Nagy teljesítményű rendszer beállítása a Sandy Bridge platformon - oktatóvideó

Szia barátok, ma induló számítógép egy része a család Sandy Bridge, ezek a processzorok rendkívül erős, és jön sok fejlesztéseket és új funkciókat.
Sandy Bridge a kódneve a processzorcsalád óta elérhető január 9 2011, jönnek a sok újítás és az új funkciók, a legfontosabb újítás a Turbo Boost vet intelligens CPU frekvencia, ha szükséges, ha a Ha nem fogyaszt kevesebbet, mint az előző generáció, a következtetés már kevesebb energiafogyasztás, és kevesebb hőt feleslegesen, így kisebb hűtők.
Egy nagyon érdekes, új funkció Quick Sync, használja tudja alakítani videó tartalmak rendkívül gyors Sandy Bridge processzorok zavarba a legerősebb videokártyák (nvidia-CUDA, ati-stream), nem először gondoltam De meg vagyok győződve, hogy amikor feltettem a CPU működik (i7 2600).
A rendszer ma az egyik legjobb, úgy döntöttünk, a legjobb alkatrészeket a piacon, nem pazarolják a pénzt, vettem a legjobb részek, de én maradtam szemmel a költségvetés, a teljesítmény szintet nehéz találtak, és ha találunk egy hatalmas költség.
Ma minden új rendszer kell egy SSD az operációs rendszer, amely azt jelenti, arany, milyen jó, hogy szuper nagy teljesítményű komponensek, ha van egy lassú merevlemezt?
Forrás választott termeli Seasonic az utolsó generáció a forrásokból teljesítményét, és nem kell túl sokat, Seasonic forrásai 30 év, és eddig még soha nem csalódott, épp ellenkezőleg, a design az építőiparban használt saját források jelenleg leginkább másolt, még akkor is fordult hozzájuk készítésére Corsair legjobb forrásokból.
A ház álom, hisz ez a modell lesz a következő esetben azok, akiknek ez sikerült, ha tudnám, mire van szükségem, azt hitték, mindent, keres egy pár véleménye a neten és meg fogja érteni, mire gondolok.
Remélem élvezni konfiguráció, ha vásárolni ezt a rendszert kiújulhat a megjegyzések rovatban, hogy mondja el, hogyan mozognak.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Configuration számos alternatív bemutató +

4 processzormagok nélkül HT.
Intel ® Core i5-2500K SandyBridge, 3300MHz
Processzormag + HT = 4 8 látható központi rendszer (alternatív teljesítményét.
Intel ® Core i7-2600 SandyBridge, 3400MHz
Paca bázis.
PH67A-UD3-B3 Gigabyte Socket 1155
Paca bázis UEFI BIOS (alternatív grafika).
P8P67-LE ASUS Socket 1155
DDR3 memória.
Xtream TeamGroup 4GB (2x2GB) DDR3, 2000Mhz
SSD az operációs rendszer.
Solid State Drive (SSD) OCZ OCZSSD2-2VTXE60G, 60GB
Hard Disk Storage.
Hitachi Deskstar HDD 7K1000.C 1TB, 7200rpm, 32MB
A videokártya lehet telepíteni az opcionális 2 (SLI)
Asus GeForce GTX460 SE, 1024MB, GDDR5, 256bit
Tápegység (PSU)
Forrás Seasonic X-760, 760W, 4 csatlakozó PCI-X (multi GPU)
Corsair torony ház (kábelrendező, vízhűtő kész)
Corsair Obsidian ház 800D FullTower
Olcsóbb ház torony (alternatív).
Antec Three Hundred torony ház

figyelmeztetés

Ha meg szeretné vásárolni ezeket a termékeket PcGarage, használja ezt utalvány 88NX2AZW leépítéséről 1% -át a termékek értéke.

Cristian Cismaru

 

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (86)

  • Érdekes téma ma este, amikor én bv.voua baieti.Cristi feltárni az alábbi videotutorial tapasztalat idexu ablakok kíváncsiak, hogyan szerezte meg w7.sistemul.

  • Cristi a rendszert olcsóbbak, mint 60 millió, de két forrás tévesen helyezik kosarak helyett.
    Ezzel kapcsolatban tutrialul, jött ki nagyon jól, különösen a rendszer, de kár, hogy nem engedheti meg magának egy olyan.

    Gratulálunk oktatóanyagok!

    PS: Hmmm, ház még mindig elég drága, különösen vannak olcsóbb alternatívák, és hogy jó munkát.

