl blokkolja a jogos, és lehet, hogy% AppData% vagy% locaappdata%. Ha ez megtörténik, egy legitim fájl zárolt, akkor nyissa meg az alkalmazás felület, és adja hozzá a fájlt CryptoPrevent White List (white list), amely tartalmazni fogja a fájl, és akkor jogosult végezni.
Hogyan CryptoLocker visszaállítani titkosított fájlokat?
Sajnos CryptoLocker vissza titkosított fájlok nem garantált bármilyen módszerrel vagy szoftver tökéletesen. Ez mind a beállításokat is, és az üzemi sistemulde. Ha úgy döntesz, hogy fertőz meg minden alkalommal Rendszer-visszaállítás és korábbi verziók ki, nem lehet visszaállítani a titkosított fájlokat. Rendszer-visszaállítás és Korábbi verziók aktív maradt lehetővé teszi, hogy visszatérjen egy korábbi állapotba, ami a fájlt, mielőtt azt fertőzött és titkosított. Továbbra is használható Árnyék Explorer tanulni, hogy van-e korábbi operációs rendszer a titkosított fájlokat. Ha úgy találja, egy vagy több fájl egy korábbi fertőzés, és vissza szeretné állítani, kattintson a jobb egérgombbal rájuk a felhasználói felületen ShadowExplorer opciót a helyi menüt, és válassza az Exportálás.
A végső következtetés az egyik. A BACKUP hogy sok felhasználó ne csinálja, ha lenne scutitit ezeket fejfájás. Backup fájlok még fontos, hogy tartsa másolatot még 10 különböző helyeken, ha szükséges, mert sosem tudhatod, hogyan lehet veszíteni, akár egy rossz fertőzés, mint CryptoLocker, vagy egy természeti katasztrófa (katasztrófa ), lopás, vagy egyszerűen csak a merevlemez ad egy nap. Több száz ingyenes biztonsági megoldások, van egy csomó oktató a téma a menteni kívánt mentést helyi vagy cloud szolgáltatások.


 


Kapcsolódó oktatóanyagokAdrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Hozzászólások

 1. írisz - mondta

  A bemutató mindent, ami a C partíció kiterjesztése említett fertőzött (titkosított) a criptolocker, illetve ha az összes fájlt, a személyes mappák (képek, stb.) Egy másik partíció is megfertőzhetik mindkettőt.? Akkor sokkal könnyebb megoldani a problémát.

  • Adrian Gudus - mondta

   Azt javaslom, hogy nézd meg a bemutató alaposabban és anélkül, hogy vissza!
   Azt mondtam, hogy törölje minden a C meghajtó vagy bármi is van a C partíciót. Exe törölni. Törölnie kell csak mi rejlik a helyen szerepel a bemutató, két rejtett mappák (amint az a fenti szöveg bemutató, azt ajánlom, hogy olvassa el)
   Fertőzött fájlokat, és titkosított formában. Exe!
   Fertőtlenítés, hogy megszüntesse adatbázis, és néhány végrehajtható (használt CryptoLocker) véletlenszerű név található két helyen szerepel a bemutató
   Ha lapozunk bemutató és nem elolvasni a teljes kényelem vagy mi valaha, ez nem az én problémám! IFF nem akarja megérteni, hogy nézni és a türelem, hogy megemészteni minden információt, azt jelenti, hogy nem kell, nem akarok, és ezért miért a megjegyzéseket ugyanazokat a dolgokat már kifejtette a bemutató több mint 30 a perc, egy pár jó sort írt szöveg fölé.
   Minden hiba és a tudatlanság zuhanok Ez arrogáns.

 2. írisz - mondta

  Nene, nem kérdeztem, hogy törölni kell-e a játékból, mert szerintem elég világosan beszéltem, kínaiul írtam? Megkérdeztem, hogy van-e dokumentumom, képem vagy bármi más, a fent említett kiterjesztésekkel, a C-n kívül más partícióban fennáll annak a veszélye, hogy megfertőződnek (titkosítva) a CRytolocker DA vagy a BA-t, ha nem, akkor nem csinálsz semmit, de fertőtlenítesz esetleg visszaállítást vagy bármit Az oktatóanyagban azt mondtad, hogy a C játékban minden, az említett kiterjesztéssel titkosítva van, vagy nem tudod, mit mondtál. És még egy dolog, tudni, hogy nem futottam egy másodpercet sem!

