Olcsó konfiguráció a játékosok számára az új AMD Trinity platformon - oktatóvideó

Szia barátok, a bemutató teszünk egy rendszert, mely az új processzorok az AMD-től kb generációs Trinity, amely növeli a teljesítmény 20 50% feldolgozási és grafikai% -kal az első generációs APU.
Grafikus teljesítmény kivételes a processzor integrált grafikus, ez a Radeon HD7660 akik támaszkodnak 384 grafikus magot, valójában mondhatjuk úgy harcolnak egyenrangú videokártyák elkötelezett és a legújabb belépő szintű (Nvidia GT630) és távolítsa el az integrált grafikus chip az Intel Sandy Bridge és Ivy Bridge jobb.
A játékosok a költségvetést nagyon elégedett lesz a teljesítmény grafika, különösen azok, amelyek a FIFA 13, ebben a játékban A10 X4 AMD 5800K eltávolítjuk a laza 60-70 fps magas beállításokkal.
Pillanatnyilag nincs processzor, integrált Intel videokártya, hogy viselkednek ilyen jól a játék (csak IGP hely nélkül dedikált GPU) HD2500 és HD4000 nem Rudic szintű integrált grafikus megoldás az AMD Trinity.
Azok, akik szeretnének vásárolni ezeket a komponenseket kell jegyeznünk, hogy a Trinity processzor foglalat nem megy FM1 vagy AM3 erre generáció vált egy új foglalat, ez hogy jön FM2 némi javulásKülönösen kezeléséhez integrált grafikus.
Használt összetevők rendszer konfiguráció:

AMD A10 X4 5800K, 3800MHz, Socket FM2, Box, Black Edition

Asus alaplap F2A85-M // FM2, socket FM2

Corsair Dual Channel Kit 8GB (2 x 4GB) DDR3, 1333MHz

Solid State Drive (SSD) sorozat Samsung 830, 2.5

Forrás Corsair CMPSU-500CXV2, 500W, ATX2.2

Spire ház htdoboz 503 áram nélkül, fekete

Ezek egy része nem kötelező, ha a forrás, a lakhatás, a merevlemez, nem kell megvenni őket, de az alaplap, CPU és RAM van szükség valójában nincs ram nem szükséges, ha már van DDR3. A processzor és alaplap teljesen kötelező.
Legyen óvatos, ha azt szeretné, hogy a régi merevlemezt, meg kell a sata, ez az alaplap nem támogatja a Basic IDE.

Sok szerencsét!

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru


 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (112)

  • Mr. Cristi, milyen böngészőt javasoljuk, hogy én is, és nézem a videót útmutatók ezen az oldalon. ÉN használ egy Nokia C3-00. Azt lehet mondani, a videókat a YouTube-on, és mások is nézni őket, hanem ezen az oldalon. Azt Romtelecom nettó és megteszi a vezeték nélküli router, amely megkapta az RTL lKam, ami egy HG655b. Kérem, mondja meg. Köszönöm.

  • Corleone:
    Mr. Cristi, milyen böngészőt javasoljuk, hogy én is, és nézem a videót útmutatók ezen az oldalon. ÉN használ egy Nokia C3-00. Azt lehet mondani, a videókat a YouTube-on, és mások is nézni őket, hanem ezen az oldalon. Azt Romtelecom nettó és megteszi a vezeték nélküli router, amely megkapta az RTL lKam, ami egy HG655b. Kérem, mondja meg. Köszönöm.

    Sajnos a tutorials lehet megtekinteni csak asztali számítógép, laptop, tablet Android telefonok vakuval és vakuval.
    Megpróbál tenni valamit minden nap játszani Patakjaink html5 sajnos html5 még nem érte el, ahol lennie kell.
    Hamarosan meg fogjuk találni megoldások mobil terminálok, amelyek nem támogatják a Flash lejátszót.
    Világ kodekek és streaming protokollokat tele problémák engedélyezés és a kompatibilitás.

  • nagyon jó. de utólag CPU hűtő leletek vásárolt vagy illik FM 1? mert meggyőződésem, hogy a szörnyű hőség. AMD processzorok ismerik nagyon felmelegszenek.
    Ők sem változott, még ha azt tette foglalat az Intel processzor kell tartani rögzíteni az alaplapon.

  • Van egy kérdésem a konfigurációhoz facuto ez a bemutató, van egy régebbi rendszert (MSI-g41m-p26, Intel e6600, ssd intel330 60 gb forrás ENERMAX 500w, kemény 500gb) és meg akarja változtatni alaplap és a processzor az én ellátással csak SATA 2, mielőtt az üzlet ez a bemutató mam gondolat, hogy egy konfigurációs Gigabyte alaplap H77-DS3H és processzor i5 3450 Ivybridge 3100 MHz, amit prezentato másik bemutató .az hatékonyabb alaplap és a processzor már látható a bemutató (és láttam, hogy olcsóbb), vagy marad gigabyte és az Intel?

  • Calinbehtuk:
    Van egy kérdésem a konfigurációhoz facuto ez a bemutató, van egy régebbi rendszert (MSI-g41m-p26, Intel e6600, ssd intel330 60 gb forrás ENERMAX 500w, kemény 500gb) és meg akarja változtatni alaplap és a processzor az én ellátással csak SATA 2, mielőtt az üzlet ez a bemutató mam gondolat, hogy egy konfigurációs Gigabyte alaplap H77-DS3H és processzor i5 3450 Ivybridge 3100 MHz, amit prezentato másik bemutató .az hatékonyabb alaplap és a processzor már látható a bemutató (és láttam, hogy olcsóbb), vagy marad gigabyte és az Intel?

    A processzor a bemutató sokkal jobb, mint E6600.
    I5 3450 jobb az AMD feldolgozása, de megvan az az előnye a nagy teljesítményű grafikus nem csak használják a játékokat.
    Ha nincs meg a videokártya, és nem szeretnénk, hogy a majd AMD Trinity érdekes.

    • I videokártya, de ez nem túl teljesítmény (ATI Radeon HD 4650).
      DCI alapvetően vezetett engem, hogy az utalvány asus alaplap AMD?

  • bravo ez a bemutató! Örülök, hogy már röviddel megjelenése után a legújabb AMD foglalat és alaplap integrált grafikus processzorok fm2.Viitorul képviselnek, néhány éven belül nem lesz egyáltalán nem kell megvenni videokártyák .

  • Túl ragaszkodnak Emag.
    Megérkeztek bunkó drágább, mint más online áruházak.
    Nem is beszélve ajánlat egyre szegényebb.

  • Andrey:
    Túl ragaszkodnak Emag.
    Megérkeztek bunkó drágább, mint más online áruházak.
    Nem is beszélve az ajánlatát egyre sara
    hogy.

    Megáll vásárlás emag!
    Sok online boltok és így tovább.
    Emag számos szolgáltatást, hogy nem talál mindenhol.
    Ingyenes kiszállítás akár egy USB-kábel segítségével.
    A figyelem a garancia és természetesen hazatérést.
    30 napos időszak utólag, akkor retutna terméket anélkül, hogy figyelembe.
    Opcionális kiterjesztett garancia.
    Ne küldje vissza a terméket az importőr, akkor oldja meg a problémát.
    Végül minden megvásárolható hol kényelmét.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.