Jó asztali rendszer beállítása 1000 lejes költségvetéssel - oktatóvideók

Szia barátok, ez a videó bemutató fogunk állítani egy asztali jó költségvetés ezen rendszer 1000 lej belül kell maradnia, hogy a mennyiség és vásárolni a legjobb összetevőket találunk, természetesen a költségvetés.
Minden alkalommal meg kell vásárolni valamit mi korlátozza a korlátozott költségvetéssel, soha nincs elég pénz a dolgokat, hogy azt akarjuk, hogy.
A következő videokalauz igyekszünk, hogy a legjobb választás, akkor látni fogja, hogy végre van egy nagyon olcsó és nagyon nagyon jó.
A konfiguráció a rendszer figyelembe vette az eseményt frissíteni, így hagytam a dolgok egy kicsit farok át a RAM-ba, itt döntött, hogy egyetlen memóriamodul 2 giga, sokan azt mondják, hogy nem tehetünk dual-csatornás, így de ha nem kap pénzt tudunk venni egy másik mód 2 koncertek és így már 4 koncertek kettős Chanel, tudja, eleinte nehéz, hogy mennyi pénzt, azt hiszem 2 giga RAM is elég, legalábbis kezdetben.
A processzor választás egyik utolsó generációs, Pentium G6950Még ha ez az úgynevezett Pentium, ő egy processzor két magot natív (nem 1 mag + HT), semmi köze a családi Intel Pentium, közelebb van a mag I3, mondhatom kezét a szíve, hogy i3 átnevezett még van benne hardveres virtualizáció, arról nem is beszélve, hogy ez szuper borítani a processzor egy kis kincs.
Mivel a CPU integrált grafikus hardveres gyorsítást, úgy döntöttünk, hogy ne tegye ezt a konfigurációt egy dedikált videokártya, nem Aste nagy veszteség, ha nem vagyunk szenvedélyes játék grafikus Intel HD Graphics Meg tudjuk csinálni szinte semmit: HD játékok közepesen összetett, YouTube HD stb mellett az új játékokat, ha feltétlenül a videokártya megvásárolhatjuk bármikor, PCI Express x16 ingyenes taxi és elhelyezésére, és a teljesítmény videokártya, ha úgy dönt, hogy a videokártya teljesítménye (több 500 lej) figyelembe kell venni a változó forrás és ház, lakás túl kicsi a nagy teljesítményű alaplapok.
Az alaplap része az alacsonyabb osztályú, ez nem azt jelenti van egy plakk OK, csak nincs sok lehetőség, és nem emelkedik a várakozások overclocker, a többi egy tábla rendben van, hogy működhet zökkenőmentesen a belépő szintű vagy közepes szintű processzor.
Ház és forrás (beleértve a házban) olcsóbb alkatrészeket, és így viszonylag gyenge, ezt kell egy ideális ideiglenes, ezért úgy döntöttem, valami nagyon olcsó, miután rebarbara a pénzt fogsz megváltozni, forrás, ha nem nem sokkal a számítógéppel, akkor tartsa sokáig és a ház, ha használja a számítógépet az irodai környezetben (több 6-8 óra naponta) erősen ajánlott, hogy vegyék figyelembe a változó forrás gyorsan.
Ha egy játék rajongó kell, hogy ez a rendszer nem lesz képes futtatni a legújabb kiadások, hogy játsszon a legújabb játékok lesznek tisztességes videokártya legalább 500-600 lei és jó forrásValami több mint 200 lej.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!
ASRock H55M-LE, socket 1156
Intel Pentium Dual Core G6950, 2800Hz, 1156 aljzat, Box
Sycron memória 2GB, DDR3, 1066MHz
Samsung Spinpoint HDD F3, 500GB, 7200RPM, 16MB, SATA
DVD író Samsung SH-S223C / BEBE, SATA, fekete, Bulk
DeLux ház M198 mini ATX, 450W, fekete / ezüst
Sorolja összetevőit bemutató PcGarage
VIGYÁZAT:
Ha veszel az online boltban, és ezt a kódot PcGarage 88NX2AZW kapsz kedvezményt 1%.
Cristian Cismaru

 

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (91)

  • Salut.Frumos segít bemutató, és még egy rendszert unii.Pt a PC-s környezetben nagyon jó Garázs prezentat.Pc jó áron és tettünk egy kacsa egy mélyebben, mint amit eladott PC aveam.Dar régi és én fizetett összeg részét.

