A többfunkciós számítógépes rendszer, a laptop és az asztali számítógép közötti hibrid beállítása - video útmutató

Helló barátok, ma végigvezeti össze egy típus van beállítva All-In-One, ez a rendszer egyfajta kombinációját asztali és notebook PC (vagy laptop) a laptop kerül protabilitatea (viszonylag) inkább szállíthatóság és az asztali gépek teljesítményét, és kapunk egy hardver upgrade később (miután 3 4-év).
Az új All in One PC rendszerek a helytakarékosság és a hordozhatóság megtakarításának szükségességéből fakadtak, fel kell ismernünk, hogy az asztal hordozhatósága vagy hordozhatósága szempontjából rémálom. (Nem létezik ez a szó?) hordozható számítógépen, még akkor is, ha át kell helyeznünk az egyik szobából a másikra, mindenféle problémával szembesülünk, amelyek miatt a hajaink végén állnak, csak amikor erre gondolok.
Az All In One szerelt monitor mögött keresztül VESA, nem fogjuk használni a mellékletet hátoldalán a monitor falra szerelhető, de elkapta a fedelet (mini ITX), alapvetően csak látni a monitor, akkor ne vezessen nagy és nehéz az irodában, vagy egyes esetekben az asztalon, az asztal lesz csak a monitor, billentyűzet és egér, akkor megszabadulni a billentyűzet és az egér, és látni fogja az alábbi szöveget.
Technológia lehetővé tette miniatürizálás egyes elemek utóbbi időben, és megtartása, esetenként növekvő mértékű teljesítmény alaplapok nagyon kicsi (mini ITX), így kapunk egy nagyon kicsi és a teljesítmény.
A várakozásokkal ellentétben, felállítottuk a rendszert az Intel Atom platform, megyünk egyenesen a nagy bajnoki, utalok Sandy Bridge, igen, mi egy kis viszonylag olcsó és rendkívül hatékony. Systems All-in-One, hogy találunk az üzletekben vagy túl drága, vagy gyenge a teljesítmény.
Az alaplap választottam van vezeték nélküli kártya, amely lehetővé teszi számunkra, hogy megszabaduljunk egy újabb kábel, a neten, természetesen szükségünk lesz egy vezeték nélküli router, amely a távoli testület úgy döntött, így Tudjuk használni a számítógépet, mint a Media Center.
A billentyűzet és az egér vezeték nélküli, és így a menekülés és a két vezetéket ezek perifériák szuper népszerű, mind a csatlakozik a számítógéphez egy adó-vevő.
Akár hiszed, akár nem, van egy kábel, ez azt eredményezi, PC konnektorba, akkor csak a kábel a monitor kábel és a hangrendszer. Ha szeretne megszabadulni a kábel és a hang nem túl igényes (HQ hang szörnyszülött), akkor vegyél egy monitor beépített hangszórók, a hang kevésbé lesz természetesen, de az azonnali üzenetküldés és figyeli oktatóanyagok videotutorial.ro menni.
De miért nem megy tovább, Nézzük a legkevésbé szabványok helyett használható a klasszikus monitor érintőképernyős monitor az ellenőrzési rendszer a képernyő megérintésével, azt mondod?

Komponensek használt rendszert.
Cooler Master Elite 100, Fekete
H67M-ITX/HT ASRock Socket 1155
Intel ® Core i3 2100, 3.10GHz Socket 1155, Box
Kingmax DDR III memória 2GB, 1333MHz (2 db)
Seagate 500GB, 7200rpm, 16MB, SATA3
Acer eMachines 23 hüvelykes LCD monitor, széles, teljes HD, fekete, E230Hb
Microsoft asztali billentyűzet és egér készlet 3000, vezeték nélküli, kék pálya, fekete, USB
Alternatív érintőképernyős monitor (kap egy szuper szerkentyű Ön által készített)
Multitouch LCD monitor Dell 21.5

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Cristian Cismaru

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (58)

  • Kérjük, hogy nekem egy szép tutorial arról szoftver iMesh igazán szereti ez a puha
    Kérjük, boldog
    Köszönöm szépen

  • Ő meg a világ pénzügyi rendszer. E válság Romániában, az alacsony bérek. Jobb axacti a sfotware. Románia szegény ország. Nem vagyunk Németországban és az USA-ban. Jobban csinálni valami hasznos szoftver.

    • Spuh:
      Ő meg a világ pénzügyi rendszer. E válság Romániában, az alacsony bérek. Jobb axacti a sfotware. Románia szegény ország. Nem vagyunk Németországban és az USA-ban. Jobban csinálni valami hasznos szoftver.

      Igen, fogd be a szád, én tényleg alig várom, hogy kiújul minden ilyen jellegű útmutatást (konfiguráció rendszerek)! Csak így tovább a jó Cristi, hardver oktató kedvencem, szeretem őket, mint a szoftver. Mindenkinek megvan a ízlése, de ne hagyja, hogy a konzultáció / útmutatókat hardware!

  • De egy multifunkcionális kánont (nyomtatót, szkennert és fénymásolót) húsvétra ajánlasz nekem is? Akár 400 RON tintával, azzal a lehetőséggel, hogy otthon fecskendővel (egy dinamikus betöltő készlettel) tölthető, amelybe a köhögésnek hosszabb ideig kell tartania engem, ugyanakkor kényelmesebbnek kell lennie az ár, de a minőség szempontjából is? Tudnál? Arra is feltettem a kérdéseket és a kapcsolatfelvételt tartalmazó szakaszban, de nem kaptam választ. Köszönöm...

