Nagy teljesítményű PC Gaming konfiguráció AMD-n - max FPS LEU-n

Nagy teljesítményű PC Gaming konfiguráció AMD-n - max FPS LEU-n
4.3 (15) 86.67%

Erőteljes PC Gaming-konfiguráció az AMD-n
Erőteljes PC Gaming-konfiguráció az AMD-n

Mi a helyzet a "PC Gaming Performance konfigurálása az AMD-n" című bemutatóban?

Ebben a video bemutatóban az AMD alapján konfigurálom a játékrendszert, amellyel a legfrissebb címeket játszhatod magas beállítások mellett. A Ryzen 5 3600 processzortól kezdve nagy teljesítményű PC Gaming konfigurációt fogok készíteni az AMD-n.

A Ryzen 5 3600 vadonatúj processzor, amely lenyűgöző ár-teljesítmény arányban.

Azért választottam ehhez az AMD CPU-t, mert sokan ezt kérték. A múltban többet készítettünk a PC konfigurációs útmutatóiról a platformon Intel, de most azt hiszem, az AMD az új Ryzen processzorokkal kiváló munkát végzett, és ez tényleg figyelmet érdemel.

Miért nem választottam a Ryzen 5 3600X-t? Erőteljes PC Gaming-konfiguráció az AMD-n

A Ryzen 5 3600x ugyanaz a processzor, mint az 5 3600, azzal a különbséggel, hogy magasabb frekvenciájú és valamivel nagyobb hűtővel rendelkezik a dobozban.

Sajnos nem éri meg, mert az 5% -kal nagyobb teljesítményt kínál, az 20% -kal magasabb áron.

A pénz különbségével jobb hűtőket vásárol, mint az 5 3600X, ami segít még gyorsabban emelni a frekvenciát, és ugyanabban a pénzben, amelyet X-en kellett fizetnie, még jobb teljesítményt fog elérni.

Alaplap a Ryzen 5 3600 készülékhez?

Választottunk egy meglehetősen egyszerű Gigabyte belépőtáblát B450 lapkakészlettel, amely mindent megad a nekünk a hibátlan processzor működéséhez.

Nincsenek luxus létesítményeink, de nincs rá is szükségünk, fő gond a költségvetés.

A videokártya egy RX580 8GB-vel és jó hűtővel.

Fontos tudni, hogy jelenleg, még ha RX590-rel is rendelkezünk, az RX580 továbbra is a legjobb vétel az AMD grafikus kártya szempontjából. Az RX590 azonban szinte ugyanaz a videokártya, a különbség csak az, hogy az RX590 RX580 nélkül csak magasabb frekvenciát mutat.

Adata XPG memória.

Az Adatát választottam, mert jó teljesítményt, RGB-t és tisztességes árat kínál.

SSD?

Ajánlom az Adata XPG SX8200 PRO szoftvert, amely kiváló teljesítményt nyújt rendkívül tisztességes áron. Nem számít, hogyan veszi, ezzel az SSD-vel nem baj lehet.

Személy szerint használom ezt az SSD-t, és nagyon jól viselkedik, még akkor is, ha betöltődik, mégis alig érzi magát. Mindegyikét elkapja anélkül, hogy felpillantana.

Forrás és ház?

A szokásos módon a forrás szezonális, bronz minősítéssel, költségvetési szempontból is, a ház pedig általános, alacsony forrású felszereléssel és elegendő légárammal; De biztos vagyok benne, hogy néhányan preferenciáik alapján választják meg a házat.