  • Normális esetben, ha az egyik, aki azt írja, malware elérni kívánt egyéb tárolási helyiségekbe, és a biztonság az operációs rendszer alacsony, hozzáférhet az összes partíciót.
   Legjobb joghurtot lélegezni ...
   Adrian bemutató elég egyértelmű, ha alkalmazza logika felhívni más következtetéseket.
   Malware viselkedése nehéz kitalálni, hogy lehet változtatni egyik napról a másikra, az egyik rendszerből a másikba. Most, aki írta, és mi a rejtett szándékok.
   Ismétlem.
   Amikor beszélünk a vírusokat, kémprogramokat, ramsomware stb viselkedését nem lehet pontosan keretbe. Ma befolyásolja egy partíciót, minden partíció holnap.

   • írisz - mondta

    Cristi Látom nagyon okos ember, a munkatársa volt, nehéz választ adni a Putnam, mint te.? Neki minden alkalommal, hogy nem csak futni a helyén, hogy a választ a kérdésre.
    Mint fiú takony marás alatt, így nem küld, hogy csak beszél a csecsemők.

  • Nagybácsi - mondta

   Május Mucea nem kap, hogy te egy kicsit lassú a fej és szemtelen. Hogy "nem rossz, ha ez elég rossz és arrogáns"!

 3. György - mondta

  szoftver visszafejteni a fertőzött fájlokat, és ha igen, ott is kell sok egy normál PC dekódolás?

 4. Cristi - mondta

  Érdekes és hasznos tutorial.

  Ha tudod, hogy a bemutató az Android azaz hogyan lehet újratelepíteni android 4.04 (jön alapértelmezés szerint) a Samsung Galaxy Tab 2 P3100 frissítés után a 4.1.3. (Visszaállítása az alapértelmezett beállítás a beállítások a gyári, csak tartsa 4.1.3 és törölhet egyetlen szoftver, az én esetemben). Köszönjük!

 5. djnelutu - mondta

  megoldása a legegyszerűbb szóváltás szabad sisrestore, hogy telepítse az első alkalom után a friss telepítés a Windows, és minden alkalommal, amikor használja sisrestore problémák buteaza először a Windows indításakor, és a csepp egyszerű. A descarcacati ide »» »http://www.sysnew.com/download.html. szerencse

 6. Adrian tengerész - mondta

  Megjegyzésem a semmibe veszett ...

  • Nem tévedt el a semmiben, kitöröltem és valószínűleg a semmibe ment. Valójában még mindig lemezen van az adatközpontban, csak a bejegyzést törölte, ha ………….
   Menjünk vissza….
   Kérjük, ne hagyja linkek utalnak bizonyos oldalakat nem lehet ellenőrizni könnyen. Ezek a helyek is tartalmazhatnak kártékony más oldalakon.
   Képzeld magad nálunk, tudjuk tölteni sok-10 20 percig, hogy ellenőrizze a helyszínen, csak hogy valaki kapcsolatot.
   Ha jól ismert, komoly oldalakról beszélünk, amelyek sem most, sem a jövőben nem jelentenek problémát, akkor a homályos oldalak esetében rendben van….
   Azt akarjuk, hogy ezt a helyet (videotutorial.ro) tiszta, tiszta azt jelenti, hogy nincs, és nem rosszindulatú link itt nem utal egy oldal, ahol lehet malware.
   Ezért videotutorial.ro nem, és nem fog linkcsere minden olyan webhelyet, akkor is, ha hozna minket előnyöket.
   A bizalom nehezen kiharcolt, és könnyen elvesznek!

