Olcsó rendszer beállítása a legmodernebb komponensekkel - oktatóvideó

Ebben a leckében úgy döntöttem, hogy meg kell állítani egy olyan rendszer, amely használni fogja a legmodernebb PC alkatrészek, hogy képes megváltoztatni a régi számítógép anélkül, hogy túl sok személyes súlyosbítja költségvetés és anélkül, hogy az árusító minket elavult rendszereket.

Mert ez a rendszer konfiguráció (virtuális) kellett használnunk a nemzetközi online áruház elkerülése vádak rejtett reklám román online boltokban.

Ha vásárol kész rendszereket tisztában kell lennie azzal, hogy azokban az esetekben, (edények) lehet tanulni valamit a számítógép nem olyan, mint a TV vagy a monitor, hogy más-más összetevők, amelyek 100%-ban kompatibilis, ha nem jutunk hibák elég kellemetlen.

Egy másik probléma lehet a használata felújított vagy használ elavult componenet rendszerszolgáltatók által készre szerelt.

Mint ismert, a PC komponensek élet (morális) igen kicsi, mint például a processzor meg a piacon ma is elavult 1 3-év, ez attól függ, hogy a vásárlás időpontjában és a generációs processzor.

Van egy nagyon jó esély arra, hogy ha veszel egy (kész), a már nézett elavult.

Most nem akarok vádolni senkit, de köztudott, hogy az online áruházak jelenleg ezeket a módszereket alkalmazzák, hogy megszabaduljanak az erkölcsileg elavult alkatrészektől vagy a felújított és még mindig garanciális alkatrészkészletektől.

Cristian Cismaru


Cristi:

Megjegyzések megtekintése (172)

  • bemutató Úgy gondolom, hogy k nagyon szép: (((de betennék valamit a letöltésbe, s még az akuma sem működik, így marad, és azt mondja, hogy k betöltődik ..... és nem látom ... Nem szabad megsérteni) ... igen vegye be ... vegye be ..... be .... k 3 napig nem látom a nimkát az egotisták miatt, akik rpd-t akarnak lőni .... mintha meghalnának, ha túl néznének is. . Néhányan azt állják, hogy elviseljük, hogy mások ... lövöldöznek ........ Sajnálom, k nem látok és tudok megjegyezni valamit ....... ez: ((((

  • tehát csak az idegeim lehetnek: ((..... 20 percig voltam, és egyáltalán nem töltődik, de deloccccccccccc ..... éppen így ... :(

  • kivételes oktatóprogram, azaz egy nagyon új játék fut a választott videokártyán, és jól megy a ram memóriával, de nem tudom, hogy a processzor képes-e megbirkózni. Úgy értem gameron celeron (nem a nevet értem, hanem a frekvenciát - 1,6)? Különben is, nagyon jó ötlet egy oktatóanyag elkészítése hirdetések és ostobaság nélkül, rövid és lényegre törő. Kérjük, ne hagyja abba ezt az oktatóprogramot, mert olyanok, mint én, akiknek igazán szükségük van ilyesmire.

  • én is ... bocsásson meg, de más régebbi oktatóprogramok működnek, ezek az újabbok nem töltenek be valami választ ??? Tudom ???????

  • @portál:
    Természetesen mindig van egy jobb processzor, ideális, hogy a videó kártya egy generációs négymagos de 45nm új beállított rendszer alapvetően egy olcsó a legújabb alkatrészeket, és nem feltétlenül követik a legnagyobb teljesítményt.
    Osa egy bemutató, és beállít egy nagyon hatékony, de figyelembe kell venni egy bizonyos költségvetést, mert mindig van egy korlátozott értelemben.

  • @beb3_mykk:
    Amikor elindít egy új bemutató mindenkinek, aki csatlakozott az új előfizetők kapnak egy e-mailt a dob a bemutató, és azt hiszem, hogy sokan jönnek a helyszínen, hogy a bemutató.
    Tudd, hogy nekem rakodás nos, azt hiszem, ez egy probléma, és a nettó az átfogó internet szolgáltatók fix sávszélességet, és ha mindenki a hálózat a neten ebben az időben rájössz, milyen terhelés .
    Mindezek mellett vannak "önző emberek" is, akik letöltik a videotutorial.ro weboldalt, Ön esküszik rájuk is, de nem gondolkodik az oldalon.
    Próbálja meg az Opera böngészőt, mert ez a böngésző a cache okosabb, mint a legtöbb böngésző (Internet Explorer, Mozilla).
    Mit szóltok, és türelem!
    Te várt ránk.

  • akkor a mozzila és az opera ugyanúgy jött, mint ahogyan betölti ... keményen, és a régiek mennek megnézni őket ... az újokat .... egyáltalán nem: ((((ez utóbbi 3-ban ... egyáltalán nem működnek) opera 9 nici mozzila 3 nimik: (((meghalok annak ellenére, hogy ezt mondtam: ((

  • @beb3_mykk:
    Hadd tudja, hogy teher gyorsan, és én vagyok a bukaresti és a helyén van a szerveren Kolozsváron.
    A probléma az Ön net szolgáltató, mely elég jó sávszélességet.
    Be kell, hogy beszéljen velük, és kérje meg őket, több szalag, lefogadom, az ODC hajtás nagyon jól, de nehezen mozog torrent.
    Mondja el?

  • @beb3_mykk:
    Sávszélesség a nagyvárosi város érintett, és a külső sáv, más városok és azon kívül mindig alacsonyabb, többe kerül.
    Net szolgáltatók banditák és akarat gőz mindenféle ostobaság.
    Én ugyanolyan sebességgel és a belső és külső, letölthető 600 k és az ország és azon kívül.
    Húzza fül szolgáltatók hamarosan megkezdődik kínál HD tartalmat, majd zárja be a felbontást nem tudom, mi köze van oly kevés sávszélességet.
    Ahogy láttam a minősége a video tutorials videotutorial.ro elég nagy, és a fokozatosan bővülő amíg eljutunk a HD.
    Azt akarjuk, hogy az első oldalon Romániában, hogy felajánlja a HD tartalmat, a tanfolyam lesz, ha elindítjuk a saját szerver, amint reménykedve.

  • Az oktatóprogram csak néhány másodpercig működik ... körülbelül egy percig, majd megáll, mintha vége lenne ... a lejátszás gomb ismét megjelenik a képernyő közepén, bár kb. 32 perc vagy 33 ... Cristi, valami ilyesmi ez még mindig lehetséges! Apu pénze az bolondoknak, akik letöltenek! Kicsit kellemetlen belépni egy webhelyre, és nem élvezheti a tartalmat!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.