Jó számítógép konfiguráció irodai és játék

Hi barátok, ma meg egy jó számítógépet, megfizethető áron, nagyon jó teljesítmény, amely képes orcarei számítási feladatok és mozogni nagyon gyorsan.
Az utóbbi időben vártam és reméltem genratie legújabb Intel processzorok, amelyek az Intel nevű Broadwall jön a piacon, és lesz jobb, mint perfoamanta generációs Haswell.
különbség teljesítmény Haswell hogy Broadwell csak 5% Nem hiszem, hogy érdemes a frissítés, vagy várjon, hogy különleges megjelenést az új processzorok. Különösen azért, mert drágább lesz, mint a jelenlegi is, akik valamit jelentős árcsökkentést.
A mai konfiguráció alapja egy Intel i3 4170, amely nemrég megjelent, és jön egy nagyon egyenletes frekvencia (3,7 GHz) van ezen kívül nagyon olcsó (relatív Core Intel Haswell).
A rendszer használható mind az otthoni, irodai, és a játék, amikor hozzáad egy dedikált videokártya.
Ha úgy érzi, hogy a fedélzeten, hogy én javasoltam, hogy nem felel meg, akkor választhat egy kártyát Nvidia GTX 960Ami sokkal jobb, de drágább.
Lista alkatrészek:
Intel® Core ™ i3-4170, 3.70GHz, Haswell, 3MB, Socket 1150, Box
Asus alaplap H81M-A, aljzat 1150
HyperX memória FURY 4GB Blue, DDR3, 1600MHz, CL10, 1.5V
Flash SSD Kingston V300 2.5 ″, 120 GB, SATA 3
Burkolat Solution Cougar Fekete, Mid Tower, anélkül forrás, Fekete
Forrás Corsair Builder Series CP-9020046, 80 PLUS® Bronz, 430 W, Aktív PFC, ATX 2.3, 12 cm fan
Videokártya NVIDIA GeForce GTX 750 Asus OC, 1024MB, GDDR5, 128bit, HDMI, DVI, VGA, porvédett ventilátor

A tutorial, hogy lehetne a használat után vásárol alkatrészeket és azt akarom, hogy csatolja: Hogyan szereljük a komponenseket egy PC.
A tutorial, ami segít, a helyén rögzítő előlapi (USB modemek és audio jack az előlapon esetén): Telepítése előlapi csatlakozók az alaplapon.
Vagy talán azt szeretné, hogy vesz egy olcsó lakások és nem tudom, hogyan kell felszerelni: Szerelési elemek kis dobozok.


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (69)

  • Mit javasolna a laptop 2000lei de egy nagyon jó konfigurációt. Érdekelne a magasabb feldolgozási teljesítmény, hogy de fogok kiemelni különböző módon, minden invatade itt a honlapon: intenzív használat VirtualBox Holding minőségű videó tartalom és így tovább. Azt akarom, hogy néhány év, 4-5ani Rejer a legújabb Windows, Linux és (vagy) a Mac OS (virtualizált).

    • Nehéz megmondani. Jelenleg a piacon sok fajta laptop. Még jobban megfelel a tesztelés és kísérletezés egy asztalon.
      Egy laptop nem kell teljes kontroll. Ön termikusan korlátozza a mennyezet alacsony frekvenciák és tárolás kutak.

    • Semmilyen 20 millió laptop PC-konfiguráció nagyon jó ,, ,,, amit akar!
      Azt írtad, hogy "nagy feldolgozási teljesítményt" szeretnél, ez pedig egy 4. generációs Intel i7 processzort jelent sok maggal és szálal, nagy L2/L3 gyorsítótárral, és a végén úgy gondolod, hogy a feldolgozási teljesítménye több GB . A processzorral való nagyon jó együttműködéshez nagy frekvencián és jó késleltetésű RAM-memóriára van szüksége, majd gondolja át, hány GB memóriára van szüksége. A rendszer gyenge láncszeme a merevlemez, ezért annak érdekében, hogy a feldolgozási sebesség ne csökkenjen a részek között, nagy írási/olvasási sebességű HDD-re van szükség. Ahhoz, hogy az összes komponens működjön a nagyfrekvenciás buszon, nagy teljesítményű lapkakészlettel rendelkező alaplapra van szüksége, és a végén arra gondol, hogy vesz egy nagy sávszélességű videokártyát, majd arra gondol, hogy sok videomemóriája van ( a normál 64 bites videokártya, lehet 3 GB memória is, az még lassú). Összefoglalva, a sebesség azt jelenti, hogy az utolsó generációs technikát kell használni, amely sok évig kitart, de nagyon drága!
      Aste a valóság az elektronika, nem csak PC, a többi pedig a magazin történetek pletyka!

  • Ami SSD, olvastam számos cikket a különböző helyszíneken, és megállapította, hogy a Kingston V300 sorozat végzi Éppen azért, mert megváltoztak vezérlő. Ilyen sebesség jelentősen csökkent.

    • tudd, hogy nem "büdös" ssd. egész jól mozog. 2-t tettem 2 számítógépre, és kb 6 hónapja rendben van. most ha tud adni 500 lejt az intelért akkor jobb.
      ehhez a Kingstonhoz az ára rendben van, 3 év garancia is van... jó a minőség/ár arány.
      biztosan gyorsabb, mint a merevlemez.

