Hozzon létre Live USB stick Ubuntu 11.04-t állandóság-gyorsítótárral (tartsa meg a beállításokat az újraindítás után is) - oktatóvideó

Helló barátaim, a mai oktatóanyagban megtanuljuk, hogyan lehet elindítani egy tartósan gyorsítótárral ellátott bootolható USB-eszközt, amely tartalmazza az Ubuntu 11.04 Natty Narwhal operációs rendszert. Valószínűleg azon tűnődsz, hogy mit jelent a „kitartó”, állandó tartósítótár vagy tartósító gyorsítótár. A rendszerindító bot és az állandó cache megteszi, hogy ha az Ubuntu-t Live módban futtatjuk, és különféle alkalmazásokat telepítünk, vagy fájlokat töltünk le, akkor a telepített alkalmazásokat vagy a letöltött fájlokat menti. Így ha eltávolítjuk a botot, majd újra beillesztjük a számítógépbe, és Live módban indítunk tőle, a tartós memória miatt emlékezni fog a telepített alkalmazásokra, az elvégzett beállításokra vagy az asztalon létrehozott vagy elmentett fájlokra. Alapvetően egy hordozható operációs rendszer lesz az USB-meghajtón, amelyen minden kedvenc alkalmazásunk található, az összes beállítással és dokumentummal, amelyen dolgozunk. A bot bármilyen számítógépen, netbookon, notebookon futtatható. Ennek az az előnye, hogy nem igényli a merevlemezen történő telepítést, hanem közvetlenül az USB-meghajtón fog futni, nem befolyásolja a számítógép merevlemezét vagy a már meglévő operációs rendszert. A legnagyobb előnye természetesen a hordozhatóság! Ha USB-ra csatlakozik, akkor bárhová magunkkal viheti, és bármilyen számítógépen futtathatjuk.
Minden, amit létre kell hozni egy állandó USB stick, amely tartalmazni fogja 11.04 Ubuntu operációs rendszer egy USB stick (4G vagy több ajánlott), valamint az ISO-t, vagy egy CD-t az Ubuntu Natty Narwhal 11.04.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (48)

  • Kiváló video bemutató, mint általában: Létrehozhat-e egy bootolható botot Windows XP-vel, Vista-val vagy 7-rel ... azaz "állandó cache-vel"? Vagyis ugyanazok az élő műveletek folytatódnak a gyorsítótárral rendelkező Windows-ban.

    • Costel:
      Kiváló videotutorialul mint obicei.S lehet létrehozni egy bootolható botot a Windows XP, Vista vagy 7 ... úgy értem, hogy "állandó cache"? Ugyanez a művelet a Windows Live a perzisztens cache.

      Kiváló videó bemutató, amint általában ...
      Megkérdezték, hogy tud-e létrehozni egy élő USB XP-meghajtót megmaradó gyorsítótárral ... amely az USB-portokat is felismeri? Amit kerestem ... csak a Win7-re találtam ... különösen érdekel a Win Xp ...
      köszönöm

      • AdrianGudus: Ki mondta, hogy ez ..., vagy mit jelent pontosan, mint én nincs meg?

        Szóval w7 x64 végső és megpróbáltam telepíteni a kiterjesztés csomag és csavarkulcs usb, de nem az xp bemutató szerint csak akkor megy, ha jól értem

        • Nelutu: Szóval w7 x64 végső és megpróbáltam telepíteni a kiterjesztés csomag és csavarkulcs usb, de nem az xp bemutató mondja csak akkor megy, ha jól értem

          Azt mondom, hogy alaposabban és görgetés nélkül nézzék meg ezt az útmutatót. Teljesen tévedtél! Ha nem érti, akkor újra és újra megnézed, amíg meg nem érted. az XP-vel valami teljesen más dologról volt szó, nem az a tény, hogy a bővítmény és az USB nem működik ...

    • vlad:
      Azt megerősíthetem, hogy a win7 x64 az Universal-USB-Installer-1.8.4.6 bootbalil tudtam csinálni egy bottal a 2 1 H H kitartás cache.