 7. Octavian - mondta

  Helló Cristi Hogyan tudok lemásolni egy Windows-7 Professional a Microsoft erre a linkre http://msdn.microsoft.com/subscriptions/downloads/hh442898#searchTerm=Windows%207%20Professional&ProductFamilyId=0&Languages=en&PageSize=10&PageIndex=0&FileId=0,
  Próbáltam néhányszor, és nem működik, nem tudom, milyen előfizetőre van szükségük, mert elegem van belőlük?! Ha lehetséges, bemutató egy ilyen témáról ...

 8. 5 perccel ezelőtt megjelent egy előugró ablak, amely azt mondta: "add a rendőrségnek" .com illegális letöltés és 300 RON-t kell fizetnem paysafecard-on keresztül. Érdekes, jó, hogy virtuális környezetben voltam 🙂

 9. Szia Cristi ... ... Néhány hónapja már haladok valamit, és a legtöbb képem van (nem vagyok a C partícióban). A Dirty Decrypt fényképezés helyett nekem jelenik meg ... Van megoldás erre a problémára? Nagyon szépen köszönjük!

 10. narcis2017 - mondta

  Nekem van egy probléma a számítógép, ha tudok én ajuta.calc az 3 GHz Intel Core processzor i21003.10-box beépített lga1155 ASRock skt61 h1155m-s pl asus ati radeon videokártya hd5450 1024mb ddr3 64bit. A probléma az, amikor a fény nem kapcsolja be a számítógépet, és indítsa újra, de még mindig a CPU hűtő elindul és megáll, elindul és megáll és így tovább. és ha az összes kábelt ki a kemény és CD RW vagy húznak élvezetes marad, és én introduso és végül elindul, de ha újraindítom nyomon elindul, de nem a videokártya csak megy a videokártya épített a lovat, és ha elmész több órát, amikor ismét elindul nehezebb külső videokártya, de ha újraindítom megint nem csak megy a videokártya épül. Megváltoztattam a forrás, és most a számítógép indításakor finom csak a videokártya ugyanaz, mint korábban, csak akkor működik, amikor bekapcsolja, de újraindítás után, vagy ha bekapcsolta hát le, és nem megy csak a videokártya épített alaplap. Remélem tud nekem segíteni, amit én tettem frissíteni a BIOS-t, de nimik. köszönöm

 11. narcis2017 - mondta

  3.10 ghz Mnam sajnálom, hogy kihagytam elváltak felett

 12. Aygun - mondta

  A probléma egyszerű.
  Ha a vírus, ha még nem tette meg Backup búcsút fájlokat.
  Fertőtlenítés egyet, és hírbe adatmentés más.
  Valószínű, hogy nem is ők kripta csak megváltoztatni a munkájukat, mint komoly.
  Phase történt két cég, akinek titkosított adatbázisok.
  Most dolgoznak 6 hónapban a lányok nem volt az életükben. Szóval ez. Backup, Backup, Backup, Backup esetleg verziókezelési / snapshot és véletlenszerű rotációs.
  Nem ajánlott biztonsági mentés külső merevlemezek közvetlenül csatlakozik a rendszer vagy a hálózat merevlemezek feltérképezése.
  Megváltoznak az összes kiterjesztésű fájlokat által adott Adrian DINT minden olyan helyre, az operációs rendszer.

  Backup a legjobb, ha a biztonsági szoftver, amely képes kötni a helyi fiók is ftp felhasználói nevet és jelszót. Ezzel elkerülhető kapcsolatot csatlakoztatott meghajtók, amelyek egyaránt érzékeny.

  • Helló,
   Képes visszaállítani az összes fájl biztonsági másolat készítése nélkül.
   Az interneten egyszerű helyreállítási megoldásokat.
   Egy szép nap!

 13. Aygun - mondta

  Elfelejtettem mondani, ha ez még nem mondta. Nem lehet megnyitni, vagy a Linux alatt UNIX.