  • Cristi egy probléma: Kicsit gyenge az alaplap (nincs benne túl sok), a processzor pentium (nem core i3, igen írd a magot akkor jobb így a pentiumnak mindig van átlagos frekvenciája de cache-nél is pl l3 van 3 mb-ból simán beletehetnénk 4 mb-ot és 65 W-os teljesítménynél nem melegszik fel, és 73 W-on az, de 38-44-nél még mindig, mert pentium), a memóriákban kell radiátor nélküle majdnem úgy, mint ahogy a rárakott memória meghal. hiába van a processzornak ereje ha nincs a memóriában, radiátorral más volt és ráadásul védi is őket, ha ki vannak téve az arcok tévedésből rákaphatunk és aki így takarva csinálja az jobb radiátorral. Látom a Gigabyte-ból kellett rakni egy másik ASRock gyártót, nekem ez tetszik, a tok forrásával mmm, ez így ment, mert kellett legalább egy cég, nem 450 W-os petárdák, amik írnak és amikor kinyitod, írj rajta 180W-on belül ez már előfordult, mondom a saját szemszögemből. Ami nem tetszik, az a ház és a processzor többi része jó. Apropó hdd zöld, nekem is van egy 500gb-os zöld WDC-m és 18ms az elérési ideje és okés mozog, de a korábbi maxtor egyre jobb. Most remélem nem bánod, ezt mondtam róla. Sok szerencsét :)

  • Cristi jó szép tutorial van egy kérdés, amit egy PC Intel e5300, 2g ram ddr2 a GIGABYTE EP41-UD3l (re.1.0), és a forrás 450W én .Intrebarea fel, ahol tudtam vezetni egy processzor és borítani mint mondom, ha úgy dönt MHz feszültség függvényében Köszönöm. (jó lenne a bemutató, hogy borítani)

  • 1000lei AMD platform, hogy a pc 2 szor erősebb, jobb CPU, dedikált videokártya.
    http://www.dc-shop.ro/AMD-AM3-Athlon-II-X4-640-ADX640WFGMBOX-prod-22801.htm=400ron

    http://www.dc-shop.ro/Placa-de-baza-ECS-MCP61M-M3-prod-24274.htm=144ron

    http://www.dc-shop.ro/Memorie-2GB-1600MHz-SYCRON-DDR3-2G1600-DDR3-240-PC12800-CL9-SY-DDR3-2G1600-SY-DDR3-2G1600-prod-23885.htm=94ron

    http://www.dc-shop.ro/HDD-DISC-DUR-500-GB-SEAGATE-ST3500418AS-prod-17865.htm=149ron

    http://www.dc-shop.ro/Placa-video-SAPPHIRE-SPH-EHD4650H512D2-ATI-Radeon-HD4650-prod-24747.htm=145ron

    http://www.dc-shop.ro/Carcasa-DELUX-M198-450W-Mini-NeagraArgintie-prod-18132.htm=80ron

    Összesen példány: 1,011.00 Lei ÁFA
    minden termék elérhető készlet

    A Windows telepítés kész egy bottal, tettem hozzá DVD wr

    1 4 = = AMD Athlon x640 400ron
    ECS alaplap 2 = = 144ron
    3 = memória 2gb 1600mhz sycron cl9 = 94ron
    4 = HDD (merevlemez) 500 GB SEAGATE, ST3500418AS = 149ron
    5 = Videokártya SAPPHIRE SPH-EHD4650H512D2 = 145ron
    6 = DELUX M198 ház, 450W, Mini, fekete / ezüst = 80ron
    Összesen = £ 1.011

    nem tapsolt kérem :))

  • Daka jó nem tudom, a megfelelő helyen, de kérem, mondja meg tudtam csinálni felülvizsgálatát a webhelyen. Köszönöm. A tiszteletben tartása minden, amit csinál!

    • geo: Jó Daka nem tudom, a megfelelő helyen, de kérem, mondja meg tudtam csinálni felülvizsgálatát a webhelyen. Köszönöm. A tiszteletben tartása minden, amit csinál!  

      Én nem is értik igazán, hogy mit akar csinálni?
      Lehet, hogy, és néhány részletet!

      • Cristi-admin:
        Én nem is értik igazán, hogy mit akar csinálni?
        Lehet, hogy, és néhány részletet!  

        Vagyis az emberek az oldalon, hogy mit írsz, előadások és Restu. 'S All
        <blockquote quote="comment-629

  • Cristi nem bűncselekmény, de az nyilvánvaló, hogy intel fanboy.
    forintban 1000 nem hiszem, az intel. AMD a legjobb megoldás
    Itt egy javasolt nekem amd http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/336098/ mit gondolsz, ki a jobb az enyém, vagy a másik?
    Keresés a net, és épít bárhol becsapni a rendszert a squeeze nagyobb teljesítményt ki az AMD csak alacsony áron adja AMD az Intel a földre. Látom, hogy sok gazdasági rendszerek itt készült a helyszínen, és nincs miért AMD?
    Gyere, és adja pcgarage processzorok rendezni a keresés 4 processzorok áremelkedéshez és látom, hogy sokan csak most kezdődött, vagy keres inteluri processzor és 200 600 lei és milyen az AMD és inteluri megtalálni.
    A minőség / ár arány AMD nem áll vitában az Intel.
    Ez alatt azt értem, hogy a gazdasági rendszer amd tűnik, a legjobb megoldás.
    Bocs, ha úgy tűnik, agresszív hang, amit kezelni.