    Kellemes Ünnepeket!

    • valentin: A multifunkcionális jó (és ők) egy Canon Pixma Mp250
      Én 1 A másfél év, és nem volt probléma ea.Ti ajánlom.
      Boldog Karácsonyt neked és a csapat Videotutorial.ro!

      és van egy "Canon Pixma Mp250", és örülök, hogy odafigyeltem arra, hogy az usb (kábel) nem vékonyabb, vastagabb, mint amennyire vékonyabb voltam, mert nem végezte el megfelelő módon a munkát! Krisztus feltámadt!

      alexgeo008:
      De egy Canon multifunkciós (nyomtató, szkenner és fénymásoló) Húsvét ajánlod nekem, kérem? Ron 400 tinta azzal a lehetőséggel, töltési haza fecskendőt (a kit Dinal terhelés), amely több tusu maradjak, és azt is, hogy megfizethető, de minőségi? Legyen szíves? Már kérdeztem, és a kérdések, és forduljon sectinea de válaszoltam. Köszönöm ...

      Kellemes Ünnepeket!

      és "A Canon Pixma Mp250", és elégedett a figyelmet USB (kábel) nem vékony, hogy a vékony, vastag, hogy megkaptam a munkát, hogy ne engem! Krisztus feltámadt!

    • alexgeo008:
      De egy Canon multifunkciós (nyomtató, szkenner és fénymásoló) Húsvét ajánlod nekem, kérem? Ron 400 tinta azzal a lehetőséggel, töltési haza fecskendőt (a kit Dinal terhelés), amely több tusu maradjak, és azt is, hogy megfizethető, de minőségi? Legyen szíves? Már kérdeztem, és a kérdések, és forduljon sectinea de válaszoltam. Köszönöm ...

      Kellemes Ünnepeket!

      Az egyik INGYENES, és nem akarja? :)

  • Jó bemutató, így kerestem után PC, azzal a szándékkal, hogy cserélje le a laptop munka, tartása van csatlakoztatva van a monitor és a billentyűzet és az egér, a külső!

    Gratulálok!

  • alexgeo008
    De egy Canon multifunkciós (nyomtató, szkenner és fénymásoló) Húsvét ajánlod nekem, kérem? Ron 400 tinta azzal a lehetőséggel, töltési haza fecskendőt (a kit Dinal terhelés), amely több tusu maradjak, és azt is, hogy megfizethető, de minőségi? Legyen szíves? Már kérdeztem, és a kérdések, és forduljon sectinea de válaszoltam. Köszönöm ...

    Kellemes Ünnepeket!

    A multifunkcionális jó (és ők) egy Canon Pixma Mp250
    Én 1 A másfél év, és nem volt probléma ea.Ti ajánlom.
    Boldog Karácsonyt neked és a csapat Videotutorial.ro!

  • Dragos:
    Majd meglátod, egy full HD filmet 1080p a rendszertől, vagy repülni ...

    Olvashat a grafikákat Sandy Bridge processzorok.

  • Néhány szó a processzor a mai napon, csak a végén egy független felülvizsgálat.

    Következtetés

    A Sandy Bridge első áttekintésében „Con” -ként felsoroltam a HTPC használatához jobban megfelelő CPU-k hiányát. A Core i3-2100T és a DH67CF teljes értékelését követően egyértelművé kell válni, hogy az Intel ezt az aggodalmat nagymértékben letette az asztalról. A 35 W-os TDP-vel, amely teljes funkcionalitású házimozi PC -vé vált, amely képes időben történő kereskedelmi szkennelésre, átkódolásra és 3D-s Blu-ray lejátszásra, és amely csak 14 és 43 watt között vesz fel, ez a rendszer fantasztikus lehetőséget kínál mindenkinek, aki a legkisebb mini- HTPC. Nem tudtam megszerezni az i3-2100T árazását, mivel azt még hivatalosan még nem indították el, de azt várom, hogy valahol a 117 i3-2100 és 138 $ i3-2120 dollár közé esik. Hivatalos számok álltak rendelkezésre a DH67CF alaplapra, amelynek javasolt kiskereskedelmi ára 127 USD, így versenyképessé válik a piacon.

    Sajnos, még mindig van néhány fennálló probléma a platformon, nevezetesen a többcsatornás audiocsatorna leképezése, az YCbCr támogatás hiánya és a megmaradó frissítési gyakoriság körüli bizonytalanság - remélhetőleg ezeket hamarosan meg lehet oldani.

    Pro:

    Teljes értékű HTPC CPU / GPU hihetetlenül alacsony energiafogyasztással
    Jó board tervezés
    Stabilitás
    Helyes szint HDMI és DVI
    1.3 HDMI hang (Dolby TrueHD / DTS-MA bit streaming)
    1.4 HDMI videó (3D Blu-ray)
    Felébresztését S5 a CIR

    With:

    Szükséges letiltja UAC, hogy magasabb színvonalú frissítési gyakoriság pontosság
    Meg kell várni, amíg frissíteni SATA3 fix PCH is megvásárolható a DH67CF
    CPU nem hivatalosan is elindította, így ára ismeretlen
    Jelenleg DisplayPort nem alkalmas felhasználásra HTPC

    forrás:
    http://www.missingremote.com/

  • @ Valentin Köszönöm a tanácsot

    és ha lehetséges, ofee valaki tanácsot nekem az én fantasztikus lenne, hogy a Canon multifunkciós

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.