 14. Albert - mondta

  Szia, én tettem, amit mondtál, de nem úgy tűnik, hogy nekem bármilyen cryptolocker szoftvert .. bár nem tudom megnyitni minden fájl kiterjesztését például képeket, zenéket, stb

 15. Sorin - mondta

  Megtettem mindent, te mondtad, de nem találom a fájlokat szoftver Krypton
  Azt hiszem, a perfectionalizat vírust, és nem megy az utat, ha tudsz adni egy teamwiever, hogy mit lehet tenni. A fájlok titkosított Ezz, valami újat

 16. Hi !!! Ez a vírus hasonló help_decrypt ??? cryptolocker számomra, hogy én adtam vírus, és nem tudom, hogyan kell dekódolni a fájlok titkosított !!!!! tud nekem segíteni néhány tanácsot ???? fontos dokumentumok elvesztek !!!! Köszönöm !!!! Kellemes estét !!!

  • Alex - mondta

   help_decrypt egy fájlt a CryptoWall, Cryptolocker hasonló vírust. Meg lehet próbálni, hogy távolítsa el a vírust segítségével SpyHunter. Egy eszköz, letölthető itt: http://www.enigmasoftware.com/
   Visszaállítani a fájlokat akkor próbáljon meg egy puha hasznosítás Recuva. Találkozunk vissza több oktatóanyagok itt helyben. Meg lehet próbálni helyreállítani a fájlokat, mert CryptoWall törli az eredeti fájlt, majd helyette egy titkosított másolatot.

 17. Radu - mondta

  Helló! Kaptam egy vírus, amelyben im jelennek meg az asztalon egy üzenet doboz egy időzítőt egy perces csörgedező másodperc, és azt mondta, hogy ha nem fizet egy számlán fogom blokkolni, és törölje az összes fájlt. Sikerült megszabadulni, hogy a vírus azonnal cserébe nem tudja megnyitni semmilyen képet a PC. Ez ugyanaz a neve, mérete, formátuma, de ha adok én összeomlás nyitott olyasmi, mint a formátum nem támogatott, és én már nem nyitott. És ez szar, hogy mentem az összes személyes archívumát fotók. Én fostmatat PC hiába. Köszönöm.

 18. Bogdan - mondta

  hello, szeretem, amit csinálok itt, de én nem látok semmit ShadowExplorer, miért?

 19. Octavian - mondta

  Sem a ShadowExplorer programban nem jelenik meg semmi ... mondhat-e egy másik, a ShadowExplorerhez hasonló program?

 20. Én fertőzött váltságdíjat. elé fájlnév: oorr.
  Van valakinek valami ötlete? tb erről?

 21. Razvan - mondta

  Szia Adrian nekem is van egy hibám egy ideje ezelőtt. Segítettem megfertőzni a vírus visszafejtését ,, Fotókhoz és személyes videókhoz külön merevlemezem volt, amelyet csak akkor csatlakoztattam a számítógéphez, ha valamit hozzáadunk rajta. az összes titkosított fénykép és videó…. öcsém eltávolította a merevlemezt a számítógépről és formázta az ablakokat, de ezen a merevlemezen még mindig titkosítottam a fényképeket
  Kérdés ..se visszaszerezheti fotó róla, amely egy rendszer-visszaállítási nekünk valamit, vagy más

 22. neluvale62 - mondta

  szia ... feszes szívvel mondom neked, mint én ... Nem tudom, hogy a fene fertőzött meg "Segíts a fillednek" ... és a fiam újratelepítette a Windows-t [xp] .. de a képeket és a zenét már nem tudom megnyitni. vissza tudom állítani a képeket? és pontosan hogyan?…. kérem, válaszoljon ...

 23. Szia, nemrég fertőzött meg a "locky" vírus. Az összes képet, dokumentumomat módosítottam és titkosítottam. A "recuva" program segítségével sikerült visszahozniuk a nevüket, de nem tudom visszafejteni őket. Az e-mailből kaptam a vírust, a PC-m és a külső HDD is megfertőződött. Formattáltam a PC-t, de nem engedhetem meg magamnak, hogy elveszítsem a HDD-n lévő dokumentumokat. Van megoldásod?
  Köszönöm szépen.

