Hang- és videomegfigyelő rendszer konfigurálása, 1. rész, az IP-kamera telepítése és beállítása - video bemutató

Szia barátok, ez a videó bemutató kezdődik egy sorozat tutorials, amely megmutatja, milyen lépéseket kell követni felállításának videó megfigyelő rendszer audio.
Ez a leírás az első ebben a sorozatban, és elkötelezett a szoba vagy IP kamerák, megtudhatja, hogy konfigurálja a kamerát, és leírom az összes beállítást.
A nagy előnye a felügyeleti rendszer az IP kamerák a skálázhatóság és a rugalmasság hozunk létre egy megfigyelő rendszer több különböző helyszíneken elhelyezett kamerák, ezeket a kamerákat figyelheti őket egyik helyről, szintén tárolja nyilvántartást minden szobában ln egy vagy több helyet, akkor is, ha ezek találhatók tíz kilométerre fekszik egymástól.
például:
Létrehoztunk egy felügyeleti rendszer, amely áll 10 IP kamerák, két Constanta, Brassó és 3-5 szoba Párizsban. Mindezek szobában tudunk felügyelni Bukarestben és feljegyzések tárolható Iasi, hűvös mi?
Az oktatóanyagban bemutatott kamera egy TP-Link TL-SC3430, ez a kamera nagyon jó, de csak a belső terekhez használható, ha külső fényképezőgépet akarunk, akkor másik modellhez kell mennünk. A TL-SC3430 nagyon jó érzékelővel rendelkezik, nagy fényérzékenységgel rendelkezik, maximális felbontása 1280 × 800, ami 1,3 megapixelet jelent, míg a legtöbb kamera felbontása 640 × 480, azaz 0,3 megapixel. Érdekes tulajdonság a mobiltelefonok 3GPP támogatása, így 3G kamerán keresztül megnézhetjük a kamerát a mobiltelefonon, kipróbáltam, és az EDGE (Orange, Cosmonte) esetén is probléma nélkül működik.
Az IP kamera beállítását a router beállításával párhuzamosan kell elvégezni, ehhez kis "kezelésekre" van szükség, hogy ez a megfigyelő kamera hibátlanul működjön (port-továbbítás, adott esetben DDNS, UPnP aktiválás).
Rendszer konfiguráció kezdődik az IP-kamera, de nem ér véget ezzel, követni fogja a rendszer konfiguráció, amely tárolja feljegyzések, hogy látni fogjuk, hogyan kell csinálni egy bemutató jövőben, hogy ha ilyen értelmű kérelmet, hogy a megjegyzések rovatban, e sokat beszélni tárolás és szükségem van a türelmem, hogy.
Figyelmeztetés:
A bemutató körülbelül egy órát vesz, képessé magát türelemmel, és akkor jutalmazták információkat.

A kamera vásárolt pc GarázsHa csak vásárolni ezt a kamerát akkor használja ezt a kupon kódot:

88NX2AZW

És megtalálni Emag kamerákSajnos ez a modell nem a kereslet emag talál más fényképezőgépek nem tudok mondani semmit, mert én még nem próbáltam.

.................................... ..

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 700 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!
Cristian Cismaru

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (84)

    • Catalin:
      Én is, mint egy bemutató, ha kém kamera közvetlenül csatlakoztatható a számítógéphez USB-n keresztül, és nincs egy dolog Addicted

      A video bemutató alatt a "Hasonló cikkek" találhatók, ha ebben a listában megnézi, amit keres.

  • nagyon jó bemutató, bravo srácok. Ha tudsz egy oktatóvideót készíteni sokkal nagyobb helyiségekről és kívülről is ... a hálózathoz való csatlakozás révén is ... és egy másik arról, hogyan cserélje ki az elektronikus részt a merevlemezről, és hol tudunk keressen minket, hogy melyik oldalon vásárolja meg őket. köszönöm

  • Még a bemutató éppen időben számomra. Mellette, hogy elvárjuk, hogy a mi parkoló felügyeleti rendszer a mondat is áll 3 camere.Ca nem kellene problémát, hogy felmászik kamerák a házban, hogy a barátom a földszinten.

    EGÉSZSÉG Krisztus!
    Kényeztesse torkát pálinka főtt borssal!
    Vagy egy teáskanál mézet minden reggel.
    Válassza ki a változatot.