  • Értékelem az oktató folyamatosan, csak hozzá ebben az esetben lenne az árrendszer, mesterségesen megnövelt hozzáadásával kosár két forrásból egy helyett.
    köszönöm

  • sal nekem elnézést magát, hogy írjon ide ász megjegyzést, de máshol nem borotvált egyáltalán van egy probléma mondom hatalmas nem tudom telepíteni a Windows 7 vagy Windows Vista táska cd minden jól megy, hogy elérjük a végső szerelés és ott betöltése nem áll készen vártak majdnem egy fél órát, és nimik 3 tud valaki kérem segítsen nekem sok rendszer: AMD processzor anthlon (tm) processzor 64 3200 +, MMX, 3DNou, 2.0GHZ
    Memória: RAM 1536 160 GB-os HDD 7100 GeForce GS ... .plsss valakit, hogy segítsen nekem, és megpróbáltam ragaszkodni kell telepíteni és ahogy én ezt, és megnézem hdd cd és nincs gond vele, és megnéztem rami ... és a videokártya probléma ... nem tudom, mit kell csinálni nem akar menni, CD ... nem ... jönnek stik a telepítés befejezéséhez és ott merge..nu lehet incarca..nu nem a zárak PC csak nem olvasta cd sem a stik táskát, ha nem azonos xp megy nagy adik nincs probléma vele csak Vista és Windows 7..spuneti nekem, mit tehetek kérem tovább ... mltumesc

    • Razvan: Sal nekem elnézést magát, hogy írjon ide ász megjegyzést, de máshol nem borotvált egyáltalán van egy probléma mondom hatalmas nem tudom telepíteni a Windows 7 vagy Windows Vista táska cd minden jól megy, hogy elérjük a végső szerelés és ott készen nem teher várt közel fél órát, és nimik 3 tud valaki kérem segítsen nekem sok rendszer: AMD processzor anthlon (tm) processzor 64 3200 +, MMX, 3DNou, 2.0GHZ
      Memória: RAM 1536 160 GB-os HDD 7100 GeForce GS ... .plsss valakit, hogy segítsen nekem, és megpróbáltam ragaszkodni kell telepíteni és ahogy én ezt, és megnézem hdd cd és nincs gond vele, és megnéztem rami ... és a videokártya probléma ... nem tudom, mit kell csinálni nem akar menni, CD ... nem ... jönnek stik a telepítés befejezéséhez és ott merge..nu lehet incarca..nu nem a zárak PC csak nem olvasta cd sem a stik táskát, ha nem azonos xp megy nagy adik nincs probléma vele csak Vista és Windows 7..spuneti nekem, mit tehetek kérem tovább ... mltumesc  

      Problémái vannak az alaplapgal (bármilyen memóriakártya-modul arcot vet fel).

  • És nem túl érdekes.
    Ebben 52 millió csináltam egy rendszer, amely megtöri két bármilyen van.

    Azt mondtad, hogy amit felállítottál, 2/3 év alatt rendben lesz. Nos, 2/3 év alatt minden bizonnyal lesz olyan alkalmazás, amely 6 magot használ, tehát már van egy - a processzoron.
    4GB DDR3 rendben van. Nincs 2 / 3 év.
    GTX460 lemez rendben van, de nem, mit kell keresni a rendszer futureproof.
    Ház egy hóbort. Tiszta. Nem ad senkinek egy normális fej 1400 RONI házban.
    Forrás nagyon jó, talán a legjobb / hasznos összetevőt, amire fel odakint.
    SSD rendben van, és csak azért, mert van egy ár / minőség kiváló ma.
    Lehet, hogy még jobb ... sokkal jobb.
    http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/342360/

    • AnduÉrdekes és nem túl.
      Ebben 52 millió csináltam egy rendszer betörés két acolo.Ai, amit mondott, hogy beállította lesz szuper rendben, és több mint 2 / 3 év. Nos, 2 / 3 éve biztosan megjelenik 6 használó alkalmazások mag, így már van egy - a processzor.
      4GB DDR3 rendben van. Nincs 2 / 3 év.
      GTX460 lemez rendben van, de nem, mit kell keresni a rendszer futureproof.
      Ház egy hóbort. Tiszta. Nem ad senkinek egy normális fej 1400 RONI házban.
      Forrás nagyon jó, talán a legjobb / hasznos összetevőt, amire fel odakint.
      SSD rendben van, és csak azért, mert van egy ár / minőség kiváló ma.
      Lehetne jobb ... sokkal jobb.
      http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/342360/  

      Először is meg kell érdeklődni, olvassa el a változásokat, hogy jön a Sandy Bridge, különösen Quick Sync.
      Az Ön által elhelyezett folyamat gyengébb (a teszt átlaga) és drágább, nem akarok beszélni az átkódolásáról ...
      Emellett az AMD 45nm a (vs 32 5 i2500 k), hogy sokat jelent 6 magok hő, TDP 125w nélkül jó hűtő?
      A videokártya teljesítménye túl drága, de ha adok fel a táskámat ház akár egy videokártya, SLI mérlegek hatékony Sandy Bridge.
      Nem értem, hogy miért került ala SSD, bár van vezérlőkártya SandForce korlátozódik közötti szerződés IOPS SandForce és OCZ.
      A memória ..... értékű!
      Corsair forrás az Ön által választott rossz, 80Bronze = hatástalan, Rubycon kondenzátorok kerülnek az olcsóbb forrásból, ventilátor zajos, silány, miért gondolja, hogy a kiválasztott forrás költség nekem dupla?
      Az ilyen összetevők van szüksége stabilitást táplálékforrást, hogy nem hiszi, hogy biztosítani tudja a stabilitást, a hatékonyság nem említi, hogy a romániai olcsó áram, vagy nem?.
      Tudtam menni, de én meg itt.