      • Valóban ez volt sokkal rosszabb időszakos, arra készül Kínában. Most emlékek készülnek Tajvanon a Toshiba a 19 nm, kiváló minőségű, szemben a Micron a 20nm vagy valami.
        Még néhány héttel ezelőtt Corsair Force GT megváltoztak régi 60GB, hogy Krisztus, mint fáradt volt első olvasatban 385MB / s és írt 70MB / s (néz ki, mint Crystal Disk Mark), és így tovább 64 a AIDA385 olvasási idő 0,10ms hozzáférést. Ehhez képest V300 Kingston 120gb hogy vettem 2 kivételes darab, és megy, nem én nem számítottam. 550MB / s (olvasás) és írási 550MB / s és a hozzáférést a 0,04ms, és a doboz szerint 450MB / s 450MB / s. Nyílt Win 8.1 5 OEM másodpercben, míg a Corsair nyílt 7-8 sec.

  • @Cristi, ha ebben a konfigurációban a processzort Intel i5-re, a videokártyát pedig a GTX 900-as sorozatra cserélném, akkor elég egy 450 W-os táp? Észrevettem, hogy ezt a forrásteljesítményt sokan nagyon nagy teljesítményű (TOP) konfigurációhoz ajánlják... Minimum 500 W-ra gondoltam.
    PS: Megnéztem a konfigurációt egy online oldalon, és többet fogyaszt, mint az általad említett....

    • A GTX 900 a modelltől és a terheléstől függően körülbelül 200-300 wattot fogyaszt. az egyik 720p, a másik pedig 1080p.
      Ez azt sugallja, hogy ez a forrása a 600 wattos nagy teljesítményű Ajánlott többet, hogy megvédjék a videokártyák. nem gyenge áramforrás oka annak, hogy nem megy a jobb videokártya.
      Van egy 600-as corsairem és nincs mit töltenem legalább 30%-ig a forrásventilátor indulásánál. a ventilátor kb 3-5 másodpercre indul csak amikor bekapcsolom a PC-t (hogy ne álljon le a ventilátor szerintem így van beállítva), 30% feletti terhelés és olyan hőértéken indul amit nem tudom... nyáron még mindig megy, amikor nagyon meleg van.
      ha a processzor 54w tdp-jével teszünk hozzá kiegészítést (teljes terhelésben) vagy mennyi volt + mi maradt a házon keresztül + a videókártya 80, 85%-a lenne (teljes cpu+videóban) a forrás ereje. szóval inkább 550 - 600 W-ra törekedj, ha jó videókártyát akarsz. ez a 450 is elég lenne, mert minőségi, de jobb, ha van erőtartalék.
      Én például videokártya, ha lő egy őrült megragad több mint 450w, és tettem védő vesznek részt. így lehet a My UPS. 450 BN összességében. Azt hiszem, a videokártya levonni 350 watt. rövid ideig, de elég, hogy ha nem tud adni forrás indítsa újra a PC vagy a videokártya zár.

    • 1. Ha SATA, működni fog bármilyen rendszeren.
      2. Ha nincs SATA tudja, hogy illeszkedjen a PCI bővítőkártya-x, amelynek magadnak SATA portok.
      3. Javasolt, hogy a Windows vagy 7 8, mert azok már TRIM támogatást épült.

      Rövid válasz, igen megy fül és a kis változás itt-ott.

      • Saját kártya bázis Epox EP-8KDA7I nem tudom, ha ez kompatibilis SSD. Érdemes a beruházás? (SSD jövőben tudok helyezni egy másik PC hatékonyabb?)

        • Persze rá lehet majd rakni egy másik PC-re jobb teljesítménnyel... és az alaplapnál nem értem miért nem megy rajta az ssd

  • Sziasztok srácok ! Nagyon nagyra értékelem az általad végzett munkát, és köszönöm, mert sok mindent tanultam tőled. Érdeklődni szeretnék, hogy a ps4 és az xbox one játékkonzolokról mi a véleményed, mit választanál a pc és a konzol között? Köszönöm !

    • GTA 5 fog működni Nvidia GTX OC 750. Milyen jól fog futni beállításaitól függ lesz, hogy úgy tűnik.
      Valószínűleg átlagosan zökkenőmentesen. Ha fel beállítások nagyon agresszív, és nagyon nagy felbontású, akkor tegye a nehéz helyzetben még drágább videokártyák.

      • Helló hiszem ezen a fórumon ii jobb, mint az Intel integrált videó i3- a 4150hd 4400 2 gb, nvidia GTX 750 van duar 1gb ellen 2gb intel?

  • Azt tudja valaki magyarázni többet Intel® Turbo Boost technológia. Még mindig nem teljesen ágak. Szóval, ezzel a technológiával a processzor képes elérni a magasabb frekvenciákat. A kérdésem az, hogy milyen feltételek mellett és milyen nagyobb gyakorisággal lehet tartani, vagy hogy van-e valamilyen hatása a PC vagy laptop. Még egy dolog, a processzor jobb lenne: a Turbo Boost eléri a maximális egy adott frekvencián, vagy akik már a frekvencia (Turbo Boost). Köszönöm.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.