PC konfiguráció az új Intel i3-vel az 4 NUCLEE Coffe Lake-val

PC konfiguráció az új Intel i3-vel az 4 NUCLEE Coffe Lake-val
Néhány évvel ezelőtt az Intel Coffe Lake processzorok, amelyek az Intel Core processzorok 8 generációját képviselik, szintén megjelentek üzleteinkben is.
PC konfiguráció az új Intel i3-vel az 4 NUCLEE Coffe Lake-val

Jelentős változások a Coffe-tóval.


Fontos változások két, az első az aljzatban, a második a processzoron lévő magok számánál. Ezenkívül a cache növelése, az i3-nál és néhány technikai megoldásnál a hyper threading hiánya is előfordul.


Amint a fenti képen látható, a CPU-területen nagyon fontos változások vannak.

A folyamat változásai:


 • Intel i3 - 4 fizikai kernelek, nincs Turbo Boost, nincs Hyper-Threading (4 logikai kernel)
 • Intel i5 - 6 fizikai kernelek Turbo Boost, nincs Hyper-Threading (6 logikai kernelek)
 • Intel i7 - 6 fizikai rendszermagok Turbo Boost a Hyper-Threading (12 logikai magok)

Fontos változtatás az aljzatra

Egy új aljzat, az LGA 1151 V2, bevezetésre kerül a Coffe Lake-val.
Az Intel úgy döntött, hogy megtartja az 1151 socker fizikai méreteit, de megváltoztatta a csapokat. Ez azt jelenti, hogy az 1151 v2 processzorokat nem lehet az 1151 aljzatra szerelni.
Ez nem csak biosz frissítés. Az 1151 V2 foglalat, bár 1151-hoz hasonlít, egy másik foglalat. Mi az Intel fején, nem tudom! Új nevet adhatnak az aljzatnak. Adok nekik egy ötletet, mi a helyzet az 1152-szal?

Kérdés - Az 1151 hűtője megy az új 1151 V2 csatlakozóhoz?
Válasz - Igen!

A Coffe Lake rendszer, vagy inkább a rendszerek.
Két rendszert csináltam egyben. Olcsó irodai és irodai rendszerünk van, és egy játékrendszer, ami persze drágább, mert drágább videokártyával és processzorral rendelkezik.
Mindkét rendszer rendkívül gyors tárolást, kiváló minőségű forrást és alaplapot kínál a jelenlegi berendezésekkel.
A játékrendszeren futó Intel i3 8350K processzor egy kis fenevad, amely az 4,6-4,7Ghz-ig felcsatolható. A játékról ez a processzor szinte verhetetlen, hiszen a legtöbb játék csak 4 magokat használ, és itt van szuper erős 4 mag.

PC konfiguráció az új Intel i3 rendszerrel az 4 NUCLEE Coffe Lake-val - videó bemutató

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Alexander Bendris - mondta

  Úgy vélem, hogy még mindig nem éri hogy vette a feldolgozók coffelake szorzó zárva, és alaplapi lapkakészlet sorozat z amelyek szükségessé teszik oc, egy javaslat, ha lehetséges (várni a alaplapok chipset sorozat h és b processzorokhoz zárolt

 2. alex - mondta

  Helló Cristi .A Ismereteim SSD szüksége van speciális meghajtó ugyanaz történt, amikor megjelent alaplapok SATA és XP nem ismeri fel a merevlemezt. Ezért szeretném megkérdezni, hogy az ubuntu ezt felismeri-e?
  A asemmena Gondoltam, vásárolni, hogy a Lenovo bevezette, te mint renteaza, vagy elvárják, laptopok az új generációs processzorok?

 3. Mugurel - mondta

  Helló Cristi ... kérlek ... a véleményét erről a játék laptop Acer AN5-515 41 Nitro-F3GY AMD FX-9830P, 8GB DDR4 SSD 256GB, AMD Radeon RX 550 4GB

 4. Viorel - mondta

  Kérjük, mondja meg, hogy a pcgarage konfiguráció létrehozására vonatkozó döntést az egyik vagy másik módon befolyásolja-e ez az online áruház.
  köszönöm

 5. Daniel - mondta

  Vettem egy AMD rayzen 5 1600 (először vettem AMD eddig volt minden intel) honlapján PC Garage azt írja, hogy az 3200mhz de elmegy 3400mhz anélkül, hogy OC nem tudom, miért, és 8 gb ram ddr4 HyperX ragadozó fekete 3000mhz és ASRock ab350m és egy SSD Samsung 850evo a 250gb többi vegyület volt, egy nagy lépés az Intel Haswell i3 nekem elégedett eddigi amd látok Vitor, hogyan kell viselkedni.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.