Az AMD Performance PC Gaming Configuration útmutatóban használt összetevők listája:

 1. AMD Ryzen ™ 5 3600, 35MB, 4.2 GHz processzor Wraith Stealth hűtővel
 2. GIGABYTE B450M S2H alaplap AM4, 2 x DDR4, rev. 1.0
 3. ADATA memória XPG Spectrix D41, 8GB DDR4, 3000MHz, CL16, RGB
 4. MSI Radeon RX 580 Armor OC videokártya, 8GB DDR5, 256-bit
 5. ADATA XPG SSD SX8200 PRO 512GB PCI Express 3.0 x4 M.2 2280 NVME
 6. Forrás Seasonic S12II-520 bronz, ATX12V, 520W
 7. PC Serioux MAKENNA tok, forrás nélkül, Közép torony, ATX

Frissítse a Bios szolgáltatást a Ryzen 3000 támogatáshoz

Jelenleg ezek a kártyák az F40-en alapulnak, amely kompatibilis a Ryzen 3000 sorozatú processzorokkal. Lehetséges, hogy ez egy régebbi kártya, elfogyott vagy használt, ha van egy régebbi bioszoftver, amely nem támogatja a Ryzen 3000 processzorokat.
Ha még nem rendelkezik a legújabb verzióval, akkor meg kell csinálnia a Bios-visszajelzést, és a legkevésbé nehéz feladat, hogy ezt processzor, memória, videokártya, monitorkép stb. Nélkül kell megtennie.


Itt található egy visszalépéses bios oktatóanyag az Asus számára. És hasonló a Gigabyte-hez (lásd alább).

Hogyan készíthetünk bios visszajelzést az Asushoz (az 8 perctől: 12

Ez a folyamat a Gigabájtnál:
https://www.gigabyte.com/in/MicroSite/372/images/safe.htmlrosszallóan

Kapcsolódó oktatóanyagok:

 1. Olcsó játékrendszer az 2020 számára
 2. 2019 Megfizethető játékszámológép
 3. HASZNÁLATOS HÁTLAP (fekete) - problémamegoldás
 4. PC konfiguráció az új Intel i3-vel az 4 NUCLEE Coffe Lake-val
 5. Megfizethető és csendes játékkalkulátor - Kis költségvetésű játék
 6. Megközelíthető a számítógép teljesítményét és csendes

Video bemutató - Erőteljes PC-játékkonfiguráció az AMD-n

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Comments

 1. Nancy - mondta

  Igen. Köszönöm az oktatóprogramot. Noha elértem a játékkort, és természetesen nem fogok ilyen rendszert venni, mindig örömmel hallgattam videóit, mert hasznos információkat vonnak belőlük. Az olyan barátokkal folytatott megbeszélésektől, akik jártasak az informatikában, arra a következtetésre jutottam, hogy az AMD a legjobb ár-érték arányt kínálja, amit megerősítesz. Az Intel csak akkor nagyon jó, ha a pontszáma magasabb.

 2. Ahhoz, hogy a kiválasztott alaplap támogatja a Ryzen harmadik generációs processzort, BIOS frissítést kell készíteni. Ha nem rendelkezik AM4 socket processzorral, akkor nem. Az F1 termékkel együtt frissíteni kell az F40 verzióra.

 3. Daniel - mondta

  Nem ajánlom ezt a videokártyát, de a radeon rx 580 páncélom oc 8gb, nekem egy év használat után már elkezdte a tányér alakját (a képernyő néhány másodpercre kialudt és felépült, újabb idő ment tovább, és a képernyő kikapcsolt) megváltoztattam a táblát egy új saprhire radeon rx 5700 xt nitro + -val fehéretté vált.

 4. Daniel - mondta

  Javaslatot akarok a hálózati hálózati fórumhoz, elmaradok a játékokban a nagy ping 140-360 ping nettó a fiberlink digi 1000-ből, az alaplap és a b450 tomahawk, és nem tudom, mi az, hogy ilyen nagy ping van.

 5. Daniel - mondta

  Javaslatot akarok a hálózati hálózati fórumhoz, elmaradok a játékokban a nagy ping 140-360 ping nettó a fiberlink digi 1000-ből, az alaplap és a b450 tomahawk, és nem tudom, mi az, hogy ilyen nagy ping van.

nézőpont

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.