 24. Iuli - mondta

  Szia .. Sajnos követtem az összes lépést, amit megtettél, de sajnos a fájljaimat nem "dekódoltam". [e-mail védett]
  köszönöm

 25. György - mondta

  Megtaláltam a visszafejtési megoldást.

 26. caesarbalro - mondta

  dekódolás megoldás?
  valaki?

 27. Iuli - mondta

  Kár senki nem mondja a megoldás ..

  • Kaspersky és írni a google noransom rezolvy crypto.
   Azt Cerberus vírus. A dekódolás várakozás, hogy ki ..

 28. PETRE - mondta

  Megvan a kép NEM a C és D titkosított, vissza tudja állítani őket

 29. Helló,
  Dekódoláshoz fájlok triviális.
  Többé nem probléma olyan súlyos.
  Visszaszerezheti az összes fájlt.
  Egy szép nap!

  • Hogyan? Most részletei!

  • Stela - mondta

   A számítógépen vagy külső merevlemezen tárolt fájlok tartalmát titkosító vírusok folytatásával a fertőzött fájlokhoz hozzáadódik az ecyfaf kiterjesztés, ha megváltoztatja a fájlnév törlését, az új kiterjesztés felismeri az előző fájltípust, de például a fájlok titkosítottak és olvashatatlanok , és a pdf-ek hibát jeleznek?

 30. Stela - mondta

  A számítógépen vagy külső merevlemezen tárolt fájlok tartalmát titkosító vírusok folytatásával a fertőzött fájlokhoz hozzáadódik az ecyfaf kiterjesztés, ha megváltoztatja a fájlnév törlését, az új kiterjesztés felismeri az előző fájltípust, de például a fájlok titkosítottak és olvashatatlanok , és a pdf-ek hibát jeleznek?

 31. Geo Nitu - mondta

  Helló, problémám van a titkosított fájlokkal. Azt hiszem, nagy hibát követtünk el, letöltöttünk egy kis zenét és felébredtünk a második vagy harmadik napon, amikor kinyitottam a számítógépet, így nem látok semmit. Én is számítógépet mentettem, de hiába. A legrosszabb az, hogy 3 külső merevlemezeket csatlakoztattunk a PC-hez, és mindezek titkosítottak. A zene képes volt visszaállítani a Format Factory-val, de a családi képek és filmek (amelyek nem tudok sehova sehová jutni) nem működtek. Mindegyikük fertőzött volt, és a RUMBA fájl kiterjesztése van. Nem érdekel a többi, már formázottam a PC-t, képeket és családi képeket veszek kedves embereimről. Segíthetsz nekem néhány tanácskal? Hogyan állíthatom vissza ezeket a fájlokat, ha a számítógépemnek már nincs problémája? Köszönöm, van egy nagy napod!

 32. Geo Nitu - mondta

  Helló, még mindig várom a választ arra, amit fentebb írtam, arra a fájltípusra, amely azt írja, hogy "RUMBA File (.rumba) fájlok léteznek, de nem tudom megnyitni őket. Azok, amelyek .mp3 fájlok, csak a Windows mwdia playwr fájlban hallgathatók meg. De mit kezdjek a családi filmekkel és képekkel? Kérem, segítsen !

 33. Tedd ezt - mondta

  Üdvözlet A nevem FERARU DAN (Temesvár), és van egy vírus, amely felvetett engem a .SETO terminációkba. A SHADOW EXPLORER segítségével csak a C partícióból sikerült helyreállítanom, a többi partíció vagy a merevlemezek nem. Hogyan tudom megnézni, mi ez és mi a helyzet a C partíción, és nagyon szépen köszönöm a segítséget. A FERARU DAN tekintetében

Trackbacks

 1. […] Maga nem tudja visszafejteni a fájljainkat. A Crypto Trojan fertőzések, hasonlóan a Locky-hoz és a CryptoLockerhez, elérték az Androidot. A Triada ransomware az Android 4.4 vagy annál régebbi telefonokat érinti. [...]

 2. […] CryptoLocker, hogyan lehet fertőtleníteni, hogyan lehet megakadályozni és helyreállítani a ramsomware programmal fertőzött fájlokat […]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.