    • Marian:
      Még a bemutató éppen időben számomra. Mellette, hogy elvárjuk, hogy a mi parkoló felügyeleti rendszer a mondat is áll 3 camere.Ca nem kellene problémát, hogy felmászik kamerák a házban, hogy a barátom a földszinten.

      EGÉSZSÉG Krisztus!
      Kényeztesse torkát pálinka főtt borssal!
      Vagy egy teáskanál mézet minden reggel.
      Válassza ki a változatot.

      Ha sikeres a bemutató, hogy ez a felvétel konzol, szuper kemény, akkor élvezni fogja a több mint valószínű.
      Köszönöm a tanácsot, azt hiszem, iszom egy csésze brandy, mielőtt a bemutató, hogy a bátorság.
      Honey venni, és most már kombinációja méz és aljnövényzet. Seabuckthorn bőségesen tartalmaz C-vitamin

  • Helló Crristi.De tegnap mouseul.Merge nem csak megy fel és le, hanem jobbra-balra, és elindult tot.Am mint a beállításokat, de nimica.Daca segít nekem, köszönöm szívből.

  • Érdekel egy PTZ kamerákkal ellátott, internet-kapcsolattal rendelkező kültéri megfigyelő rendszer is. Az első megjegyzés vagyok, de azt szeretném mondani, hogy sokat tanultam a video oktatóanyagokból; NAGY KRISTUSOK ..... KÖSZÖNÖNÖK

  • Hú, és itt nem ad nekik pénzt, hogy telepítse biztonsági kamerák. Azért jött, hogy erősít ez tuttorial. Várok nagy érdeklődéssel felvevőpulthoz.

    siker

  • Kíváncsi vagyok ... ha közvetlenül csatlakoztatom a hálózati kábelt ebbe a szobába, hogyan állíthatom be? vagy be kell állítani előre a belső hálózaton keresztül?
    MAC-cím a kamera lehet változtatni? Az én esetemben provideru IP-címeket a DHCP MAC kell lennie, amely a szerződés megkötése során.

    • Mircea:
      Kíváncsi vagyok ... ha a zsák net kábelt közvetlenül a szobában, hogy tettem meg? vagy kell, mielőtt a belső hálózaton?
      MAC-cím a kamera lehet változtatni? Az én esetemben provideru IP-címeket a DHCP MAC kell lennie, amely a szerződés megkötése során.

      Általános szabály:
      Bármilyen TCP / IP-eszköz - ebben az esetben az IP-kamera - beállítható ÚTVONALVAL NEM, ha keresztkábel van, tehát ennek a kábelnek az egyik végét illessze be az IP-kamera Ethernet portjába, a másikba egy számítógép hálózati kártyáján, UTÁN, amelynél a számítógép IP-jét a fényképezőgépétől eltérő IP-re állítja. Ezután írja be a kamera IP-jét egy Internet böngészőbe, és - VOILA - beléphet az IP kamera konfigurációs menüjébe!
      Egy ilyen módon felállított kamerát - keresztirányú kábellel - közvetlenül az Ethernet kábellel lehet csatlakoztatni - az egyik ilyen példa: az RDS internetes segítségével -, de azzal a módosítással, hogy másra nem lesz képes csatlakozni, az Internet előfizetéshez , ha nincs vagy nem szeretne útválasztót használni.

    • Mircea:
      Kíváncsi vagyok ... ha a zsák net kábelt közvetlenül a szobában, hogy tettem meg? vagy kell, mielőtt a belső hálózaton?
      MAC-cím a kamera lehet változtatni? Az én esetemben provideru IP-címeket a DHCP MAC kell lennie, amely a szerződés megkötése során.

      Általános szabály:
      Diposzitiv a TCP / IP - IP kamera ebben az esetben - állítható, kötni, és anélkül, hogy a router, ha egy crossover kábelt, hogy az egyik végét a kábel betétek az Ethernet port az IP kamera és a többi a számítógép hálózati kártya, akkor állítsa a számítógép IP-York-iak egy másik IP, mint a kamera. Ezután adja meg a kamera IP egy webböngészőt, és - íme - lehet kapni, így a menü beállítás IP kamera!
      A kamera a set-ata - átkötő kábellel - közvetlenül csatlakoztatható az Ethernet-kábelt - egy példa: az interneten RDS -, de azzal a kiegészítéssel, hogy nem tud csatlakozni semmit, hogy az Internet előfizetés Ha még nem, vagy nem akarja használni a router.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.