    • alexCristi nem bűncselekmény, de az nyilvánvaló, hogy intel fanboy.
      forintban 1000 nem hiszem, az intel. AMD a legjobb megoldás
      Itt egy javasolt nekem amd http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/336098/ mit gondolsz, ki a jobb az enyém, vagy a másik?
      Keresés a net, és épít bárhol becsapni a rendszert a squeeze nagyobb teljesítményt ki az AMD csak alacsony áron adja AMD az Intel a földre. Látom, hogy sok gazdasági rendszerek itt készült a helyszínen, és nincs miért AMD?
      Gyere, és adja pcgarage processzorok rendezni a keresés 4 processzorok áremelkedéshez és látom, hogy sokan csak most kezdődött, vagy keres inteluri processzor és 200 600 lei és milyen az AMD és inteluri megtalálni.
      A minőség / ár arány AMD nem áll vitában az Intel.
      Ez alatt azt értem, hogy a gazdasági rendszer amd tűnik, a legjobb megoldás.
      Bocs, ha úgy tűnik, agresszív hang, amit kezelni.  

      Nagy rajongója vagyok teljesítményű Intel processzorok a legjobb jelenleg, ez az integrált technológiák gyorsan fogadja el a fejlesztők.
      Amikor az Intel innovációs vezetője.
      Van egy sor az AMD, az AMD valóban az ár-teljesítmény arány jobb.
      https://www.videotutorial.ro/?p=4752

      • Cristi-admin:
        Nagy rajongója vagyok teljesítményű Intel processzorok a legjobb jelenleg, ez az integrált technológiák gyorsan fogadja el a fejlesztők.
        Amikor az Intel innovációs vezetője.
        Van egy sor az AMD, az AMD valóban az ár-teljesítmény arány jobb.
        https://www.videotutorial.ro/?p=4752  

        Igen igazad van, de én őszintén szólva nem hiszem, hogy vesz egy Intel csak £ 2500 fel.
        Nincs vita intel processzor a legjobb ár, de még mindig úgy tűnik túlzott minőségi modellek az Intel quad kórusok még a régiek kórosan drága, különösen, amikor megláttam, hogy az ár esett hexa core processzorok az AMD, a Olcsó fontért 730 most, és azt mondják, hogy megéri, mint egy core2quad példa.
        Én nem azzal vádolják meg a rendszer épülő Intel platform csak azt akartam mondani, hogy lehet, hogy egy hatékonyabb rendszer ugyanazt a pénzt, az AMD platform.

      • Cristi-admin: Én vagyok a rajongója teljesítményű Intel processzorok a legjobb jelenleg, ez az integrált technológiák gyorsan fogadja el a fejlesztők.
        Amikor az Intel innovációs vezetője.
        Van egy sor az AMD, az AMD valóban az ár-teljesítmény arány jobb.
        https://www.videotutorial.ro/?p=4752

        És van az AMD, és zavartan azt Mieste
        Néztem, és azt mondtam, hogy mint a többi 3200 2 * processzorok és más csodák 2 giga videokártya kaptam a frekvencia és a ddr3 big bag, amikor megütött adobe premier programot.
        Én AMD rajongó, de csalódott vagyok
        az összes barátom úgy állítottam számítógépek AMD, az EU azt javasoltuk, és csalódottak vagyunk.
        MAN tanulni a hibákból

  • Szeretném, ha elmondaná a véleményét a következőkről: PB -MB ASUS P7P55-LX -418 LEI, - 2x DIMM 2GB DDR3 PC10600 KINGMAX FLFE8-DDR3-2G1333 -86 lej / db, - HDD WDIGITAL 500 / SATAKS- HDD2WAAD16MAA A 5000MD7200-PH

    • Stefan Andrei: Azt akarom mondani a véleményemet: PB-MB-LX-ASUS P7P55 418 LEI - DIMM 2x 2GB DDR3 PC10600 KINGMAX FLFE8-DDR3-2G1333-86 lei / db - HDD wdigital 500 / SATA2 / 16M WD5000AAKS-HDD 7200rpm , 16Mb, Serial-ATA II 300, WD5000AAKS-168 lei - VC POWERCOLOR HD4850 512MB GDDR3 AX4850-512MD3-PH-VC, PCI-Express, 256bit, DVI + VGA + HDMI, 625 / 1900 MHz AX4850-512MD3-PH-413lei  Idéz nekem

      CPU INTEL CORE I3 I3-550 3.2GHZ 4MB BX80616I3550 BOX S £ LBUD-515

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.