      • Cristi-admin:
        Először is meg kell érdeklődni, olvassa el a változásokat, hogy jön a Sandy Bridge, különösen Quick Sync.
        PROC beveszünk van gyengébb (átlagos vizsgálati) és drágább átkódolás nem akar beszélni ...
        Emellett az AMD 45nm a (vs 32 5 i2500 k), hogy sokat jelent 6 magok hő, TDP 125w nélkül jó hűtő?
        A videokártya teljesítménye túl drága, de ha adok fel a táskámat ház akár egy videokártya, SLI mérlegek hatékony Sandy Bridge.
        Nem értem, hogy miért került ala SSD, bár van vezérlőkártya SandForce korlátozódik közötti szerződés IOPS SandForce és OCZ.
        Memória A rendkívül ... .. értéket!
        Corsair forrás az Ön által választott rossz, 80Bronze = hatástalan, Rubycon kondenzátorok kerülnek az olcsóbb forrásból, ventilátor zajos, silány, miért gondolja, hogy a kiválasztott forrás költség nekem dupla?
        Az ilyen összetevők van szüksége stabilitást táplálékforrást, hogy nem hiszi, hogy biztosítani tudja a stabilitást, a hatékonyság nem említi, hogy a romániai olcsó áram, vagy nem?.
        Tudtam menni, de én meg itt.  

        teljes forrás, a lakhatás, SandyBridge helyén, 32 nanométer stb, azt mondom, hogy nekem egy olyan rendszer beállítva a rendszer, hogy megverte minden játék / teszt.
        Nem értem, hogyan lehet a dolgokat marketing (vagy hasznos) Quick Sync neme.
        Igen, én nem tudom, mi, de azt mondom valami mást: senki sem törődik.
        A dolgok, mint minden új sorozatú processzor / videokártya stb Gen kétcsatornás site = kimosó a fa lábát. Nagyobb teljesítmény, hanem elhanyagolható (2 / 5% = 0).
        Azt mondod, hogy egy gtx460.
        Ez a forrása az én x vezet 2 6970 (game over).
        SSD Vertex általam választott vége 2 a tesztelés. Nem sok, de ez van.
        Nem tesz pofa marketing dolgokat. Mindig új dolgokat, akkor nem kell, hogy egy pontot kap őket.
        A végén, akkor lehet becsapni.

        • Andu:
          teljes forrás, a lakhatás, SandyBridge helyén, 32 nanométer stb, azt mondom, hogy nekem egy olyan rendszer beállítva a rendszer, hogy megverte minden játék / teszt.
          Nem értem, hogyan lehet a dolgokat marketing (vagy hasznos) Quick Sync neme.
          Igen, én nem tudom, mi, de azt mondom valami mást: senki sem törődik.
          A dolgok, mint minden új sorozatú processzor / videokártya stb Gen kétcsatornás site = kimosó a fa lábát. Nagyobb teljesítmény, hanem elhanyagolható (2 / 5% = 0).
          Azt mondod, hogy egy gtx460.
          Ez a forrása az én x vezet 2 6970 (game over).
          SSD Vertex általam választott vége 2 a tesztelés. Nem sok, de ez van.
          Nem tesz pofa marketing dolgokat. Mindig új dolgokat, akkor nem kell, hogy egy pontot kap őket.
          A végén, akkor lehet becsapni.  

          Elhanyagolható számodra, akik valószínűleg hallgatják Gutát a YouTube-on, és továbbra is zavarodnak, és webkamerát adnak a csajoknak. Fogalma sincs, mit jelent az ilyen technológiák kifejlesztése és bevezetése, különös tekintettel arra, hogy lehetősége legyen ezek felhasználására. Aki geek, és aki tényleg a számítógépen dolgozza fel a munkát, és nem csak azt akarja, hogy CS és rendetlensége működjön, akkor ezeket a technológiákat sokat veszi figyelembe. Ragaszkodhat az 512 MB RAM-hoz, amint a rendetlenség megy ... ez minden, ami számít a legtöbben ...

  • Cristi, de ha meg tudod adni nekünk ezt a szoftvert a próbaidőszak gyakoriságával ... Talán meg is tudsz készíteni egy ismertetőt róla.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.