      Számomra ez nem működik, csak

    • Király vagy, de nem hiszem! Adrian mit gondol?

      vlad:
      Azt megerősíthetem, hogy a win7 x64 az Universal-USB-Installer-1.8.4.6 bootbalil tudtam csinálni egy bottal a 2 1 H H kitartás cache.

    • vlad:
      Azt megerősíthetem, hogy a win7 x64 az Universal-USB-Installer-1.8.4.6 bootbalil tudtam csinálni egy bottal a 2 1 H H kitartás cache.

      És én marad a kitartás cache 8GB ~ 6GB a Universal USB Installer Windows-7 (x86).

  • Köszönjük a megosztást, és szeretném megkérdezni tőled, hogy miért történik ez [url = http: //shareimage.ro/images/rvxy1ylweqf3l3emyh31.png] ez a [/ url] jelenség? Nem probléma frissítést adni, de bármit észrevettem böngésző és bármilyen Flash Player verzió telepítve.

  • Köszönet az oktatóanyagnak, ez nagyszerű, de kissé nem tudom, mennyire veszélyeztetjük a botot ilyen módon? Másnap elvesztettem egy botot, amelyen különféle diagnosztikai és karbantartási segédprogramokat futtattam, Pc, körülbelül egy év múlva hirtelen meghalt. használatának köszönet.

  • Gratulálunk! A GNU / LINUX egyszer egy meglehetősen érett rendszer, és verseng a meglévő operációs rendszerekkel. Egészségügyi videotutorial.ro!

  • Több ezer köszönet a Videotutorial.ro csapatnak, türelmük és erőfeszítéseikért, mindenért, amit értünk teszünk, hogy jobban élvezhessük a "barátunk" számítógépet.
    Nem tudtam, hogy más Linux disztribúciók megtarthatják a beállításokat az újraindítás után. USB-eszközt használtam a NimbleX-rel (Romániában "gyártott" Linux disztribúció).
    PS
    Ha lehetséges, hogy a videotutorial és a NimbleX?

  • Van még Romániában valaki, amíg meg nem jelenik a Windows 8, aki "tudja" tudni, hogyan kell telepíteni (mint a kemény) Windows 7-et a botra?
    Rövid és lényegre törő: telepíteni a Windows 7 bot, vagy nem!?
    Ne tegye, hogy az, hogy a bot és telepítse az indítást a stick.Acum hátha szakemberek hard-soft ugrás a fejét!
    Elnézést a durvaságot, de kerestem az egész net, és én már csak hamisítványok.

    • Costel:
      Románia még mindig valakit ablak jelenik 8 hogy "lehet", hogy tudja, hogyan kell telepíteni (kemény) 7 windows bottal?
      Rövid és lényegre törő: telepíteni a Windows 7 bot, vagy nem!?
      Ne tegye, hogy az, hogy a bot és telepítse az indítást a stick.Acum hátha szakemberek hard-soft ugrás a fejét!
      Elnézést a durvaságot, de kerestem az egész net, és én már csak hamisítványok.

      7 telepíthető a Windows egy USB-s külső merevlemezt, de legalább 16G. Én sajnos nem a botot, így tágas de így nem tud segíteni a bemutató még. Nem vagyok biztos benne, hogy működni fog egy USB stick 32G (nem látom, hogy miért nem működik.)

      • Köszönjük az információt ... várjunk a Windows 9-re, mivel a linuxban "technológia" van ... és a linuxot a Windows ihlette.

        AdrianGudus: 7 telepíthető a Windows egy USB-s külső merevlemezt, de legalább 16G. Én sajnos nem a botot, így tágas de így nem tud segíteni a bemutató még. Nem vagyok biztos benne, hogy működni fog egy USB stick 32G (nem látom, hogy miért nem működik.)

  • köszönöm .... különleges emberek vagytok .. Isten tartsa meg mindaddig, amíg csak lehetséges ... ossza meg velünk a lehető legtöbbet ..

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.