Játékkonfiguráció, AMD 8 maggal és Nvidia GTX 660 - oktatóvideó

Szia barátok, ma építeni egy játék rendszer, a bázis használ AMD FX 8320, ez a processzor mag és 8 16 MB cache (8MB 2 szint és szint 8 3).
A processzor teljesen új, és jön két új technológia, az első egy frissítést, azaz HyperTransport 3.0 és cee másik technológia új IOMMU virtualizációs szoftver, amely hozzáférést biztosít a hardver erőforrások, a terhelés csökkentése PC-erőforrások a házigazda.
Az alaplap egy Asrock Extreme, amelynek alapja a AMD zseton készlet SB 970 950 az északi híd és a déli híd az, mivel azok új CPU.
A videó kártya Gigabyte, GTX 660 ami a legjobb ajánlatot most (ár-teljesítmény arány). Alapján GK106 előlap már 660 960 GTX stream processzor, mint a GTX 336 560 mentén stream processzor van 2.54 milliárd tranzisztort. A videokártya képes futtatni teljesen olyan játék a piacon elérhető maximális beállításokkal.
SSD eset a mi konfigurációk, ma úgy döntöttem, egy Samsung 830 a nagy hajtás áron több, mint jó. Ne nézd meg az előírásoknak, a valóságban jobban viselkednek, mint a meghajtók SandForce vezérlő.
Forrás a Corsair és tanúsítás 80Plus jó hatékonyság 500W elegendő, amire szükségünk van.
Abban az esetben, ha meg vagyok győződve arról, hogy elkap téged, főleg ha játékos vagy, hevesabb a levegője…
Ez alkalomból mi választottuk, és egy optikai meghajtó, a játékosok valószínűleg telepítenie kell az eredeti játék. Azt javasoljuk, hogy ne használjon letöltött játékokat bittorrent hálózat sokan fertőzött.

Használt összetevők a bemutató:

AMD FX 8320, 3500MHz, 16MB Socket AM3, Box
EXTREME970 3 ASRock Socket AM3
Kingston 8GB 1866MHz DDR3 CL9 DIMM Non-ECC (Kit of 2) XMP
Gigabyte GeForce videokártya GTX660, 2GB, GDDR5, DVI, HDMI, PCI-E
Solid State Drive (SSD) sorozat Samsung 830, 2.5
Forrás Corsair CMPSU-500CXV2, 500W, ATX2.2
Genesis Ház Floston ATX Midi torony áram nélkül, fekete
DRW-24B5ST/BLK/B/AS Asus DVD író, fekete, tömeges, SATA

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 900 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru


 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (64)

  • Miért bonyolítaná a játék rendszerek lehet, hogy egy ésszerű számítógép és xbox360 lehet veszek egy vékony és mod ez? lenne elérhető és olcsóbb, aki vállalja?

  • Köszönöm a bemutatót.
    lásd az alaplap támogatja az ECC memóriát, és emlékek kiválasztott non-ecc. ha veszek ECC memória, jobb lenne, vagy nem számít?
    és az alaplap csak az overclock használatával támogatja az 1866MHz memóriát? ha nem sorakozom fel, milyen gyakorisággal működnek az emlékeim? 1333-ban mekkora a maximális értéke az alaplap leírásának túllépése nélkül? hogy nem igazán tudnék túlliciálni, csak ha elkészítesz egy video bemutatót, amely megmutatja nekünk és tudatja velünk az okokat.
    Videokártya hogy csak látta bit 192 zenekar ad hitelt, mivel érkezik.
    aaa, és ügyeljen arra, hogy csak 18 cm széles (elülső) legyen, ha idegesebb utángyártó hűtőt helyez a processzorra, akkor nem fogja tudni az ügyet lefedni; ez eléri a hűtőt. a legjobb, ha legalább 20 cm széles

  • Az Xbox360 és a PS3 3000MHz triple core processzorokkal rendelkezik, és itt az 8 core 3500MHz-ről beszélünk. Az Xbox és a PS30 sund felborult, néhány évvel ezelőtt megjelentek, az álom- és álomkombináció továbbra is fennmarad, a processzor 3 lei, körülbelül xbox800 karcsú.

  • par:
    Köszönöm a bemutatót.
    lásd az alaplap támogatja az ECC memóriát, és emlékek kiválasztott non-ecc. ha veszek ECC memória, jobb lenne, vagy nem számít?
    és az alaplap támogatja a memória 1866MHz egyetlen borítani? ha nem borítani az milyen gyakorisággal fog menni az emlékeim? a macska 1333 fel anélkül, hogy borítani az alaplap leírását? túl én nem tenném, hogy borítani csak akkor, ha egy videotutorial új külsővel és a tájékozott OC.
    Videokártya hogy csak látta bit 192 zenekar ad hitelt, mivel érkezik.
    AAAS esetben győződjön meg arról, hogy csak 18 cm széles (elöl), ha megy, hogy egy utángyártott hidegebb a processzor több ideges soha fel a fedelet hasított lezuhan egy hűvösebb. minimum a legjobb 20 cm szélesség

    Az adatközpont üzleti és ajánlás emlékek ECC garantálja az adatok integritását az asztalon nincs rá szükség.

  • Hi all, azt hiszem, ez több, mint elég, hogy minden jokurile jelenik meg a következő 2 3 években CPU, alaplap és a videokártya nagyon erős, a probléma az, hogy aii pénze, azt ugye?

  • Üdv újra, van egy amtrebare Krisztus, ami a különbség a videokártya és a 1bitzi 128gb az összes 1gb a 256 Bitzi? Köszönöm, remélem, nem bánod tartja kíváncsi

    • Mindig nagyobb busz videó jobb lesz, mint a kisebb!
      A 256 bit küld több adatot, mint a videó-192 kicsit.
      És? A videokártya 1GB ddr5 a 256 kicsit jobb, mint az egyik 2GB ddr5 a 192 kicsit, még akkor is, ha van sebesség.
      Az én régi tábla 7900 256GS DTH bit 256MB DDR3 rajta amíg nem játszott tavaly, minden játék directx 10 működik.
      A bemutatott rendszer azonban SCUMP !!!. Az 5 biteknél egy 560 vagy 256GB 128GB RAM és 1T és 8GB 1666GB RAM XNUMX vagy annál magasabb méretű iXNUMX, amely XNUMX biteket tartalmaz. És az ár rendben lenne egy jó rendszer számára, hogy évekig frissítsen.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.